Τραγωδία στα Τέμπη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Τραγωδία στα Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 06 Φεβ 2024, 21:42

Otto Weininger έγραψε:
03 Φεβ 2024, 15:51
Αυτή το έχει τερματίσει. Βρήκε ευκαιρία για δημοσιότητα και θα την αρμεξει όσο δε πάει

https://www.instagram.com/reel/C24gCqKo ... p6ZzF2bA==
2/05/2024
H ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ! ΓΡΟΘΙΕΣ στο στομάχι από την τραγική μάνα...

Εικόνα

Χωρίς άλλα σχόλια, μια σταχυολόγηση αποσπασμάτων από τελευταίες δηλώσεις της Μαρίας Καρυστανιού (της τραγικής μητέρας και προέδρου του συλλόγου συγγενών θυμάτων για τα Τέμπτη) ισοδυναμεί με απανωτές γροθιές στο στομάχι για την τραγωδία, σχεδόν ένα χρόνο μετά...

«Στο έγκλημα των Τεμπών υπάρχουν μέσα όλα. Υπάρχει η διαφθορά, η ασυδοσία στο πώς βλέπουν οι πολιτικοί τους υπόλοιπους, τον κόσμο. Υπάρχει η εκμετάλλευση, η φίμωση της Δικαιοσύνης, η εξαγορά των ΜΜΕ, η κατάλυση του δικαίου».

«Είναι δυνατόν να πηγαίνω στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και αντί να μου πουν ότι “είναι μεμπτό, ποινικά κολάσιμο, ή δεν είναι”, να μου λέει “τι να κάνουμε, αυτά συμβαίνουν. Κοιτάξτε μπροστά της ζωή σας, πηγαίνετε στην εκκλησία να σας βοηθήσει;” Μπαίναμε στο αυτοκίνητο να φύγουμε και ουρλιάζαμε».

«Όχι μόνο πονάω γιατί πέθανε το παιδί μου, πονάω για τη χώρα μου. Δεν δέχομαι σαν άνθρωπος, ό,τι είμαι, το πιο μικρό, να ζω μέσα σε ένα τέτοιο πράγμα».

«Η ατιμωρησία γεννά εγκληματίες. Την ατιμωρησία μας την έχουν επιβάλλει και είναι μόνο για αυτούς. Για εμάς τους υπολοίπους εννοείται υπάρχει νόμος, εφαρμόζεται και είναι πολύ αυστηρός και άδικος».

«Είναι αδιανόητο να μας λένε ότι το θέμα των Τεμπών έχει λήξει από το 41%. Πόσο ντροπιαστικό να βάζεις αυτό το επιχείρημα με θράσος και αλαζονεία και να είσαι υπουργός, βουλευτής...»

«Το πόρισμα Γεραπετρίτη από την πρώτη σειρά λέει “δεν θα ασχοληθούμε με την έκρηξη...” Ο Γεραπετρίτης απαγόρευσε και στην Ευρωπαϊκή Αρχή Σιδηροδρόμων να έρθει να κάνει ελέγχους».

«Έχουν συνηθίσει στο απυρόβλητο επειδή είναι σε αυτές τις θέσεις και ελέγχουν πλήρως την Δικαιοσύνη. Για μένα εκεί είναι όλο το θέμα!»

«Μπορεί να με θεωρήσετε αφελή αλλά το πιστεύω πολύ, ότι παρά τη συγκάλυψη θα τιμωρηθούν. Και ό,τι και να γίνεται γύρω μου, θα φωνάζω μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής μου».

«Μη νομίζετε ότι όλοι αυτοί οι πολιτικοί δεν φοβούνται. Όσο φωνάζει ο κόσμος, ξέρετε πόσο φοβούνται; Όσο υψώνεται η φωνή μας τόσο αυτοί θα σκύβουν το κεφάλι».

«Επειδή θα είναι ένας αγώνας για πολλά χρόνια, ακόμη κι αν όλοι αποσυρθούν μόνη μου, εγώ η μία, θα το τρέχω μέχρι εκεί που θα πάει. Και άμα δεν πηγαίνει, εγώ θα συνεχίσω. Δεν μπορώ να δεχτώ τίποτα λιγότερο. Δεν θα δεχτώ ότι αυτή είναι η μοίρα μου...»

Την ίδια ώρα ο Κ. Μητσοτάκης σε χιουμοριστικό βίντεο στο Tik Tok για τα “αχτένιστα μαλλιά” και τα “γουρλωμένα μάτια” του, ανέβαζε (δίχως ίχνος ενσυναίσθησης ) φωτογραφία και από την επίσκεψή του στον τόπο του εγκλήματος!

ΥΓ. Το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε είναι να “υπογράψουμε” διαδικτυακά (https://www.change.org/p/%CF%84%CF%81%C ... -en-us%3A0) στηρίζοντας τον αγώνα της κ. Καρυστιανού. Ως χθες βράδυ οι υπογραφές είχαν ξεπεράσει τις 216.000...
http://www.press-gr.com/2024/02/blog-post_451.html

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 06 Φεβ 2024, 21:47

The Rebel έγραψε:
06 Φεβ 2024, 21:42
Otto Weininger έγραψε:
03 Φεβ 2024, 15:51
Αυτή το έχει τερματίσει. Βρήκε ευκαιρία για δημοσιότητα και θα την αρμεξει όσο δε πάει

https://www.instagram.com/reel/C24gCqKo ... p6ZzF2bA==
2/05/2024
H ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ! ΓΡΟΘΙΕΣ στο στομάχι από την τραγική μάνα...

Εικόνα

Χωρίς άλλα σχόλια, μια σταχυολόγηση αποσπασμάτων από τελευταίες δηλώσεις της Μαρίας Καρυστανιού (της τραγικής μητέρας και προέδρου του συλλόγου συγγενών θυμάτων για τα Τέμπτη) ισοδυναμεί με απανωτές γροθιές στο στομάχι για την τραγωδία, σχεδόν ένα χρόνο μετά...

«Στο έγκλημα των Τεμπών υπάρχουν μέσα όλα. Υπάρχει η διαφθορά, η ασυδοσία στο πώς βλέπουν οι πολιτικοί τους υπόλοιπους, τον κόσμο. Υπάρχει η εκμετάλλευση, η φίμωση της Δικαιοσύνης, η εξαγορά των ΜΜΕ, η κατάλυση του δικαίου».

«Είναι δυνατόν να πηγαίνω στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και αντί να μου πουν ότι “είναι μεμπτό, ποινικά κολάσιμο, ή δεν είναι”, να μου λέει “τι να κάνουμε, αυτά συμβαίνουν. Κοιτάξτε μπροστά της ζωή σας, πηγαίνετε στην εκκλησία να σας βοηθήσει;” Μπαίναμε στο αυτοκίνητο να φύγουμε και ουρλιάζαμε».

«Όχι μόνο πονάω γιατί πέθανε το παιδί μου, πονάω για τη χώρα μου. Δεν δέχομαι σαν άνθρωπος, ό,τι είμαι, το πιο μικρό, να ζω μέσα σε ένα τέτοιο πράγμα».

«Η ατιμωρησία γεννά εγκληματίες. Την ατιμωρησία μας την έχουν επιβάλλει και είναι μόνο για αυτούς. Για εμάς τους υπολοίπους εννοείται υπάρχει νόμος, εφαρμόζεται και είναι πολύ αυστηρός και άδικος».

«Είναι αδιανόητο να μας λένε ότι το θέμα των Τεμπών έχει λήξει από το 41%. Πόσο ντροπιαστικό να βάζεις αυτό το επιχείρημα με θράσος και αλαζονεία και να είσαι υπουργός, βουλευτής...»

«Το πόρισμα Γεραπετρίτη από την πρώτη σειρά λέει “δεν θα ασχοληθούμε με την έκρηξη...” Ο Γεραπετρίτης απαγόρευσε και στην Ευρωπαϊκή Αρχή Σιδηροδρόμων να έρθει να κάνει ελέγχους».

«Έχουν συνηθίσει στο απυρόβλητο επειδή είναι σε αυτές τις θέσεις και ελέγχουν πλήρως την Δικαιοσύνη. Για μένα εκεί είναι όλο το θέμα!»

«Μπορεί να με θεωρήσετε αφελή αλλά το πιστεύω πολύ, ότι παρά τη συγκάλυψη θα τιμωρηθούν. Και ό,τι και να γίνεται γύρω μου, θα φωνάζω μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής μου».

«Μη νομίζετε ότι όλοι αυτοί οι πολιτικοί δεν φοβούνται. Όσο φωνάζει ο κόσμος, ξέρετε πόσο φοβούνται; Όσο υψώνεται η φωνή μας τόσο αυτοί θα σκύβουν το κεφάλι».

«Επειδή θα είναι ένας αγώνας για πολλά χρόνια, ακόμη κι αν όλοι αποσυρθούν μόνη μου, εγώ η μία, θα το τρέχω μέχρι εκεί που θα πάει. Και άμα δεν πηγαίνει, εγώ θα συνεχίσω. Δεν μπορώ να δεχτώ τίποτα λιγότερο. Δεν θα δεχτώ ότι αυτή είναι η μοίρα μου...»

Την ίδια ώρα ο Κ. Μητσοτάκης σε χιουμοριστικό βίντεο στο Tik Tok για τα “αχτένιστα μαλλιά” και τα “γουρλωμένα μάτια” του, ανέβαζε (δίχως ίχνος ενσυναίσθησης ) φωτογραφία και από την επίσκεψή του στον τόπο του εγκλήματος!

ΥΓ. Το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε είναι να “υπογράψουμε” διαδικτυακά (https://www.change.org/p/%CF%84%CF%81%C ... -en-us%3A0) στηρίζοντας τον αγώνα της κ. Καρυστιανού. Ως χθες βράδυ οι υπογραφές είχαν ξεπεράσει τις 216.000...
http://www.press-gr.com/2024/02/blog-post_451.html
Δεν αναφέρομαι στην κ.Καρυστινου αλλά στην άλλη. Κακώς έκανες τέτοια παράθεση.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 09 Φεβ 2024, 19:16

09.02.2024
Έγκλημα στα Τέμπη: Ξυλόλιο και τολουόλιο μετέφερε παράνομα η εμπορική αμαξοστοιχία που τίναξε στον αέρα τα τρένα!
Ίχνη από προπάνιο και βουτάνιο βρέθηκαν επίσης στα ρούχα των θυμάτων - Πιθανόν από τις φιάλες της κουζίνας.

Εικόνα

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε πριν από λίγο το μέλος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών, Χρήστος Κωνσταντινίδης, μιλώντας στον 98.4, καθώς επιβεβαίωσε πλήρως τα ευρήματα του Γενικού Χημείου του Κράτους, στα αντικείμενα και στα ρούχα των ανθρώπων που κάηκαν στην σφαγή των Τεμπών και αναφέρθηκε στην ύπαρξη ξυλολίου, τολουολίου, προπανίου και βουτανίου.

Σε ότι αφορά το ξυλόλιο και το τολουόλιο είναι ουσίες που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο σημείο της τραγωδίας καθώς η πρώτη χρησιμοποιείται για νόθευση καυσίμων και η δεύτερη είναι και αυτή ενισχυτικό βενζίνης!

Το προπάνιο και το βουτάνιο πιθανότατα να προέρχονται από τις φιάλες της κουζίνας της επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Υποτίθεται πως θα έπρεπε να ανιχνευθεί έλαιο σιλικόνης το οποίο όμως δεν ανιχνεύτηκε, παρότι υπήρχε στους μετασχηματιστές των δύο τρένων για την ηλεκτροκίνηση τους.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, αποκάλυψε, ότι αυτό το συγκλονιστικό πόρισμα του Γενικού Χημείου του Κράτους, που παραδόθηκε στις ανακριτικές αρχές μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, απλά εντοπίστηκε από τον ίδιο στη δικογραφία πριν 4 ημέρες ως συμπληρωματικό, αφού κανείς δικαστικά δεν τους ενημέρωσε, και αμέσως το έστειλε στον τεχνικό σύμβουλο του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών.

Αφού το μελέτησε, συνέταξε συνοπτική τεχνική έκθεση, την οποία και ο κ. Κωνσταντινίδης, παρέδωσε σήμερα στις ανακριτικές αρχές στη Λάρισα και ήδη την κοινοποιεί προς κάθε ενδιαφερόμενο.

«Ακόμη κι αν επιχειρηθεί συγκάλυψη, οι νεκροί μας μιλάνε και μέσα από τα προσωπικά τους αντικείμενα, έστω και 7 μήνες μετά, πιστεύω ότι στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε ο κ. Κωνσταντινίδης.

Συνεπώς, τα δεδομένα που αποδεικνύουν πως η εμπορική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με την επιβατική προκαλώντας πολλαπλές εκρήξεις μετέφερε «άλλα» πράγματα από αυτά που ήταν γραμμένα στο δελτίο αποστολής!
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... -yparxoun/

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 10 Φεβ 2024, 16:04

How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 11 Φεβ 2024, 15:47

Επίσης οι συγγενείς των θυμάτων μαζεύουν υπογραφές για να πάει η υπόθεση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Δεν ξέρω αν οι υπογραφές βοηθήσουν σε αυτό και τι θα γίνει στο τέλος, αλλά υπέγραψα.

https://www.change.org/p/τραγωδια-τεμπη ... DisCLmnZgA
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 11 Φεβ 2024, 16:03

Juno έγραψε:
10 Φεβ 2024, 16:04
"μικρό ηθικό θέμα"

[δικαιοσύνη θα αποδοθεί ME TON ENA Ή TOΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ...] :g094:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 12 Φεβ 2024, 23:19

Πέφτω από τα σύννεφα :-?

Εικόνα
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος » 13 Φεβ 2024, 12:39

Και τώρα πείτε μου τέτοιες δηλώσεις ωθούν στην βία?

Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος » 13 Φεβ 2024, 12:44

Σίχαμα Καραμανλή
Σίχαμα Μαρκόπουλο

Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος » 13 Φεβ 2024, 12:49

Μαδουραίος έγραψε:
13 Φεβ 2024, 12:44
Σίχαμα Καραμανλή
Σίχαμα Μαρκόπουλο

Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος » 13 Φεβ 2024, 12:51

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ...... ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΞΙΖΕΤΕ.

Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia » 14 Φεβ 2024, 07:43

ΑΛΗΤΑΡΑ και αληταραδες στις Σέρρες όσοι σε ψήφισαν ξανά,καθυστερημένε,προσπαθείς να πεις πάλι ότι φταίει μόνο ο σταθμάρχης και πως τα συστήματα ασφαλείας δεν θα απέτρεπαν το δυστύχημα.ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ είσαι.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών