Ποια διεκδίκηση της Woke Κουλτούρας είναι πιθανότερο να υλοποιήσει η ΝΔ στο μέλλον;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ποια διεκδίκηση της Woke Κουλτούρας είναι πιθανότερο να υλοποιήσει η ΝΔ στο μέλλον;
Κατά τα λοιπά, μόνο αυτό με τη διδασκαλία 70 η 100 φύλων είναι το μόνο που μου ακούγεται παραλογο, και αυτή η χαζομάρα με τις αντωνυμίες, που μπαίνεις στο ινστα της άλλης και γράφει she/her στο bio, και μόνο απ' αυτό καταλαβαίνεις ότι είναι χτυπημένη και κόβεις λάσπη πριν μπλέξεις.
Οκ, τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν το λες και απαραίτητα κακό αυτό.
Όλα τα άλλα που αναφέρονται στο πολ, μια χαρά τα βλέπω. Να τα φέρει όλα ο Κουλαρος!
Όλα τα άλλα που αναφέρονται στο πολ, μια χαρά τα βλέπω. Να τα φέρει όλα ο Κουλαρος!
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Ποια διεκδίκηση της Woke Κουλτούρας είναι πιθανότερο να υλοποιήσει η ΝΔ στο μέλλον;
Αν τα φέρει, το 50% έχει σίγουρο.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Η Δύση όσο πάει γίνεται όλο και πιο αντίχριστη.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- vantono
Δεν γίνεται να γίνεις κάτι ως αντι- σε κάτι που δεν υπήρξε. Σιγά μη γίνει και αντισταχτοπουτική.
- vantono
Και τον μύθο για την ύπαρξη ενός κάποιου Χριστού, μια και το έφερε η κουβέντα, θα ήταν ευκαιρία να διαλύσει η γουόκ κυβερνησαρα μας, τώρα που πήρε φόρα!
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Εγώ τις αντωνυμίες έχω αρχίσει να τις βλέπω στην ηλεκτρονική αγγλόφωνη αλληλογραφία εταιριών. Όχι συχνά αλλά τις βλέπω. Μετά την υπογραφή και τον επαγγελματικό τίτλο του στο τέλος βάζει ο άλλος μια δήλωση κάτι σαν "pronouns: he/him". Προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε να γίνει κι εδώ.vantono έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 15:54Κατά τα λοιπά, μόνο αυτό με τη διδασκαλία 70 η 100 φύλων είναι το μόνο που μου ακούγεται παραλογο, και αυτή η χαζομάρα με τις αντωνυμίες, που μπαίνεις στο ινστα της άλλης και γράφει she/her στο bio, και μόνο απ' αυτό καταλαβαίνεις ότι είναι χτυπημένη και κόβεις λάσπη πριν μπλέξεις.

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πιο καθυστερημένη γίνεται. Η ηλιθιότητα δεν είναι αμαρτία απ' όσο ξέρω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εμένα θα μ' ενοχλούσε και δεν θα το τηρούσα, όποιος θίγεται να πάει στον γιατρό.Jimmy81 έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 15:59Εγώ τις αντωνυμίες έχω αρχίσει να τις βλέπω στην ηλεκτρονική αγγλόφωνη αλληλογραφία εταιριών. Όχι συχνά αλλά τις βλέπω. Μετά την υπογραφή και τον επαγγελματικό τίτλο του στο τέλος βάζει ο άλλος μια δήλωση κάτι σαν "pronouns: he/him". Προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε να γίνει κι εδώ.vantono έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 15:54Κατά τα λοιπά, μόνο αυτό με τη διδασκαλία 70 η 100 φύλων είναι το μόνο που μου ακούγεται παραλογο, και αυτή η χαζομάρα με τις αντωνυμίες, που μπαίνεις στο ινστα της άλλης και γράφει she/her στο bio, και μόνο απ' αυτό καταλαβαίνεις ότι είναι χτυπημένη και κόβεις λάσπη πριν μπλέξεις.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Θα μας φάτε κι αλλους αριστερούς ψηφοφόρους δηλαδή;

- lonelyrider
Έτσι νομίζεις.
Να δω πως θα ξεμπλέξουν από τον Χριστό την ημέρα της κρίσεως όλοι αυτοί που νομοθετουν αντιχριστους νόμους και διαδικασίες.
Η κοινωνία οσο παει και ανωμαλευει περισσότερο. Η μακροθυμια του Θεού δεν είναι για να τη δοκιμάζεις.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- lonelyrider
Σαφώς και είναι αμαρτία η ηλιθιότητα. Η λεγόμενη αφροσυνη στις γραφές. Οπως για παράδειγμα λέει η γραφή "ειπεν αφρων εν τη καρδία αυτού, ουκ εστιν Θεός" δηλαδη "ειπε ο ανόητος απο την καρδια του, δεν υπάρχει Θεός".Green Dragon έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 15:59Πιο καθυστερημένη γίνεται. Η ηλιθιότητα δεν είναι αμαρτία απ' όσο ξέρω.
Το ακαταλόγιστο έχει κάποιος μόνο αν έχει σοβαρό διανοητικο προβλημα.
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Τι πρόβλημα υπάρχει με την Επιβολή προστίμου για το manspreading στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τυπε;Jimmy81 έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 14:39Μιας και η Νέα Δημοκρατία φαίνεται ανοιχτή σε θέματα δικαιωματισμού και woke κουλτούρας όπως είδαμε πρόσφατα με το νομοσχέδιο για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών αλλά και παλιότερα με την τροποποίηση του αντρατσιστικού νόμου επί Σαμαρά, ποια πιστεύετε θα είναι η επόμενη προοδευτική μεταρρύθμισή της στον τομέα αυτό αν κυβερνήσει πολλά χρόνια;
Ψηφίστε!
Σου αρέσει και σένα να τρίβεις τα ορθανοιχτα ποδαρια σου σε διπλανούς;
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
σαφώς και είναι αμαρτία, υπάρχει και ευχή κατά της βλακείας
SpoilerShow
αναμένω
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Την περισσότερη πλάκα την έχουν οι ζαιΐζοντες κρυφονεοδημοκράτες.
Κρυφονδλικά που το παίζουν αφέντες.
Κρυφονδλικά που το παίζουν αφέντες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στόχος τῆς woke κουλτούρας εἶναι ἡ ἀποδόμηση τῶν Πατρίδων.
από tanipteros » 17 Φεβ 2024, 22:19 » σε Διεθνής πολιτική - 92 Απαντήσεις
- 2032 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
30 Απρ 2024, 21:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εμφανίζουν οι οπαδοί της woke κουλτούρας τάσεις ολοκληρωτισμού και διακρίσεων ;
από tanipteros » 21 Σεπ 2024, 22:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 95 Απαντήσεις
- 1858 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
20 Οκτ 2024, 21:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νήμα στήριξης Ἀδώνιδος για την διεκδίκηση της αρχηγίας του σύριζα
από georgebi » 23 Οκτ 2023, 14:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
23 Οκτ 2023, 15:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ακης Σκέρτσος: Η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων ανήκει στο παρελθόν
από Μαδουραίος » 12 Μάιος 2023, 11:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγχίαλος
12 Μάιος 2023, 14:59
-