Θριαμβευτική επιβεβαίωση Γιώργη
Re: Θριαμβευτική επιβεβαίωση Γιώργη
Εμ, σχεδόν τρεις αιώνες τους είχαμε υπόδουλους! 
Ψάξε πηγές τώρα να μου την πεις, εγώ πάω για ύπνο.

Ψάξε πηγές τώρα να μου την πεις, εγώ πάω για ύπνο.
Ο πατριώτης είναι τοπ καράμπαμπας, αρχετυπικός και αρχοντικός.
Ordem e Progresso.
Mε τη βεβαιότητα του ξερόλα Έλληνα μετά το χουρμάς, "Very easy, i think, they use the same word in all languages, χουρμάς in greek, in turkish..." Αρχηγός. Όπου πάμε, τα ξέρουμε όλα, κι αν δεν τα ξέρουμε, αρκεί μια συνεπαγωγή και υπόθεση, να το πούμε σα να το ξέραμε χρόνια. Και πετάει την κοτσάνα. Ποιόν μου θυμίζει, ποιόν μου θυμίζει... Ξερόλας ανόητος γκουγκλιστής, πόσα γράμματα...να δεις...
Ordem e Progresso.
Όχι βρε,το καλυτερο είναι αυτό με την ελληνική γλώσσα που είναι η μοναδική στον κόσμο που έχει ηχομιμητικές λέξεις όπως "θάλασσα ". Χωρίς πλάκα,το είχα ακούσει πρώτη φορά στο δημοτικό με τον ίδιο ακριβώς παράδειγμαCavaliere έγραψε: ↑13 Νοέμ 2018, 17:16Mε τη βεβαιότητα του ξερόλα Έλληνα μετά το χουρμάς, "Very easy, i think, they use the same word in all languages, χουρμάς in greek, in turkish..." Αρχηγός. Όπου πάμε, τα ξέρουμε όλα, κι αν δεν τα ξέρουμε, αρκεί μια συνεπαγωγή και υπόθεση, να το πούμε σα να το ξέραμε χρόνια. Και πετάει την κοτσάνα. Ποιόν μου θυμίζει, ποιόν μου θυμίζει... Ξερόλας ανόητος γκουγκλιστής, πόσα γράμματα...να δεις...

Πάνος Σκουρλέτης
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Ωστόσο τα περσικά δάνεια στην ελληνική είναι πολύ περισσότερα απ' τα ελληνικά στην περσική. Κι αυτό γιατί τα περισσότερα απ' τα τουρκικά δάνεια στην ελληνική είναι στην πραγματικότητα περσικές λέξεις που πρώτα δανείστηκαν οι Τούρκοι απ' τους Πέρσες και μετά εμείς απ' τους Τούρκους.

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
αλίμονο,πως θα μπορούσε να μας ξεπεράσει οποιοσδήποτε στα δάνεια....Νταρνάκας έγραψε: ↑13 Νοέμ 2018, 17:23Ωστόσο τα περσικά δάνεια στην ελληνική είναι πολύ περισσότερα απ' τα ελληνικά στην περσική. Κι αυτό γιατί τα περισσότερα απ' τα τουρκικά δάνεια στην ελληνική είναι στην πραγματικότητα περσικές λέξεις που πρώτα δανείστηκαν οι Τούρκοι απ' τους Πέρσες και μετά εμείς απ' τους Τούρκους.
Απίθανος. Δηλαδή, του απονέμω το τιμητικό δίπλωμα καραμπαμποσύνης. Αρχηγός. Α- ρχη- γος. Τέτοιους να στέλνουμε έξω, δεν θα μας χαλάσουν το όνομα οι post μετροσεξουαλικοί φλώροι.
Ordem e Progresso.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Τότε που υπηρετούσες στη Δ φάλαγγα που είχε καταλάβει την Περσέπολη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νταρνάκας την 13 Νοέμ 2018, 17:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Kosbìlis, πάντως, λέγανε στην Τεχεράνη το γλειφομούνι, ή και όταν θέλανε να βρίσουν κάποιον, ή να τον πειράξουν. Kos, είναι το μουνί.
Ordem e Progresso.
Αυτό φυσικά που δεν υπάρχει στο πλαίσιο σύγκρισης είναι η ορθοφωνία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 68 Απαντήσεις
- 3110 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
08 Μάιος 2025, 12:51