Ηταν στα ΟΥΚ, φοβαμαι.
Τάκερ τομπούλο
Re: Τάκερ τομπούλο
Όλα όσα κάνει βαρετά είναι. Το ότι κάποιοι νομίζετε ότι χαίρεστε είναι άλλη ιστορία.
-
Το αντιπουτινικό μέτωπο παρακολούθησε με ευλάβεια πρωί πρωί την συνέντευξη Πούτιν.
Ενδιαφέρον.
Ενδιαφέρον.
Μια χαρά ήταν η συνέντευξη μην έχετε αυταπάτες ότι σε τέτοιες περιπτώσεις οι ερωτήσεις του δημοσιογράφους δεν περνάνε από το κόσκινο της λογοκρισίας.
Ιδίως εδώ στο Ελλαδισταν δεν δικαιούμαστε να κάνουμε κριτική ότι ο δημοσιογράφος δεν τον στριμωξε.
Ιδίως εδώ στο Ελλαδισταν δεν δικαιούμαστε να κάνουμε κριτική ότι ο δημοσιογράφος δεν τον στριμωξε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
για να σκυλιαζουν οι πουτινοφαγοι ετσι, κατι καλό εγινε
θα κερασει σοδα ο Τακερ αραγε?
θα κερασει σοδα ο Τακερ αραγε?
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Πίστεψε με, δεν έγινε τίποτα καλό. Κατώτερη των προσδοκιών η συνέντευξη.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
η ολη ιστορια απο τους λιμπταρντ ειναι να φανει ο Τακερ Ρωσοφιλος οποτε να δεσει με την αλλη ανοησια που υποστηριζαν τοσο καιρο για τον Τραμπ σε ρολο πρακτορα ... μιλαμε οτι τους εμεινε ο καημος
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Dwarven Blacksmith
Νομίζω αν τον ένοιαζε τόσο να μη φανεί Ρωσοφιλος θα έμενε σπίτι του. Οπότε άμα δεν νοιάζει αυτόν, λίγο βλακεία να νοιάζει εσένα.

θα προτιμούσα να εχω τη δική μου αποψη οταν τη δω.
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει απλα ερμηνευω τη σταση και την επιθετικοτητα καποιων εδω μεσα και οχι μονο ...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Φεβ 2024, 15:48Νομίζω αν τον ένοιαζε τόσο να μη φανεί Ρωσοφιλος θα έμενε σπίτι του. Οπότε άμα δεν νοιάζει αυτόν, λίγο βλακεία να νοιάζει εσένα.
αλλα αφου δεν νοιαζει αυτους λιγο βλακεια δεν ειναι να απαντας σαν να νοιαζει εσενα ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Στ'αληθεια το ειπε αυτο ή ειναι out of context?
εκτός από Ορθόδοξη χώρα η Ρωσία, δεν θα του συγχωρέσουν ποτέ οτι είναι ηγέτης...ik_90 έγραψε: ↑09 Φεβ 2024, 10:46https://tuckercarlson.com/the-vladimir-putin-interview/
Ολόκληρη η συνέντευξη, σε περίπτωση που δεν την ανέβασε κάποιος άλλος. Ό,τι και αν λέει ο καθένας, ο Πούτιν τουλάχιστον δεν θα αφήσει ποτέ τη χώρα του να γίνει μια εκφυλισμένη ...τάνα σαν τις χώρες της δύσης ούτε θα την κάνει τσουλάκι των lgbtq και των λάθρο, όπως κατάντησαν οι δικές μας.
Εκτός από την σελίδα αυτή μήπως υπάρχει και απομαγνητοφωνημένη κάπου για όποιους θέλουν να την διαβάσουν;
Ή κάποια περίληψη για κάθε τμήμα της συνέντευξης που δίνει το λινκ; μέχρι να την ακούσουμε όλη;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Βεβαίως το είπε και υπάρχουν και οι πρώτες ουκρανικές αντιδράσεις.
https://www.facebook.com/olga.shapolaye ... cale=el_GR