Λολ ουτε καν.
Βουλευτής της ΝΔ, απείλησε δημόσια καθηγητή ιδιωτικού σχολείου στα βόρεια προάστια.
Re: Βουλευτής της ΝΔ, απείλησε δημόσια καθηγητή ιδιωτικού σχολείου στα βόρεια προάστια.
ε το ίδιο λετε, την προηγουμενη εβδομάδα εγινε αυτο στο σχολείο, εχθές εμαθε οτι θα το βγαλουν στα καναλια, και ετυχε να τον απειλούν, εσυ το εχαψες οτι εγινε σημερα, μια χαρα παει ο γκεμπελςGolden Age έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 20:31Πρώτα είχε βγει η είδηση (χθες) για την απειλή στα παιδιά του με τη δήλωσή του σε εκπομπή ότι του στειλαν φωτογραφίες με αυτά και μετά (σήμερα) έγινε αυτό με τον καθηγητή.Μαδουραίος έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 19:12Και εκει που γινετε η καταγγελια για απειλη καθηγητη απο τον ψωνισμένο βουλευτή, ξαφνικά βγαίνει και η είδηση οτι τάχα μου ο ίδιος βουλευτης δέχτηκε απειλητικό email εναντιον της οικογενειας του. O μηχανισμός του Γκέμπελς είναι γατάκι μπροστά στη σημερινή εποχή

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 14 Φεβ 2024, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Re: Βουλευτής της ΝΔ, απείλησε δημόσια καθηγητή ιδιωτικού σχολείου στα βόρεια προάστια.
Νόμιζα ήταν σημερινό αυτό με το σχολείο.enaon έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 20:36ε το ίδιο λετε, την προηγουμενη εβδομάδα εγινε αυτο στο σχολείο, εχθές εμαθε οτι θα το βγαλουν στα καναλια, και ετυχε να τον απειλούνGolden Age έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 20:31Πρώτα είχε βγει η είδηση (χθες) για την απειλή στα παιδιά του με τη δήλωσή του σε εκπομπή ότι του στειλαν φωτογραφίες με αυτά και μετά (σήμερα) έγινε αυτό με τον καθηγητή.Μαδουραίος έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 19:12Και εκει που γινετε η καταγγελια για απειλη καθηγητη απο τον ψωνισμένο βουλευτή, ξαφνικά βγαίνει και η είδηση οτι τάχα μου ο ίδιος βουλευτης δέχτηκε απειλητικό email εναντιον της οικογενειας του. O μηχανισμός του Γκέμπελς είναι γατάκι μπροστά στη σημερινή εποχή
το καταλαβα, θα ετυχε 

Το "θα σε καταγγείλω" δεν υπάρχει περίπτωση να το είπε, αν το είπε σημαίνει ότι έκανε κάτι παράνομο και ο ίδιος ο καθηγητής.
Τα "καλά" ιδιωτικά τουλάχιστον. Δηλαδή γιατί να σκάσεις ξέρω γω 60.000 για να στείλεις το παιδί σου στο Κολλέγιο; Για το κύρος του σχολείου και τις γνωριμίες που θα κάνει.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Που τον βλέπεις τον διάλογο; Εγώ μόνο μπινελίκια διαβάζω.Alex Amsterdam έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 13:50Προς το παρών ας αρκεστούμε στην πραγματικότητα και ας μείνουμε στο ότι η συγκεκριμένη είδηση μέχρι τώρα δεν μπορεί καν να σχολιαστεί ως αξιόπιστη. Παρόλα αυτά έχει ξεκινήσει ήδη διάλογος με δεδομένο ότι όλα αυτά έχουν σίγουρα γίνει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 13:45Ε τότε θα βγει η ΝΔ και θα τους ισοπεδώσει, είμαι σίγουρος.
Ειδικα το Κολλεγιο ειναι που απελυσε την καθηγητρια ενω ειχε μια χρυσή ευκαιρια να ενισχυσει το κυρος του μηδενιζοντας τον γιο του πρωθυπουργου που αυτη επιασε με σκονακι.
Ναι. Ούτε εγώ πιστεύω ότι η κοπριά συμπεριφέρθηκε ετσι
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Απ' τους πιο σιχαμένους βουλευτάδες της ΝΔ, και μιλάμε για κυνοβουλευτική ομάδα που είναι άρπα τον έναν και χτύπα τον άλλον.
Τέτοιοι κοπρίτες προωθούν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια για να αγοράζουν πτυχία στους κουμπούρες γιους και κόρες τους.
-
Επειδή δεν έχω διαβάσει το νήμα, αληθεύει ότι ο βουλευτής είναι εκείνο το κατακάθι που το έπαιζε δημοσιογράφος στην κιτρινοοφυλλάδα του πρώτου θέματος και τώρα το παίζει πρόεδρος της επιτροπής για τα Τέμπη προκαλώντας ακόμη και τους οπαδούς του κυβερνώντος κόμματος με τις αηδίες που εκστομίζει...
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ελεύθερα τα μέλη της αδίστακτης συμμορίας διαρρηκτών που «χτυπούσε» σπίτια στα βόρεια προάστια!
από Αρίστος » 28 Μαρ 2024, 21:25 » σε Εγκληματικότητα - 16 Απαντήσεις
- 843 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
29 Μαρ 2024, 21:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βόρεια Κορέα: Δημόσια ταπείνωση σε νεαρά κορίτσια γιατί… διάβασαν ξένη προπαγάνδα
από Eθνικοκοινωνιστης » 13 Σεπ 2024, 15:50 » σε Κοινωνικά θέματα - 25 Απαντήσεις
- 461 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
13 Σεπ 2024, 20:02
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ali Al-Yunani
11 Μαρ 2025, 06:30
-