Πως λύνονται οι κατάρες;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
-
- Phorum.gr user: Rania
Πως λύνονται οι κατάρες;
Καλησπέρα,
Υπάρχει τρόπος να λυθεί μια κατάρα, εκτός από τη διόρθωση της αδικίας; Επίσης πως καταλαβαίνουμε αν μας έχουν καταραστεί; Γιατί κάποιες φορές οι κατάρες είναι ευχές και οι ευχές κατάρες; Επίσης πως μπορούμε να προστατευτούμε από μια μελλοντική κατάρα;
Υπάρχει τρόπος να λυθεί μια κατάρα, εκτός από τη διόρθωση της αδικίας; Επίσης πως καταλαβαίνουμε αν μας έχουν καταραστεί; Γιατί κάποιες φορές οι κατάρες είναι ευχές και οι ευχές κατάρες; Επίσης πως μπορούμε να προστατευτούμε από μια μελλοντική κατάρα;
- tanipteros
Re: Πως λύνονται οι κατάρες;
Συνήθως οι κατάρες λύνονται με παρέμβαση θείου όντος, πχ Φύλακα Άγγελο ή κάποιο Θεό.Ourania-Rania έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 22:45Καλησπέρα,
Υπάρχει τρόπος να λυθεί μια κατάρα, εκτός από τη διόρθωση της αδικίας;
Τις πιο πολές φορές οι κατάρες για να πιάσουν πρώτα γίνεται επίθεση στα πιστεύω του θύματος για να κλωνιστεί η πίστη του στο Θεό που πιστεύει ώστε να απομακρυνθεί από τον Θεό και να μην έχει προστασία.
Εγώ παλιά που έτυχε να πέσω θύμα μιας παρεξηγήσεως με καταράστηκε κάποιος καλόγερος με ανάθεμα διότι νόμισε ότι ήμουν μάγος ενώ αυτό δεν συνέβει.
Παρόλα αυτά η κατάρα δημιουργησε αρνητική ενέργεια και στάλθηκε προς τα εμένα...
Η συνέχεια από κάτω...
Αρχικά άλλαξαν τα όνειρα μου είχα εφιάλτεςΕπίσης πως καταλαβαίνουμε αν μας έχουν καταραστεί;
Μετά άλλο σύμπτωμα ήταν ότι είχα αρνητικές σκέψεις στην καθημερινότητα μου και να μου συμβαίνουν αρνητικά γεγονότα - συμπτώσεις...
Τρίτο κλωνίστηκε η υγεία μου και έτρεχα σε γιατρούς - λιποθυμούσα και είχα κρίσεις επιληψίας...και χρειάστηκε να παρέμβει νευρολόγος με φαρμακευτική αγωγή...
Το κυριότερο όμως ήταν ότι συνεχώς μου ερχόταν στο νου ότι είμαι καταραμένος...μήνυμα από το φύλακα Άγγελο μου...
Η ευχή και η κατάρα είναι τεχνικά η ίδια πράξη μόνο που διαφέρουν στην φόρτιση του αιθέρα.Γιατί κάποιες φορές οι κατάρες είναι ευχές και οι ευχές κατάρες;
Η ευχή φορτίζει τον αιθέρα θετικά και αποστέλεται στο στόχο
ενώ η κατάρα φορτίζει τον αιθέρα αρνητικά και αποστέλεται πάλι στον στόχο
Υπάρχουν προσευχές προς τον φύλακα Άγγελο μας ή Θεό/Θεά/Θεούς που ενδυναμώνουν την σχέση της ψυχής μας με το Θείο.Επίσης πως μπορούμε να προστατευτούμε από μια μελλοντική κατάρα;
Μια σύντομη προσευχή για αναίρεση κατάρας είναι
Το λες την ώρα που λαμβάνεις το σήμα-σκέψη ότι σε καταράζονταιΑπεύχομαι αρά!
Μερικές φορές οι κατάρες περιέχονται στις βρισιές και σε κίνηση των χεριών που κατευθύνουν ενέργεια.
Έχω τύχει φίλος με αδύναμο πνεύμα να καταληφθεί από αρνητική οντότητα και να μου εξιστορεί μια ιστορία που έζησε που περιείχε μέσα της βρισιές. Όταν έλεγε την ιστορία έλεγε τις βρισιές και με τα χέρια κατεύθηνε την ενέργεια προς το πρόσωπο μου... Εκείνη την ώρα που η ανρητική ενέργεια καταλάβαινα προοθουνταν μέσω αυτού εγώ από μέσα μου έλεγα την προσευχή "Απεύχομαι αρά!" και αναιρούσα την βρισιά κατάρα προς τα εμένα...
Εδώ θα βρεις ύμνους που έγραψα προς την Θεά Άρτεμη και Εστία που είναι το προστατήριο πνεύμα για εμένα και είναι κάτι σαν φύλακας Άγγελος
Ευχή υπέρ της οικογενειακής Εστίας
https://tanipteros.wordpress.com/2018/0 ... %b1%cf%82/
Ευχή υπέρ του οίκου
https://tanipteros.wordpress.com/2018/0 ... %bf%cf%85/
Προσευχή υπέρ προστασίας υπάρξεως, ύμνος προς φύλακα Άγγελο
https://tanipteros.wordpress.com/2018/0 ... %8d%ce%bc/
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Σφαζεις μια κοτα σε πανσεληνο και πινεις λιγο αιμα ενω ειναι ακομα ζεστο.
- tanipteros
μην την κοροιδεύετε ρε την γυναίκα...

αμα ειναι καντηλιτσα, σπας τη ραχη και λυνει ευκολα. αμα ειναι ψαλιδια, απλως δεν λυνεται, θελει κοψιμο.Ourania-Rania έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 22:45Καλησπέρα,
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Κάποια Έφη Κακαράντζουλα είχε ασχοληθεί με τέτοια, αλλά νομίζω είναι απασχολημένη αυτήν την περίοδο και δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Η κατάρα είναι γαιδαρα και γυρνάει στον αφέντη της.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εάν είσαι εμφανίσιμη, ο Daje ξέρει να λύνει κατάρες.
Καταρες ειναι best case scenario. Αμα σε μισει καποιος και θελει το κακο σου το καλυτερο ειναι να σε καταραστει. Αμα αποφασίσει να κανει κατι για αυτο ειναι χειροτερο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Γιατί έχεις φύλακα προστάτη την Αρτεμη;
Μην μου πεις τπτ για Λητω και Απόλλωνα και γέννες.
Παρατηρητής...
Σταματας να ψηφίζεις Κυριακο.Ourania-Rania έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 22:45Καλησπέρα,
- tanipteros
Διάβαζα για την θεουργία και από κει έγινα φαν της Εκάτης-Σελήνης-Άρτεμηςksk έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 15:49Γιατί έχεις φύλακα προστάτη την Αρτεμη;
Μην μου πεις τπτ για Λητω και Απόλλωνα και γέννες.

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Σαν τις προφητείες είναι και οι κατάρες.
Λέει ο τάδε εύχομαι ο άλλος να πέσει να τσακστεί.
Ε κάποια στιγμή στη ζωή του θα πέσει.
Έτσι και οι προφητειες.
Είπε ο Γέρων Ονούφριος , θα έρθει πόλεμος και πείνα.
Κάποια στιγμή θα ξανάρθει.
Το ίδιο πράγμα είναι.
Λέει ο τάδε εύχομαι ο άλλος να πέσει να τσακστεί.
Ε κάποια στιγμή στη ζωή του θα πέσει.
Έτσι και οι προφητειες.
Είπε ο Γέρων Ονούφριος , θα έρθει πόλεμος και πείνα.
Κάποια στιγμή θα ξανάρθει.
Το ίδιο πράγμα είναι.
Έλα με τις μαλακίες. Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα.Ourania-Rania έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 22:45Καλησπέρα,
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Με ποια βέλη της Άρτεμης;tanipteros έγραψε: ↑16 Φεβ 2024, 20:36Διάβαζα για την θεουργία και από κει έγινα φαν της Εκάτης-Σελήνης-Άρτεμης
Υ.Γ Φαν της Εκάτης;;;Ωχ ωχ ωχ...
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με ένα "αντε γαμησου" λύνονται όλα τα προβλήματα.
από Frappezitis » 04 Νοέμ 2024, 20:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
04 Νοέμ 2024, 20:26
-