μάλιστα

Ο δανεισμός στην Ελλάδα έχει να κάνει με τα πάντα, όχι μόνο με το δημόσιο, το χρήμα τρώγεται από τους πάντες. Ο ιδιώτης εργολάβος/επιχειρηματίας/εργοστασιάρχης που έχει βύσμα τρώει κρατικό χρήμα είτε στα κρυφά ή παίρνει απευθείας αναθέσεις. Ένα μεγάλο ποσοστό το καεί σε εταιρικά έξοδα (από μισθούς μέχρι επενδύσεις του κώλου) απλά και μόνο για να έχει πρόφαση να ζητήσει ξανά χρήμα.Αρίστος έγραψε: ↑15 Φεβ 2024, 10:28axilmar έγραψε: ↑15 Φεβ 2024, 10:25Αφου ανεβασαν το δημοσιο χρεος απο 20% στο 1981 στο 89% του αεπ το 1989, λογικο δεν ειναι;Αρίστος έγραψε: ↑15 Φεβ 2024, 10:23Παρα τον πληθωρισμο η αγοραστικη δυναμη του κατωτερου μισθου στις δεκαετιες 80 και 90...
ηταν ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ τουλαχιστον της σημερινης!
Ο κοσμος με τα λεφτα του μισθου του οχι μονο καλυπτε νοικια και λογαριασμους ανετα αλλα μπορουσε να βγαινει σχεδον καθε βραδυ και να πηγαινει διακοπες χωρις να στριμωχνεται.
.
Τα λεφτα ηρθαν απο δανεισμο και μοιραστηκαν στον κοσμο. Φαγανε ψωμακι τοτε, αλλα δανεικο.
Τωρα πληρωνουμε τα σπασμενα...
Δεν εχει σχεση η αγοραστικη δυναμη τοτε του κατωτερου μισθου με το δανεισμο, εχει σχεση με το οτι τα νοικια και οι λογαριασμοι των ΔΕΚΟ ηταν πολλες φορες πιο κατω απο τα σημερινα επιπεδα.
Ο δανεισμος μπορει να εχει σχεση με τους υπερογκους μισθους σε καποιες θεσεις του δημοσιου, με τα εφαπαξ, με τα πασης φυσεως επιδοματα, οχι ομως με τον κατωτατο. Και επαναλαμβανω οτι τοτε με τον κατωτατο ησουν αρχοντας σε συγκριση με σημερα που για τους περισσοτερους ο μισθος τελειωνει στη μεση του μηνα.
.
Ναι τα κλασσικα καρα περνανε και μαζευουν απο το δρομο τους νεκρους απο την πεινα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑15 Φεβ 2024, 10:37ένας έλληνας που ζει στο εξωτερικό και ένας έλληνας που έζησε τις καλύτερες εποχές της χώρας και σήμερα είναι συνταξιούχος κρίνουν αυτούς που παλεύουν να επιβιώσουν σήμερα στην χειρότερη εποχή της χώρας μετά την μεταπολίτευση
μάλιστα
Μαύρο χρήμα υπάρχει. Πολύ και απο πολλούς. Δεν ειναι πυρηνική φυσική, ο μέσος σπιτονοικοκύρης έχει μαύρο χρήμα. Δε σε πάω καν σε νταραβερτζήδες και νταβάδες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑15 Φεβ 2024, 10:37ένας έλληνας που ζει στο εξωτερικό και ένας έλληνας που έζησε τις καλύτερες εποχές της χώρας και σήμερα είναι συνταξιούχος κρίνουν αυτούς που παλεύουν να επιβιώσουν σήμερα στην χειρότερη εποχή της χώρας μετά την μεταπολίτευση
μάλιστα
Συνταξιούχος από τα 45 παρακαλώ πολύ!ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑15 Φεβ 2024, 10:37ένας έλληνας που ζει στο εξωτερικό και ένας έλληνας που έζησε τις καλύτερες εποχές της χώρας και σήμερα είναι συνταξιούχος κρίνουν αυτούς που παλεύουν να επιβιώσουν σήμερα στην χειρότερη εποχή της χώρας μετά την μεταπολίτευση
μάλιστα
Απο τα 42 χαζουλη.Εσυ κοσαρι απο τη γιαγια εως τα 45 ;ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑15 Φεβ 2024, 10:46Συνταξιούχος από τα 45 παρακαλώ πολύ!ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑15 Φεβ 2024, 10:37ένας έλληνας που ζει στο εξωτερικό και ένας έλληνας που έζησε τις καλύτερες εποχές της χώρας και σήμερα είναι συνταξιούχος κρίνουν αυτούς που παλεύουν να επιβιώσουν σήμερα στην χειρότερη εποχή της χώρας μετά την μεταπολίτευση
μάλιστα
Εγώ κάνω δύο δουλειές, φιλαράκι. Τι είμαι δεξιός να σιτιζομαι από το Δημόσιο ταμείο;under έγραψε: ↑15 Φεβ 2024, 10:48Απο τα 42 χαζουλη.Εσυ κοσαρι απο τη γιαγια εως τα 45 ;ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑15 Φεβ 2024, 10:46Συνταξιούχος από τα 45 παρακαλώ πολύ!ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑15 Φεβ 2024, 10:37ένας έλληνας που ζει στο εξωτερικό και ένας έλληνας που έζησε τις καλύτερες εποχές της χώρας και σήμερα είναι συνταξιούχος κρίνουν αυτούς που παλεύουν να επιβιώσουν σήμερα στην χειρότερη εποχή της χώρας μετά την μεταπολίτευση
μάλιστα
και εγώ δεξιός είμαι αλλά δουλευω 7/7, με τέτοια χάνετε το δίκιο σας και οι μεν και οι δε.
Θα μπορουσες να πεις και πενηνταδυο.Το ιδιο απιστευτο με τον ισχυρισμο οτι κανεις εστω και μια.
Και πώς ήθελες να του απαντήσω, δηλαδή; Με τσάι και συμπάθεια;
Σύρε στο καφενείο για πρέφα και άσε τους παραγωγικούς ανθρώπους να μιλάνε για οικονομία.
Γελάει ο μωρός καν μη τι γελοίο.
ρε οπως θες απάντα του, εγω απάντησα απο τη μεριά μου.