Η κατάσταση ξεφεύγει.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stergiosbik

Re: Η κατάσταση ξεφεύγει.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 16 Φεβ 2024, 12:43

Otto Weininger έγραψε:
16 Φεβ 2024, 12:24
stergiosbik έγραψε:
16 Φεβ 2024, 12:19
Otto Weininger έγραψε:
16 Φεβ 2024, 12:16

Άρα συμφωνείς ότι η ΝΔ είναι μια Μαφία που μας κυβερνάει.
Ενδιαφέρον.
Φυσικα.
Τιποτα δεν αλλαξε απο την Χουντα και μετα.
Μαφιες ηταν ολοι τους,μαφια ειναι τωρα και μαφια θα ειναι μετα.
Το οτι ο Κυριακος εμφανιζεται ως καλυτερος απο τους ανυπαρκτους ζαιους,δεν το λες και κατορθωμα ουτε ειναι υγιες για την πατριδα.
Δεν είναι απλά καλύτερος. Έχει θετικοτατο πρόσημο διακυβέρνησης, παρά το τραγικό ψήφισμα χθες.

Και μπορεί οι ζαίοι και τα γιουσουφάκια τους μαζί με διαφορες ΜΚΟ να σαμποτάρουν την χώρα 4 χρόνια αλλά στην πραγματικότητα συμβαίνουν άλλα όπως αυτό:

Εικόνα

Από πραγματική λίστα με πραγματικά κριτήρια και όχι από λίστα που παρουσιάζουν το Τσαντ πιο δημοκρατικό από την Ελλάδα.

Ο Μητσοτάκης δεν είναι απλά καλύτερος από τότε άλλους.
Έχει κάνει πράγματα πολλά μέσα σε αυτά τα χρόνια τα οποία συνηθίζετε να τα ξεχνάτε μετά από 24 ώρες.
Ποια πραγματικοτητα;
Αυτη που η ακριβεια εχει χτυπησει κοκκινο και ο κοσμος στεναζει να τα φερει βολτα;
Αυτη που σκοτωνεται κοσμος οπως στα δυστυχημα των Τεμπων και οι βασικοι και κυριοι υπαιτιοι την βγαζουν λαδι;
Αυτη που σπαταλα δις σε ακαταλληλους εξοπλισμους παιζοντας στα ζαρια την ιδια την υπαρξη της χωρας;
Χιλια δυο μπορω να σου πω.
Οσο για τον Μητσοτακη αστο καλυτερα.
Ενας ναρκισσος βουτυρομπεμπες ειναι που του κατσε η ανυπαρξια των αλλων.
Και στα λεει ενας που καθε αλλο αριστερος ειναι.
Καπου εχεις χαθει.
Η ΝΔ δεν ειναι η δεξια που νομιζεις οτι ειναι.Ενας κεντροαριστερος αχταρμας ειναι.

Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος » 16 Φεβ 2024, 12:44

Otto Weininger έγραψε:
16 Φεβ 2024, 12:30
Πλέριος έγραψε:
16 Φεβ 2024, 12:26
Απλά, Όττο, θυμόμαστε ότι το πρώτο σου ποστ στο νήμα με το δυστύχημα (;) ήταν ""αυτό είναι μια άσχημη εξέλιξη" η κάπως έτσι
Για την γαμημενη κυβέρνηση

Ξέρεις, το να ρίξεις κάνα γαμωσταυριδι δε θα σε κάνει λιγότερο ΝΔκρατη

Ρίξε παλουκαριμ
Γιατί καλή εξέλιξη ήταν; Όταν επί των ημερών στον συμβαίνει κάτι τέτοιο, το θεωρείς καλό;

Η διαφορά μου με σας είναι ότι εγώ θέλω μα πληρώσουν όλοι ότι τους αναλογεί. Από τον Καραμανλή και τον Σπιρτζη μέχρι τον Σταθμαρχη, την ΡΑΣ κλπ.

Εσείς θέλετε απλά να την πληρώσει η ΝΔ και ακόμα καλύτερα να πέσει η κυβέρνηση. Όλα τα υπόλοιπα στα αρχίδια σας.
Νεαρέ μου όταν η πρώτη σου αντίδραση/σκέψη/ποστ είναι για την γαμημενη (οποιαδήποτε) κυβέρνηση και όχι για τα θυματα τότε υπάρχει θέμα, και να το κοιτάξεις

Σε άλλα νέα, καλά όλα αυτά για τους Σπιρτζηδες κλπ, κι εγώ μαζί σου
Αλλά έχουν γίνει και κάτι πράματα και ΜΕΤΑ το συμβάν, έτσι;

Και που σαι, στους "εσείς" μη με βάζεις, δεν είμαι ζαιος

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 16 Φεβ 2024, 12:45

gassim έγραψε:
16 Φεβ 2024, 12:28
stergiosbik έγραψε:
16 Φεβ 2024, 12:17
Παντως εσεις που συμφωνειτε μονο και μονο επειδη κυβερνα η ΝΔ ειστε για ψυχιατρο.
Γιατι θα συμφωνουσατε με τον Otto αν κυβερνουσε το δικο σας κομμα.
Αυτό !
Οι ίδιοι που τώρα συμφωνούν, στην υπόθεση στο Μάτι έβλεπαν πολιτική εκμετάλευση του ανθρώπινου πόνου, απλά ένα έντονο καιρικό φαινόμενο κτλ.
Ότι τον βολεύει τον καθένα δηλαδή.
:smt023

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 16 Φεβ 2024, 12:45

Σε αντίθεση με άλλους, εγώ έβλεπα φονιάδες πολιτικούς στο Μάτι - και το έγραφα...
Φονιάδες από το ΠΑΣΟΚ, από την ΝΔ, από τον ΣΥΡΙΖΑ...
Τόσα χρόνια γελοιότητες από κωλοβρωμιάρηδες πολιτικούς και στο τέλος φταίνε κάποιοι άλλοι - οι οποίοι είναι κομματόσκυλα μεν, δεν φέρουν το μέγιστο της ευθύνης δε...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 16 Φεβ 2024, 12:48

Πλέριος έγραψε:
16 Φεβ 2024, 12:44
Otto Weininger έγραψε:
16 Φεβ 2024, 12:30
Πλέριος έγραψε:
16 Φεβ 2024, 12:26
Απλά, Όττο, θυμόμαστε ότι το πρώτο σου ποστ στο νήμα με το δυστύχημα (;) ήταν ""αυτό είναι μια άσχημη εξέλιξη" η κάπως έτσι
Για την γαμημενη κυβέρνηση

Ξέρεις, το να ρίξεις κάνα γαμωσταυριδι δε θα σε κάνει λιγότερο ΝΔκρατη

Ρίξε παλουκαριμ
Γιατί καλή εξέλιξη ήταν; Όταν επί των ημερών στον συμβαίνει κάτι τέτοιο, το θεωρείς καλό;

Η διαφορά μου με σας είναι ότι εγώ θέλω μα πληρώσουν όλοι ότι τους αναλογεί. Από τον Καραμανλή και τον Σπιρτζη μέχρι τον Σταθμαρχη, την ΡΑΣ κλπ.

Εσείς θέλετε απλά να την πληρώσει η ΝΔ και ακόμα καλύτερα να πέσει η κυβέρνηση. Όλα τα υπόλοιπα στα αρχίδια σας.
Νεαρέ μου όταν η πρώτη σου αντίδραση/σκέψη/ποστ είναι για την γαμημενη (οποιαδήποτε) κυβέρνηση και όχι για τα θυματα τότε υπάρχει θέμα, και να το κοιτάξεις

Σε άλλα νέα, καλά όλα αυτά για τους Σπιρτζηδες κλπ, κι εγώ μαζί σου
Αλλά έχουν γίνει και κάτι πράματα και ΜΕΤΑ το συμβάν, έτσι;

Και που σαι, στους "εσείς" μη με βάζεις, δεν είμαι ζαιος
Δε μου βρίσκεις καλύτερα την δήλωση μου;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Φεβ 2024, 12:49

Otto Weininger έγραψε:
Δεν είναι απλά καλύτερος. Έχει θετικοτατο πρόσημο διακυβέρνησης

Εικόνα

Από πραγματική λίστα με πραγματικά κριτήρια και όχι από λίστα που παρουσιάζουν το Τσαντ πιο δημοκρατικό από την Ελλάδα.

Έχει κάνει πράγματα πολλά μέσα σε αυτά τα χρόνια τα οποία συνηθίζετε να τα ξεχνάτε μετά από 24 ώρες.
:smt005::smt005::smt005:

Πάνω από την Γαλλία, το Βέλγιο, τις ΗΠΑ.

Αυτή δεν είναι πραγματική λίστα με πραγματικά κριτήρια, είναι μια γελοία λίστα του Economist, με πλήρη αδιαφάνεια και μη δημοσιευμένα στοιχεία. Κάνεις ακριβώς σαν τον Αρίστο που ό,τι τον βολεύει είναι ο τοπ ειδικός ή ο αρμόδιος οργανισμός, κτλ, ακόμα κι αν έχουν μηδενικό έργο.

Για να καταλάβεις πόσο μαλακία είναι αυτό που παραθέτεις, αυτό το σκορ το αποφασίζει μια ομάδα "ειδικών" που δεν αναφέρεται πουθενά ποιοι είναι, τι εθνικότητας είναι και τι είδους ειδικοί είναι. Θα μπορούσαν κάλιστα ας πούμε να είναι ο Άδωνης και ο Καραμανλής μέσα στην ομάδα. Ο Economist δεν δημοσιεύει απολύτως τίποτα σχετικά με αυτούς.

Ένας τέτοιος δείκτης καταρχήν δεν μπορεί να είναι επιστημονικός. Στην επιστήμη βασικό κριτήριο είναι η διαφάνεια. Δεν μπορείς να λες "αυτά είναι τα δεδομένα μου γιατί το λέει η ανώνυμη ομάδα ειδικών μου", πρέπει να δημοσιεύεις τα δεδομένα και όλους τους συνεργάτες σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος » 16 Φεβ 2024, 12:49

Με Κιν είμαι ρε, με το ζόρι γραφω

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 16 Φεβ 2024, 12:52

Echelon έγραψε:
16 Φεβ 2024, 12:36
Δημοκράτης έγραψε:
16 Φεβ 2024, 12:34
gassim έγραψε:

Αυτό !
Οι ίδιοι που τώρα συμφωνούν, στην υπόθεση στο Μάτι έβλεπαν πολιτική εκμετάλευση του ανθρώπινου πόνου, απλά ένα έντονο καιρικό φαινόμενο κτλ.
το θέμα όμως έιναι ότι ο Ότοο στο μάτι έβλεπε φονιάδες ζαίους, πολύ καλώς τους έβλεπε θα πω εγώ, ενώ εδώ βλέπει μια στραβή που έτυχε να γίνει επί των ημερών της ΝΔ και δεν προβληματίζεται για την συγκάληψη
Έχει βγάλει ύποπτο τον σταθμάρχη. Ακριβώς όπως και ο μπαρμπαρίστος έφερνε χάρτες με την γεωμετρία των εστιών των φωτιών στο Μάτι για να μας πείσει ότι τις έβαλαν ξένες δυνάμεις που επιβουλευόταν τον Τσίπρα.
Φτάσαμε και εκει; Ο σταθμάρχης να είναι ζαιος ;

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 16 Φεβ 2024, 12:57

gassim έγραψε:
16 Φεβ 2024, 12:38
Δημοκράτης έγραψε:
gassim έγραψε:

Αυτό !
το θέμα όμως έιναι ότι ο Ότοο στο μάτι έβλεπε φονιάδες ζαίους, πολύ καλώς τους έβλεπε θα πω εγώ, ενώ εδώ βλέπει μια στραβή που έτυχε να γίνει επί των ημερών της ΝΔ και δεν προβληματίζεται για την συγκάληψη
Ναι, και το ανάποδο.
Επίσης στην περίπτωση των ζαιων ακούσαμε και κάτι ηχογραφήσεις που έλεγαν στους εμπειρογνώμονες τι να πούνε απειλώντας ότι η Δούρου θα τους θάψει.
Εδώ δεν έχουμε κάτι αντίστοιχο, πιο πολύ έχουμε τον διακαή πόθο κάποιων να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο.
Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει όντως συμβεί.
Εδώ δεν ε ούτε ηχογράφησης, μάλλον γιατί δεν προβλέπονται, έχουμε κάτι περίεργους δικαστικούς που έβγαλαν αποφάσεις για μπάζωμα σε χρόνο μηδέν και κάτι γνωματεύσεις για παρουσία χημικών που δεν προβλέπονταν που για περίεργους ςλογους σγνωηθικαν

Και φτάσαμε στο σημείο οι νεοδημοκρατες να λένε ότι οι συγγενείς των νεκρών δεν θα έπρεπε να μιλάνε και να πηγαίνουν στην εε γιατί χαλάνε το όνομα του κράτους
Δηλαδή τι να κάνουν οι ανθρωποι που βλεπουν και ξερουν ότι ο Καραμανλής θα την βγάλει καθαρή;

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 16 Φεβ 2024, 13:05

Δημοκράτης έγραψε:
16 Φεβ 2024, 12:57
gassim έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:

Ναι, και το ανάποδο.
Επίσης στην περίπτωση των ζαιων ακούσαμε και κάτι ηχογραφήσεις που έλεγαν στους εμπειρογνώμονες τι να πούνε απειλώντας ότι η Δούρου θα τους θάψει.
Εδώ δεν έχουμε κάτι αντίστοιχο, πιο πολύ έχουμε τον διακαή πόθο κάποιων να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο.
Εδώ δεν ε ούτε ηχογράφησης, μάλλον γιατί δεν προβλέπονται, έχουμε κάτι περίεργους δικαστικούς που έβγαλαν αποφάσεις για μπάζωμα σε χρόνο μηδέν και κάτι γνωματεύσεις για παρουσία χημικών που δεν προβλέπονταν που για περίεργους ςλογους σγνωηθικαν

Και φτάσαμε στο σημείο οι νεοδημοκρατες να λένε ότι οι συγγενείς των νεκρών δεν θα έπρεπε να μιλάνε και να πηγαίνουν στην εε γιατί χαλάνε το όνομα του κράτους
Δηλαδή τι να κάνουν οι ανθρωποι που βλεπουν και ξερουν ότι ο Καραμανλής θα την βγάλει καθαρή;
Δηλαδή η συγκάληψη παίζει να αφορά την μεταφορά παράνομων φορτίων και όχι τα αίτια της σύγκρουσης;

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 16 Φεβ 2024, 13:08

OANNHSEA έγραψε:
16 Φεβ 2024, 12:45
Σε αντίθεση με άλλους, εγώ έβλεπα φονιάδες πολιτικούς στο Μάτι - και το έγραφα...
Φονιάδες από το ΠΑΣΟΚ, από την ΝΔ, από τον ΣΥΡΙΖΑ...
Τόσα χρόνια γελοιότητες από κωλοβρωμιάρηδες πολιτικούς και στο τέλος φταίνε κάποιοι άλλοι - οι οποίοι είναι κομματόσκυλα μεν, δεν φέρουν το μέγιστο της ευθύνης δε...
:+1::goodpost:

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 16 Φεβ 2024, 13:10

gassim έγραψε:
16 Φεβ 2024, 13:05
Δημοκράτης έγραψε:
16 Φεβ 2024, 12:57
gassim έγραψε:

Ναι, και το ανάποδο.

Δηλαδή η συγκάληψη παίζει να αφορά την μεταφορά παράνομων φορτίων και όχι τα αίτια της σύγκρουσης;
Άκου φίλε. Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους. Αν ο Καραμανλής μπει φυλακή και μάλιστα μόνο αυτός θα πάψουν να φωνάζουν. Μετά μπορεί ο ΟΣΕ να λειτουργεί όπως ήταν.

Μιλάνε για συγκάλυψη όταν ήδη πάνε 30 κατηγορούμενοι, όταν ήδη οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς εγκαλούν Σπιρτζη και Καραμανλή για διαφορετικό πράγμα τον καθένα. Και μιλάνε για συγκάλυψη επειδή δεν πάνε (μέχρι στιγμής) κατηγορούμενοι αυτοι που θέλουν με τις κατηγορίες που αυτοι θέλουν.

Και είμαι ο κακός εγώ.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 16 Φεβ 2024, 13:12

hellegennes έγραψε:
16 Φεβ 2024, 12:49
Otto Weininger έγραψε:

Εικόνα

Αυτή δεν είναι πραγματική λίστα με πραγματικά κριτήρια, είναι μια γελοία λίστα του Economist, με πλήρη αδιαφάνεια και μη δημοσιευμένα στοιχεία. Κάνεις ακριβώς σαν τον Αρίστο που ό,τι τον βολεύει είναι ο τοπ ειδικός ή ο αρμόδιος οργανισμός, κτλ, ακόμα κι αν έχουν μηδενικό έργο.

Για να καταλάβεις πόσο μαλακία είναι αυτό που παραθέτεις, αυτό το σκορ το αποφασίζει μια ομάδα "ειδικών" που δεν αναφέρεται πουθενά ποιοι είναι, τι εθνικότητας είναι και τι είδους ειδικοί είναι. Θα μπορούσαν κάλιστα ας πούμε να είναι ο Άδωνης και ο Καραμανλής μέσα στην ομάδα. Ο Economist δεν δημοσιεύει απολύτως τίποτα σχετικά με αυτούς.

Ένας τέτοιος δείκτης καταρχήν δεν μπορεί να είναι επιστημονικός. Στην επιστήμη βασικό κριτήριο είναι η διαφάνεια. Δεν μπορείς να λες "αυτά είναι τα δεδομένα μου γιατί το λέει η ανώνυμη ομάδα ειδικών μου", πρέπει να δημοσιεύεις τα δεδομένα και όλους τους συνεργάτες σου.
Εσύ να πιστεύεις λίστες που μας εμφανίζουν με λιγότερη δημοκρατία από το Τσαντ.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Φεβ 2024, 13:20

Otto Weininger έγραψε:
16 Φεβ 2024, 13:12
hellegennes έγραψε:
16 Φεβ 2024, 12:49
Otto Weininger έγραψε:
SpoilerShow

Εικόνα

Εσύ να πιστεύεις λίστες που μας εμφανίζουν με λιγότερη δημοκρατία από το Τσαντ.
Εγώ δεν πιστεύω, γιατί δεν είναι θρησκεία τα δεδομένα. Κοιτάζω τι λένε και αποφασίζω, δεν βασίζω την κρίση μου σε πίστη με βάση τι βολεύει την ιδεολογία μου.

Αν ένας δείκτης έχει καλύτερη μεθοδολογία, έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Άλλωστε δεν ζω στο Τσαντ για να ξέρω πώς είναι στ' αλήθεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 16 Φεβ 2024, 13:24

Η κατάσταση έχει ξεφύγει όταν ένα ολόκληρο κρατος προσπαθεί να κουκουλωσει τις εγκληματικές ευθύνες ενός άχρηστους γόνου και την σαπίλα που επέβαλε.
Πιστεύω ότι το έγκλημα των Τεμπών είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο μετά την μεταπολιτευση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών