Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
-
hellegennes
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από hellegennes » 11 Φεβ 2024, 22:53
Κάτι με πονστάν λέει στο τέλος. Νομίζω το χρειάζομαι κι εγώ μετά απ' αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
nowhere
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από nowhere » 12 Φεβ 2024, 07:37
πω μαλάκα,τη μια στιγμή πατάω πλέι και την άλλη βρίσκομαι μετά από κάτι ώρες γονατιστός ανάμεσα σε συρτάρια στο πάτωμα να μουρμουρίζω γονατιστός με δάκρυα στα μάτια ψαλμωδίες του σφακιανάκη με το χαμένο μπεγλέρι μου για κομποσκοίνι.τι τι τι πουστοδοκιμασία ήταν αυτή?
-
-
- 3630 Απαντήσεις
- 68877 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Φεβ 2025, 21:23
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
10 Ιαν 2025, 15:11
-
-
- 88 Απαντήσεις
- 3040 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
16 Μάιος 2024, 16:38
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
14 Φεβ 2025, 08:41
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.