Ναι ξέρω να τα βάζω κιόλας
οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Ναι ξέρω να τα βάζω κιόλας
Πέσιμο ή χεσιμο; 

ο λέονας βάζει τόνους και απέκτησε χιούμορ!
εύγε
γραφικέ, το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό που λες
εύγε

γραφικέ, το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό που λες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
αυτο με τα ξυδια είναι πολύ πιθανό. Προσωπικά βλέπω βελτίωση σε σχέση με τα 25.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Eθνικοκοινωνιστης
απλα δεν αξιζει να μπεις σε κυκλο αυτοκαταστροφης για το μισανθρωπο γυναικοκεντρικο κατεστημενο (που αυτο ακριβως επιδιωκει),ειναι λογικη αυτοχειριασμου (εκει θελει να σε οδηγησει το συστημα)
προστατευσε τον εαυτο σου και μην γινεις ενα ακομη θυμα αυτου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αν ήσουν Αθήνα θα σε κέρναγα κάτι θηλυκά ρακορ 1/2''.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σε μένα απευθύνεσαι;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Νοέμ 2018, 17:07απλα δεν αξιζει να μπεις σε κυκλο αυτοκαταστροφης για το μισανθρωπο γυναικοκεντρικο κατεστημενο (που αυτο ακριβως επιδιωκει),ειναι λογικη αυτοχειριασμου (εκει θελει να σε οδηγησει το συστημα)
Δεν χρειάζομαι κίνητρο για να πιω.
Ditto.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
δλδ πινεις χωρις να αναλογιζεσαι μια δυσκολη κατασταση ή να εισαι στριμωγμενος,απλα απο χομπι?Γραφικός έγραψε: ↑13 Νοέμ 2018, 17:09Σε μένα απευθύνεσαι;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Νοέμ 2018, 17:07απλα δεν αξιζει να μπεις σε κυκλο αυτοκαταστροφης για το μισανθρωπο γυναικοκεντρικο κατεστημενο (που αυτο ακριβως επιδιωκει),ειναι λογικη αυτοχειριασμου (εκει θελει να σε οδηγησει το συστημα)
Δεν χρειάζομαι κίνητρο για να πιω.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Είμαι γεμάτος προβλήματα αλλά, όσων αφορά τις γυναίκες, πιο πολύ δημιουργώ παρά υφίσταμαι, οπότε δεν θα ήταν τίμιο να το ρίξω σε αυτές.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Νοέμ 2018, 17:12δλδ πινεις χωρις να αναλογιζεσαι μια δυσκολη κατασταση ή να εισαι στριμωγμενος,απλα απο χομπι?
Ένα πρόβλημά μου είναι κι ότι πίνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
οκ καταλαβα σου εχουν ριξει το δολωμα της ενοχοποιησης και εχεις τσιμπησει αυτοχειριαζομενοςΓραφικός έγραψε: ↑13 Νοέμ 2018, 17:16Είμαι γεμάτος προβλήματα αλλά, όσων αφορά τις γυναίκες, πιο πολύ δημιουργώ παρά υφίσταμαι, οπότε δεν θα ήταν τίμιο να το ρίξω σε αυτές.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Νοέμ 2018, 17:12δλδ πινεις χωρις να αναλογιζεσαι μια δυσκολη κατασταση ή να εισαι στριμωγμενος,απλα απο χομπι?
Ένα πρόβλημά μου είναι κι ότι πίνω.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τα βλέπεις υπερβολικά μονόπαντα τα πράγματα. Είσαι σαν κακοανεπτυγμένος χαρακτήρας ελληνικής τηλεοπτικής σειράς.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Νοέμ 2018, 17:19οκ καταλαβα σου εχουν ριξει το δολωμα της ενοχοποιησης και εχεις τσιμπησει αυτοχειριαζομενος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 81 Απαντήσεις
- 1600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια χωρα εχει τους πιο ομορφους ανδρες;
από Portia » 29 Μάιος 2024, 13:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 104 Απαντήσεις
- 2662 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon