Ποτέ Συριζανέλ πια
Ποια διεκδίκηση της Woke Κουλτούρας είναι πιθανότερο να υλοποιήσει η ΝΔ στο μέλλον;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Ποια διεκδίκηση της Woke Κουλτούρας είναι πιθανότερο να υλοποιήσει η ΝΔ στο μέλλον;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Re: Ποια διεκδίκηση της Woke Κουλτούρας είναι πιθανότερο να υλοποιήσει η ΝΔ στο μέλλον;
Άρχισαν να εμφανίζονται και διαφοροι αρνητές pass
Να παταχθουν
Να παταχθουν
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Κανένα. Εγώ ενθαρρύνω τον Κούλη να πάρει τέτοια μέτρα. Τα κλείνω όσο μπορώ τα ποδάρια μου στο μετρο.πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 16:09Τι πρόβλημα υπάρχει με την Επιβολή προστίμου για το manspreading στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τυπε;Jimmy81 έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 14:39Μιας και η Νέα Δημοκρατία φαίνεται ανοιχτή σε θέματα δικαιωματισμού και woke κουλτούρας όπως είδαμε πρόσφατα με το νομοσχέδιο για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών αλλά και παλιότερα με την τροποποίηση του αντρατσιστικού νόμου επί Σαμαρά, ποια πιστεύετε θα είναι η επόμενη προοδευτική μεταρρύθμισή της στον τομέα αυτό αν κυβερνήσει πολλά χρόνια;
Ψηφίστε!
Σου αρέσει και σένα να τρίβεις τα ορθανοιχτα ποδαρια σου σε διπλανούς;
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Πάνε οι ΑΝΕΛ. Πλέον έχουμε να κάνουμε με μοντέρνο, κεντροαριστερό κόμμα με διορατικό, ομοφυλόφιλο αρχηγό. Σε χαλάει ο Κασσελάκης δηλαδή; Καμία σχέση με απολιθώματα τύπου Λαφαζανη.Libre arbitre έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 16:14Ποτέ Συριζανέλ πια
- Καραμελίτσα
Θα καταργήσει τη γιορτή του Αγ. Πνεύματος και θα την αντικαταστήσει με την 28η Ιουνίου.
Z
Α για το σύριζα έλεγεςJimmy81 έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 16:22Πάνε οι ΑΝΕΛ. Πλέον έχουμε να κάνουμε με μοντέρνο, κεντροαριστερό κόμμα με διορατικό, ομοφυλόφιλο αρχηγό. Σε χαλάει ο Κασσελάκης δηλαδή; Καμία σχέση με απολιθώματα τύπου Λαφαζανη.
-
Δεν ξέρω αν σου άρεσει ο κάθε άγνωστος να τρίβει και να καβαλάει το πόδι του πάνω στο δικό σου, γούστα του καθενός, αλλά τέτοιες συμπεριφορές δεν εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του κράτους.Jimmy81 έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 15:52Κάτσε ρε μπρο, δεν μπορεί να πιανει 3 θέσεις ο άλλος με απλωμένα τα ποδάρια του στο μετρό. Πότε θα μπει τάξη σ' αυτή τη χώρα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 15:41Το πολυ γυναικοκτονιες, όλα τα άλλα είναι σαχλες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Εμπίπτουν γιατί λαμβάνουν χώρα στα μέσα μαζικής μεταφοράςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 16:57Δεν ξέρω αν σου άρεσει ο κάθε άγνωστος να τρίβει και να καβαλάει το πόδι του πάνω στο δικό σου, γούστα του καθενός, αλλά τέτοιες συμπεριφορές δεν εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του κράτους.Jimmy81 έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 15:52Κάτσε ρε μπρο, δεν μπορεί να πιανει 3 θέσεις ο άλλος με απλωμένα τα ποδάρια του στο μετρό. Πότε θα μπει τάξη σ' αυτή τη χώρα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 15:41Το πολυ γυναικοκτονιες, όλα τα άλλα είναι σαχλες.

- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Μια κλωτσιά στο μεσαίο σημείο ανάμεσα στα πόδια και θα χοροπηδάει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 16:57Δεν ξέρω αν σου άρεσει ο κάθε άγνωστος να τρίβει και να καβαλάει το πόδι του πάνω στο δικό σου, γούστα του καθενός, αλλά τέτοιες συμπεριφορές δεν εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του κράτους.Jimmy81 έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 15:52Κάτσε ρε μπρο, δεν μπορεί να πιανει 3 θέσεις ο άλλος με απλωμένα τα ποδάρια του στο μετρό. Πότε θα μπει τάξη σ' αυτή τη χώρα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 15:41Το πολυ γυναικοκτονιες, όλα τα άλλα είναι σαχλες.
-
Υπάρχει και το femspreading, που βάζουν τη τσάντα τους.Αλιόσα έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 17:01Μια κλωτσιά στο μεσαίο σημείο ανάμεσα στα πόδια και θα χοροπηδάει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 16:57Δεν ξέρω αν σου άρεσει ο κάθε άγνωστος να τρίβει και να καβαλάει το πόδι του πάνω στο δικό σου, γούστα του καθενός, αλλά τέτοιες συμπεριφορές δεν εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του κράτους.

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εμενα μου ειχε κανει μία footspreading στον προαστιακό. Κατακαλόκαιρο, με σανδαλάκι καυλερό, αλυσιδοβραχιολάκια στους αστραγάλους, νυχάκι περιποιημένο και βαμμένο σε καλοκαιρινά χρώματα και με ελληνικού τύπου πατούσα. Τα ακουμπούσε στη θεση απεναντι της που ηθελα να κατσω και δεν μπορουσα.
Ανθρωπας είμαι κι εγώ, με τετοιες προκλήσεις πως να αντισταθω, αφου κατάφερα να κουλαντρίσω το πουτσοσπρέντινγκ μου, παλι καλα.
Μετα μάλλον με ειδε που κοιτούσα ετσι τα πόδ... τη θέση που ακουμπουσαν τα πόδια, και μου ειπε "α θέλεις να κάτσεις (ΕΝΙΚΟΣ)? Σορρυ δεν το κατάλαβα, παρακαλώ, οριστε", και τα παιρνει τα πόδια.
Καθομαι στη θέση, και της λέω "δεν με ενοχλείς, μπορείς να τα ξαναβάλεις αν θες", και πέθανε στο γέλιο. Πάλι καλά που ειχε χιουμορ και δεν με παρεξήγησε.
Ανθρωπας είμαι κι εγώ, με τετοιες προκλήσεις πως να αντισταθω, αφου κατάφερα να κουλαντρίσω το πουτσοσπρέντινγκ μου, παλι καλα.
Μετα μάλλον με ειδε που κοιτούσα ετσι τα πόδ... τη θέση που ακουμπουσαν τα πόδια, και μου ειπε "α θέλεις να κάτσεις (ΕΝΙΚΟΣ)? Σορρυ δεν το κατάλαβα, παρακαλώ, οριστε", και τα παιρνει τα πόδια.
Καθομαι στη θέση, και της λέω "δεν με ενοχλείς, μπορείς να τα ξαναβάλεις αν θες", και πέθανε στο γέλιο. Πάλι καλά που ειχε χιουμορ και δεν με παρεξήγησε.
- Dwarven Blacksmith
vantono έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 18:10Εμενα μου ειχε κανει μία footspreading στον προαστιακό. Κατακαλόκαιρο, με σανδαλάκι καυλερό, αλυσιδοβραχιολάκια στους αστραγάλους, νυχάκι περιποιημένο και βαμμένο σε καλοκαιρινά χρώματα και με ελληνικού τύπου πατούσα. Τα ακουμπούσε στη θεση απεναντι της που ηθελα να κατσω και δεν μπορουσα.

-
Τεράστιοι άδειοι ποδηλατοδρομοι στο κέντρο πολεων
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 17:08
Υπάρχει και το femspreading, που βάζουν τη τσάντα τους.

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στόχος τῆς woke κουλτούρας εἶναι ἡ ἀποδόμηση τῶν Πατρίδων.
από tanipteros » 17 Φεβ 2024, 22:19 » σε Διεθνής πολιτική - 92 Απαντήσεις
- 2032 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
30 Απρ 2024, 21:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εμφανίζουν οι οπαδοί της woke κουλτούρας τάσεις ολοκληρωτισμού και διακρίσεων ;
από tanipteros » 21 Σεπ 2024, 22:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 95 Απαντήσεις
- 1858 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
20 Οκτ 2024, 21:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νήμα στήριξης Ἀδώνιδος για την διεκδίκηση της αρχηγίας του σύριζα
από georgebi » 23 Οκτ 2023, 14:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
23 Οκτ 2023, 15:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ακης Σκέρτσος: Η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων ανήκει στο παρελθόν
από Μαδουραίος » 12 Μάιος 2023, 11:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγχίαλος
12 Μάιος 2023, 14:59
-