Bukowski
Bukowski
Ποιά πιστεύει το πxωχρουμ ότι είναι τα must reads του αλκοολικού φίλου μας;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Re: Bukowski
Έχω διαβάσει αρκετά και όλα κινούνται στην ίδια βάση.
Οπότε, δεν έχει σημασία. Ήταν η επιτομή του κυνισμού ο Μπουκόβσκι, χωρίς τις υπόλοιπες πιασάρικες σάλτσες των κατηραμένων της προηγούμενης και επόμενης γενιάς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ολα αλλα κατ ελαχιστον να εχεις μια μπυριτσα διπλα οταν θα διαβαζεις.
becuse the bottle is mightier than the pen.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Ham on rye για την παιδικά και εφηβικά του χρόνια. Επίσης τα ποιήματα της πρώτης περιόδου του, τα πιο σουρεαλιστικά, αυτά που μετάφρασε ο Τραϊανός.
Ενδιαφέρον έχουν και τα αυτοβιογραφικά του που εκδόθηκαν μετά θάνατον, μεταφράστηκαν κι εδώ τώρα τελευταία
Ενδιαφέρον έχουν και τα αυτοβιογραφικά του που εκδόθηκαν μετά θάνατον, μεταφράστηκαν κι εδώ τώρα τελευταία
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Sid Vicious
Δεν τον ξέρω το τύπο αλλά με ένα γκούγκλισμα βλέπω πως είχε ναζιστικό παρελθόν
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Σε ποια περίοδο αναφέρεσαι βρε ένοπλε; Πριν ή μετά τα έιτις; Γιατί εγώ ακόμη θυμάμαι απαγγελίες μπουκοβσκικών αποσπασμάτων σε φρη κάμπινγκ της παρέας, σε φάση άφτερ τάιμς, που λιώναμε όλοι στο γέλιο. Μπορεί να ήταν το "ερωτικές ιστορίες καθημερινής τρέλας", μπορεί κάποιο άλλο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑15 Φεβ 2024, 16:51Ham on rye για την παιδικά και εφηβικά του χρόνια. Επίσης τα ποιήματα της πρώτης περιόδου του, τα πιο σουρεαλιστικά, αυτά που μετάφρασε ο Τραϊανός.
Σιγά μην περιμέναμε τότε τα βικιπαιδίζοντα αναρχόμπαλα για να μας επιμορφώσουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
, ποια μετά τα 80ς; το 93 δεν πέθανε; μιλάμε για ποιήματα της δεκαετία του 50-60. Οι ιστορίες είναι διηγήματά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Φεβ 2024, 17:16Σε ποια περίοδο αναφέρεσαι βρε ένοπλε; Πριν ή μετά τα έιτις; Γιατί εγώ ακόμη θυμάμαι απαγγελίες μπουκοβσκικών αποσπασμάτων σε φρη κάμπινγκ της παρέας, σε φάση άφτερ τάιμς, που λιώναμε όλοι στο γέλιο. Μπορεί να ήταν το "ερωτικές ιστορίες καθημερινής τρέλας", μπορεί κάποιο άλλο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑15 Φεβ 2024, 16:51Ham on rye για την παιδικά και εφηβικά του χρόνια. Επίσης τα ποιήματα της πρώτης περιόδου του, τα πιο σουρεαλιστικά, αυτά που μετάφρασε ο Τραϊανός.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Οκ ο Τσινασκις ήταν ναζί λολ
Άσε μας ρε ποιητικέ μυρωδιά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑15 Φεβ 2024, 18:23, ποια μετά τα 80ς; το 93 δεν πέθανε; μιλάμε για ποιήματα της δεκαετία του 50-60. Οι ιστορίες είναι διηγήματά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Φεβ 2024, 17:16Σε ποια περίοδο αναφέρεσαι βρε ένοπλε; Πριν ή μετά τα έιτις; Γιατί εγώ ακόμη θυμάμαι απαγγελίες μπουκοβσκικών αποσπασμάτων σε φρη κάμπινγκ της παρέας, σε φάση άφτερ τάιμς, που λιώναμε όλοι στο γέλιο. Μπορεί να ήταν το "ερωτικές ιστορίες καθημερινής τρέλας", μπορεί κάποιο άλλο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑15 Φεβ 2024, 16:51Ham on rye για την παιδικά και εφηβικά του χρόνια. Επίσης τα ποιήματα της πρώτης περιόδου του, τα πιο σουρεαλιστικά, αυτά που μετάφρασε ο Τραϊανός.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αγνοήσετε την ακρίδα
Εδώ η καλύτερη ταινία από τον Φερρερι
Εδώ η καλύτερη ταινία από τον Φερρερι
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Α ενταξει δεκτο τωρα μολις καταλαβα το υπονουμενο.
Παντως θα σου συστηνα ανεπιφυλακτα να διαβασεις το βιβλιο του Αλμπερτο Μοραβια ο Παραδεισος.
Προκειται για μια σειρα μικρων διηγηματων που εχουν στοχο να περιγραψουν το κατα δυναμη
τη γυναικεια φυση τροπον τινα.
Το βιβλιο αυτο το διαβασα πριν πολλα πολλα χρονια οταν ημουν νεος και πραγματικα ειναι μια
εντιμη και δικαιη προσπαθεια να ριχτει φως στο ζητημα της γυναικειας ψυχολογιας και να σημειωθει
οτι ο συγγραφεας αυτος παραδεχοταν ανοιχτα την ομοφυλοφιλια του.
Ομορφες καλησπερες,