Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
Re: Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
Έχουν κάνει σμίκρυνση στα κουλούρια και τους λουκουμάδες με ταυτόχρονη αύξηση τιμης,αισχος.
Moνο προιοντα ετικετας σουπερ μαρκετ πλεον,για να μαζευουμε ποντους και να παιρνουμε 6 ευρω εκπτωση.Στα λιντλ αν ξοδεψεις 300 ευρω,εχεις εκπτωση 1,5 ευρω. 

- Frappezitis
Νέες εκρηκτικές αυξήσεις στα τρόφιμα - Πάνω από 8% οι ανατιμήσεις τον Γενάρη, +67,4% το λάδι!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Ειναι που ο Αδωνις θα εκανε εξονυχιστικους ελεγχους για την αισχοκερδεια!Frappezitis έγραψε: ↑15 Φεβ 2024, 18:48Νέες εκρηκτικές αυξήσεις στα τρόφιμα - Πάνω από 8% οι ανατιμήσεις τον Γενάρη, +67,4% το λάδι!
-
Μιλαγα με φιλο που ειναι στο χωρο των σουπερμαρκετ στην Ελλαδα και ειπε οτι οι ακριβες τιμες στα σουπερμαρκετ οφείλονται στο πολύ προσωπικο που ανεβαζει το κσοτος
Θρασος εtalaipwros έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 08:29Μιλαγα με φιλο που ειναι στο χωρο των σουπερμαρκετ στην Ελλαδα και ειπε οτι οι ακριβες τιμες στα σουπερμαρκετ οφείλονται στο πολύ προσωπικο που ανεβαζει το κσοτος
-
Δε ξερω, αυτο μου ειπε, μου φανηκε υπερβολικο, επέμενε οτι αυτος ειναι ο λογος αλλα ειναι απο παιδί στο χωρο.foscilis έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 08:33Θρασος εtalaipwros έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 08:29Μιλαγα με φιλο που ειναι στο χωρο των σουπερμαρκετ στην Ελλαδα και ειπε οτι οι ακριβες τιμες στα σουπερμαρκετ οφείλονται στο πολύ προσωπικο που ανεβαζει το κσοτος
Οντως βλεπω περισσοτερο προσωπικο στα Ελληνικα σουπερμαρκετ απο τα αγγλικα ( αυτος μου εφερε σαν παραδειγμα τα γερμανικα) αλλα ειναι η διαφορα τοσο σημαντικη;
Nαι.talaipwros έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 08:36Δε ξερω, αυτο μου ειπε, μου φανηκε υπερβολικο, επέμενε οτι αυτος ειναι ο λογος αλλα ειναι απο παιδί στο χωρο.foscilis έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 08:33Θρασος εtalaipwros έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 08:29Μιλαγα με φιλο που ειναι στο χωρο των σουπερμαρκετ στην Ελλαδα και ειπε οτι οι ακριβες τιμες στα σουπερμαρκετ οφείλονται στο πολύ προσωπικο που ανεβαζει το κσοτος
Οντως βλεπω περισσοτερο προσωπικο στα Ελληνικα σουπερμαρκετ απο τα αγγλικα ( αυτος μου εφερε σαν παραδειγμα τα γερμανικα) αλλα ειναι η διαφορα τοσο σημαντικη;
talaipwros έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 08:36Δε ξερω, αυτο μου ειπε, μου φανηκε υπερβολικο, επέμενε οτι αυτος ειναι ο λογος αλλα ειναι απο παιδί στο χωρο.foscilis έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 08:33Θρασος εtalaipwros έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 08:29Μιλαγα με φιλο που ειναι στο χωρο των σουπερμαρκετ στην Ελλαδα και ειπε οτι οι ακριβες τιμες στα σουπερμαρκετ οφείλονται στο πολύ προσωπικο που ανεβαζει το κσοτος
Όχι βέβαια, γιατί οι μισθοί είναι πολύ μικροί σε σχέση με τη Γερμανία ή την Αγγλία, αλλά οι τιμές είναι οι ίδιες...
Από την άλλη δεν έχουμε κάποιο εκπτωτικό σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα για να δούμε την διαφορά...
ΥΓ
Μην ξεχνάμε και τα καθίκια όπως η Unilever, η οποία πουλάει τα προϊόντα της μέχρι και 400% πιο ακριβά στην Ελλάδα από ότι στην Γερμανία!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Υπαρχουν καμποσες χωρες που το προσωπικο στα σμ παιρνει τα διπλα απ'οτι στην Ελλάδα, και οι τιμες στα επωνυμα προϊόντα είναι φτηνότερες. Ειναι να γελαει κανεις.foscilis έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 08:33Θρασος εtalaipwros έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 08:29Μιλαγα με φιλο που ειναι στο χωρο των σουπερμαρκετ στην Ελλαδα και ειπε οτι οι ακριβες τιμες στα σουπερμαρκετ οφείλονται στο πολύ προσωπικο που ανεβαζει το κσοτος
Υπαρχει περισσοτερο προσωπικο επειδη:talaipwros έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 08:36Δε ξερω, αυτο μου ειπε, μου φανηκε υπερβολικο, επέμενε οτι αυτος ειναι ο λογος αλλα ειναι απο παιδί στο χωρο.foscilis έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 08:33Θρασος εtalaipwros έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 08:29Μιλαγα με φιλο που ειναι στο χωρο των σουπερμαρκετ στην Ελλαδα και ειπε οτι οι ακριβες τιμες στα σουπερμαρκετ οφείλονται στο πολύ προσωπικο που ανεβαζει το κσοτος
1) ειναι παμφθηνο
2) η κοινωνια ειναι χαμηλης εμπιστοσυνης
Ουσιαστικα οπως στα βενζιναδικα. Οπου για να σε προλαβω το εργατικο κοστος ειναι γυρω στο 2% του τζιρου.
- Frappezitis
Υπαρχει...πολυ προσωπικο στα σουπερ μαρκετ 

Για αυτο δουλευουν 10ωρα και 12ωρα !!!!Γιατι περισσευουν....

Για αυτο δουλευουν 10ωρα και 12ωρα !!!!Γιατι περισσευουν....

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

-
Με ρεγουλα το τρολαρισμα γιατρέ.talaipwros έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 08:29Μιλαγα με φιλο που ειναι στο χωρο των σουπερμαρκετ στην Ελλαδα και ειπε οτι οι ακριβες τιμες στα σουπερμαρκετ οφείλονται στο πολύ προσωπικο που ανεβαζει το κσοτος
με μικτο κερδος στη βενζινη 5% δεν το λες καθολου λιγο.foscilis έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 08:51Υπαρχει περισσοτερο προσωπικο επειδη:talaipwros έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 08:36Δε ξερω, αυτο μου ειπε, μου φανηκε υπερβολικο, επέμενε οτι αυτος ειναι ο λογος αλλα ειναι απο παιδί στο χωρο.
1) ειναι παμφθηνο
2) η κοινωνια ειναι χαμηλης εμπιστοσυνης
Ουσιαστικα οπως στα βενζιναδικα. Οπου για να σε προλαβω το εργατικο κοστος ειναι γυρω στο 2% του τζιρου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
μλκιες σου λέει ο φίλος σου. ή άσχετος είναι ή απλά λέει παπαριεςtalaipwros έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 08:29Μιλαγα με φιλο που ειναι στο χωρο των σουπερμαρκετ στην Ελλαδα και ειπε οτι οι ακριβες τιμες στα σουπερμαρκετ οφείλονται στο πολύ προσωπικο που ανεβαζει το κσοτος
και στο λέω εγώ που είμαι προμηθευτής του χώρου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
05 Μαρ 2024, 14:58
-
-
Νέα δημοσίευση καλαθάκι στο Σούπερ Μάρκετ προτείνει ο Πορτοσάλτε
από vag_el » 15 Ιαν 2024, 17:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 862 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
16 Ιαν 2024, 12:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σάλος με τα σούπερ μάρκετ που ζητούν αύξηση στις υπερωρίες..
από Parrot » 27 Φεβ 2024, 19:31 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
28 Φεβ 2024, 11:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κίνημα μπουκοταζ στα σούπερ μάρκετ κατα της ακρίβειας σαρώνει τα βαλκανια
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 06 Φεβ 2025, 18:45 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
06 Φεβ 2025, 20:02
-