Παίζει να ειναι ο πλέον άσχετος στο θέμα απόλυσης.Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 12:15ο 90χρονος εφοπλιστης, λες δεν ειναι ασχετος;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 11:45Μακάρι να σκοτωσε κάνα 90χρονο εφοπλιστή και μην την πλήρωσε κάνας άσχετος.
Απολυμένος εισέβαλλε σε ναυτιλιακή στην Γλυφάδα και άνοιξε πυρ..! Ένας νεκρός..!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Απολυμένος εισέβαλλε σε ναυτιλιακή στην Γλυφάδα και άνοιξε πυρ..! Ένας νεκρός..!
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Re: Απολυμένος εισέβαλλε σε ναυτιλιακή στην Γλυφάδα και άνοιξε πυρ..! Ένας νεκρός..!
vantono έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 11:31Εχει την εξουσια, αλλα δεν σημαινει οτι ειναι υπεύθυνος και για καθε εγκλημα που συμβαίνει στη χωρα. Και μαλιστα τυπου mass shooting και ομηρίας, που δεν θυμαμαι αν εχω ξανακουσει αλλη μια-2 φορές στην προσφατη ζωή μου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 11:27Ο Μητσοτάκης έχει την εξουσία. Οι μετανάστες τίποτα. Μην τον ρίχνεις στον ακροδεξιό λαϊκισμό.
Αν μιλαμε για περιπτωσεις συστηματικων mass shootings οπως στις ΗΠΑ πχ, ναι εκει μπορεις να πεις οτι φερει ευθυνη η εκαστοτε κυβερνηση.
Η νοοτροπία του γκαν κάλτσουρ ειναι ηθικος αυτουργός στην περιπτωση των ΗΠΑ βεβαια, η εκαστοτε κυβερνηση φταιει δευτερευόντως.
Σωστά.
Και σωστά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εδώ πάντως γράφει ότι ήταν ο επιστάτης του κτιρίου. btw έφαγε τρεις ανθρώπους και αυτοκτόνησε.Aitwlos έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 12:14Ναύτης έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 12:11Έτσι γράφουν τα ρεπορτάζ, ότι τού σάλεψε με την απόλυση, μπούκαρε στην εταιρεία κι άρχισε να πυροβολεί όποιον/όποια έβρισκε στον δρόμο του.Rakomelofronas έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 12:05
Ας δούμε αν η απόλυσή του συνδέεται άμεσα με την επίθεσή του. Όσο για την παρανομία, και αυτό πρέπει να περιμένει αλλά, αν ισχύει ότι είναι άνω των 70 ετών, δούλευε νόμιμα για να συμπληρώσει ένσημα και παρόλα αυτά τον απέλυσαν, ε νομίζω ότι καλύτερα για τον ίδιο θα ήταν αν ήταν παράνομος...
Αναρωτιέμαι αν το κτίριο είχε ασφάλεια.
Ακόμα και να έχει σεκιούριτι η εταιρεία, είμαι βέβαιος ότι έχει, ο τύπος ήταν γνωστός, γράφουν ότι ήταν επιστάτης του κτιρίου.
Στο ραδιόφωνο άλλοι είπαν πως μάλλον ήταν ο οδηγός του εφοπλιστή. Μένει να δουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 12 Φεβ 2024, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
4 οι νεκροί μαζί με τον δράστη ο οποίος αυτοκτόνησε..!
https://www.newsbeast.gr/society/arthro ... os-enoplos
https://www.newsbeast.gr/society/arthro ... os-enoplos
- hellegennes
Μόνο ένα σενάριο μπορώ να φανταστώ. Να βίασαν ομαδικά την κόρη του όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναύτης έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 12:18Εδώ πάντως γράφει ότι ήταν ο επιστάτης του κτιρίου. btw έφαγε τρεις ανθρώπους και αυτοκτόνησε.Aitwlos έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 12:14Ναύτης έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 12:11
Έτσι γράφουν τα ρεπορτάζ, ότι τού σάλεψε με την απόλυση, μπούκαρε στην εταιρεία κι άρχισε να πυροβολεί όποιον/όποια έβρισκε στον δρόμο του.
Ακόμα και να έχει σεκιούριτι η εταιρεία, είμαι βέβαιος ότι έχει, ο τύπος ήταν γνωστός, γράφουν ότι ήταν επιστάτης του κτιρίου.
Στο ραδιόφωνο άλλοι είπαν πως μάλλον ήταν ο οδηγός του εφοπλιστή. Μένει να δουμε
Ναι ρε. Άκουσα και για επιστάτη. Στον έναν σταθμό έλεγαν επιστάτης , σε άλλον οδηγός. Γενικά εικασίες έκαναν
Συμφωνώ. Όποιος νομίζει ότι οι κορυφές των εταιριών, ασχολούνται με επιμέρους απολύσεις, δεν έχει ιδέα σε ποια βαθμίδα της ιεραρχικής πυραμίδας αφορούν αυτά τα θέματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άρα από τα στοιχεία που μας λένε ότι το 80% στις φυλακές είναι λαθρομετανάστες και λοιποί επενδυτές, φέρει ευθύνη που θέλει να μας κουβαλήσει άλλες 500.000 τουλάχιστον;vantono έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 11:31Αν μιλαμε για περιπτωσεις συστηματικων mass shootings οπως στις ΗΠΑ πχ, ναι εκει μπορεις να πεις οτι φερει ευθυνη η εκαστοτε κυβερνηση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 11:27Ο Μητσοτάκης έχει την εξουσία. Οι μετανάστες τίποτα. Μην τον ρίχνεις στον ακροδεξιό λαϊκισμό.
Η νοοτροπία του γκαν κάλτσουρ ειναι ηθικος αυτουργός στην περιπτωση των ΗΠΑ βεβαια, η εκαστοτε κυβερνηση φταιει δευτερευόντως.
ιδιο επιπεδο ευθυνης με το μητσοτακη.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
European products Carrier η ναυτιλιακή. Δε την έχω ξανακούσει.
edit. Ανήκει στην Ελιν.
edit. Ανήκει στην Ελιν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 12 Φεβ 2024, 12:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τι εγινε διδαξε πολιτισμο παλι "ενσωματομενος"?
- Μαδουραίος
μπα, οχι, απλως αισθανομαστε μια μικρη ευχαριστηση επειδη πηζεις.Μαδουραίος έγραψε: ↑12 Φεβ 2024, 12:29Αισθάνεστε ασφαλείς μετά απο 5 χρόνια?
[img]https://i.postimg.cc/xT74sqdp/GGIT ... .jpg[/img]

To be old and wise, you must first be young and stupid.
Αυτός που σκότωσε τη Γαρυφαλλιά στη Φολέγανδρο να δούμε πρώτα τι έγινε και τι του είπε, πριν αρχίσετε να γράφετε μαλακίες;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Απλά θέλω να αναδείξω την σαχλαμάρα των κινημάτων και ειδικά των επιθετικών
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άνοιξε το δρόμο για την πυρηνική ενέργεια στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης
από Ίακχος » 04 Ιούλ 2024, 15:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 672 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
04 Ιούλ 2024, 17:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γλυφάδα: Χειροπέδες σε δύο 16χρονους για ληστεία σε στάση τραμ
από southern » 19 Μαρ 2024, 16:04 » σε Εγκληματικότητα - 8 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
19 Μαρ 2024, 16:14
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
29 Σεπ 2024, 19:41
-
-
Νέα δημοσίευση Γλυφάδα: Του έκλεψε το πατίνι μέρα μεσημέρι και τον απείλησε με κόπτη
από southern » 22 Σεπ 2023, 14:59 » σε Εγκληματικότητα - 13 Απαντήσεις
- 664 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
19 Σεπ 2024, 21:02
-