Δώρο για χαρμόσυνο γεγονός
- Sid Vicious
Re: Δώρο για χαρμόσυνο γεγονός
Κλείσιμο εδώ https://brutalassault.cz/en
Φεστιβαλάρα και σε ωραία χώρα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Είναι πολύ άνετοι και έχουν συλλεκτικά ποτά.Ερμής έγραψε: ↑31 Ιαν 2024, 12:50Αν έχουν πολλά φράγκα παίρνεις κάτι που ξέρεις πως θα το εκτιμήσουν. Αν πχ ειναι γνώστες του καλού αλκοολ πάρτους ένα μπουκάλι κονιακ λουι τρε ή κρασί κλάσης σατο πετρους.
Αν ειναι απλά ανετοι οικονομικά δίνεις το διχίλιαρο, τιποτα δε θα εκτιμήσουν παραπάνω απο αυτό.
Είχα πάει μια φορά ένα ουίσκυ από τη Σκωτία ντυμένο με κιλτ και έκανε αίσθηση. Τώρα όμως είναι γάμος. Να πάω μέχρι Ιαπωνία να φέρω σάκε ντυμένο Σαμουράι;
Έλα ρε, αυτό θα το κρατήσω για μένα.
Λοιπόν, δεν παίζει εγκυμοσύνη, αλλά θα παίξει σύντομα, όπως είπαν. Απλώς αποφάσισαν ότι πολύ το κούρασαν το θέμα (ΝΑΙ!!!) και είπαν να επισημοποιήσουν τη σχέση...
... μετά από τέσσερα χρόνια συγκατοίκηση
Τελικώς θα δώσω χρήματα, επειδή θέλουν να αναβαθμίσουν ενεργειακά το σπίτι με κέλυφος και δεν θα κάνουν το φθηνότερο με το φελιζόλ, θα βάλουν ένα μείγμα γρανίτη. Δεν κατάλαβα καλά, αλλά από όσο κατάλαβα, πιο φθηνά θα στοίχιζε ένα καινούριο αυτοκίνητο. Οπότε οι κοντινοί από τα δύο σόγια αποφασίσαμε να το χρηματοδοτήσουμε.
Αλλά αργότερα θα πάρω και κάτι για το σπίτι, γιατί θέλω να το βλέπουν και να με θυμούνται.
Σας ευχαριστώ όλους για τις ιδέες σας, θα τις κρατήσω για άλλη περίσταση.
Και τώρα μπορώ να αφοσιωθώ στο τι θα φορέσω. Αυτό το 'χω εύκολα, δεν χρειάζομαι βοήθεια. Αν και υποψιάζομαι ότι ο Ζένι κάτι θα γράψει
Επίσης ξέρουμε τι θα κάνουμε δώρο στον Sid στον γάμο του.
Εγώ που έχω γυρίσει τα φεστιβάλ της Ευρώπης. Μαμά γερνάω!
... μετά από τέσσερα χρόνια συγκατοίκηση

Τελικώς θα δώσω χρήματα, επειδή θέλουν να αναβαθμίσουν ενεργειακά το σπίτι με κέλυφος και δεν θα κάνουν το φθηνότερο με το φελιζόλ, θα βάλουν ένα μείγμα γρανίτη. Δεν κατάλαβα καλά, αλλά από όσο κατάλαβα, πιο φθηνά θα στοίχιζε ένα καινούριο αυτοκίνητο. Οπότε οι κοντινοί από τα δύο σόγια αποφασίσαμε να το χρηματοδοτήσουμε.
Αλλά αργότερα θα πάρω και κάτι για το σπίτι, γιατί θέλω να το βλέπουν και να με θυμούνται.
Σας ευχαριστώ όλους για τις ιδέες σας, θα τις κρατήσω για άλλη περίσταση.
Και τώρα μπορώ να αφοσιωθώ στο τι θα φορέσω. Αυτό το 'χω εύκολα, δεν χρειάζομαι βοήθεια. Αν και υποψιάζομαι ότι ο Ζένι κάτι θα γράψει

Επίσης ξέρουμε τι θα κάνουμε δώρο στον Sid στον γάμο του.
Ωραία χώρα, αλλά δεν ξέρω κανέναν από όσους παίζουνSid Vicious έγραψε: ↑31 Ιαν 2024, 13:11Κλείσιμο εδώ https://brutalassault.cz/en

Εγώ που έχω γυρίσει τα φεστιβάλ της Ευρώπης. Μαμά γερνάω!
- Fata_Morgana
Μια τηλεόραση 70αρα.
Αν είναι γνώστες από ποτά τότε πάρε ένα από αυτά που σου είπα. Τα ντυμένα δε λένε τπτ. Δε τα παίρνεις για την εμφάνιση. Αλλά πράγματα κοιτάς. Τώρα να πάρεις το Λουί τρε δυομιση χιλιάδες περίπου και να δεις τον άλλο να βάζει μέσα πάγο (δε μιλάω να δεις καμία κοκακολα) να το πάρεις να του το φέρεις στο κεφάλι.Juno έγραψε: ↑11 Φεβ 2024, 15:04Είναι πολύ άνετοι και έχουν συλλεκτικά ποτά.Ερμής έγραψε: ↑31 Ιαν 2024, 12:50Αν έχουν πολλά φράγκα παίρνεις κάτι που ξέρεις πως θα το εκτιμήσουν. Αν πχ ειναι γνώστες του καλού αλκοολ πάρτους ένα μπουκάλι κονιακ λουι τρε ή κρασί κλάσης σατο πετρους.
Αν ειναι απλά ανετοι οικονομικά δίνεις το διχίλιαρο, τιποτα δε θα εκτιμήσουν παραπάνω απο αυτό.
Είχα πάει μια φορά ένα ουίσκυ από τη Σκωτία ντυμένο με κιλτ και έκανε αίσθηση. Τώρα όμως είναι γάμος. Να πάω μέχρι Ιαπωνία να φέρω σάκε ντυμένο Σαμουράι;Έλα ρε, αυτό θα το κρατήσω για μένα.
Προσωπικά θα σου έλεγα να τους δώσεις ρευστό που θα το εκτιμήσουν πολύ περισσότερο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η πρώτη αξιολόγηση εκπαιδευτικού είναι γεγονός!
από Unique » 05 Οκτ 2023, 08:18 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
05 Οκτ 2023, 08:18
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 756 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
01 Σεπ 2023, 11:43
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.Μαυρίκιος Μαυρικίου:Έγινε πατέρας .
από Μαδουραίος » 07 Ιούλ 2024, 13:02 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
09 Ιούλ 2024, 14:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι γεγονός!! το πρώτο μεγάλο Πανεπιστήμιο ήρθε στην Ελλάδα.
από Frappezitis » 12 Φεβ 2024, 11:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 617 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Φεβ 2024, 13:34
-