Ειλικρινά πιστεύεις, ότι οι αφορισμοί σήμερα θα ξεσηκώσουν τα οργισμένα πλήθη;
Ποιων βρε Αρίστο;
Μερικές φορές μου θυμίζετε τοπική ερασιτεχνική ομάδα ποδόσφαιρου, που πάνε με ντουντούκες και νταούλια να πάρουν πρωτάθλημα σε αγώνες στίβου.
Ρε συ Γαλή, εδώ λέμε οτι είνας ιερέας βγήκε να κάνει αυτό που ειναι καθήκον του, δεν είδα κανέναν να ζητωκραυγάζει "κερδάμε"
Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε καθε νήμα και με κάθε ποστ πρέπει να εκφράζεις αποδοκιμασία, ειρωνία, χλεύη και άρνηση. Ακόμα και όταν δεν τίθεται κανένας λόγος να το κάνεις αυτό. Είσαι μονίμως εριστική ρε παιδί μου.
Το να μπω σε διαδικασία εύπεπτων ύβρεων, το βλέπω λίγο χλωμό.
Οπότε, θα το ανεχτείς κι αυτό.
Κι αν έχεις ευαίσθητο στομάχι, απλώς μη με διαβάζεις.
Ποιων βρε Αρίστο;
Μερικές φορές μου θυμίζετε τοπική ερασιτεχνική ομάδα ποδόσφαιρου, που πάνε με ντουντούκες και νταούλια να πάρουν πρωτάθλημα σε αγώνες στίβου.
Ρε συ Γαλή, εδώ λέμε οτι είνας ιερέας βγήκε να κάνει αυτό που ειναι καθήκον του, δεν είδα κανέναν να ζητωκραυγάζει "κερδάμε"
Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε καθε νήμα και με κάθε ποστ πρέπει να εκφράζεις αποδοκιμασία, ειρωνία, χλεύη και άρνηση. Ακόμα και όταν δεν τίθεται κανένας λόγος να το κάνεις αυτό. Είσαι μονίμως εριστική ρε παιδί μου.
Η ΓΑΛΗ γενικά κόβει το καρπούζι κάπου στη μέση. Κράζει τους προοδευτικούς κάγκουρες λόγω ιδεολογικών διαφορών αλλά και τους γραφικούς πατριώτες δεξιότερα της ΝΔ διότι έχει καταλάβει ότι η γραφικότητά τους λειτουργεί ανασταλτικά στην προσέλκυση αξιόλογου κοινωνικού ρεύματος που θα άλλαζε κάτι προς μια συνητηρητική κατεύθυνση όπου βρίσκεται και η πολιτική ιδεολογία της.
Ποιων βρε Αρίστο;
Η ΓΑΛΗ γενικά κόβει το καρπούζι κάπου στη μέση. Κράζει τους προοδευτικούς κάγκουρες λόγω ιδεολογικών διαφορών αλλά και τους γραφικούς πατριώτες δεξιότερα της ΝΔ διότι έχει καταλάβει ότι η γραφικότητά τους λειτουργεί ανασταλτικά στην προσέλκυση αξιόλογου κοινωνικού ρεύματος που θα άλλαζε κάτι προς μια συνητηρητική κατεύθυνση όπου βρίσκεται και η πολιτική ιδεολογία της.
Λες δηλαδή οτι είναι στοχευμένες οι τοποθετήσεις της
Οκ
Ποιων βρε Αρίστο;
Το να μπω σε διαδικασία εύπεπτων ύβρεων, το βλέπω λίγο χλωμό.
Οπότε, θα το ανεχτείς κι αυτό.
Κι αν έχεις ευαίσθητο στομάχι, απλώς μη με διαβάζεις.
Μα αυτό λέω. Γιατί πρέπει να μπεις στην διαδικασία ύβρεων, έστω και εύπεπτων, σε κάθε κουβέντα;!
Δεν τίθεται θέμα ευαίσθητου στομαχιού. Συμμετέχεις σε ένα φόρουμ διαλόγου, δεν παίζεις μονόλογο. Οπότε, όταν κάποιος συνομιλητής παρατηρεί κάτι που θέτει εκτός κάθε προσπάθεια συζήτησης και διαλόγου, το να του λες "μη με διαβάζεις" είναι σαν να λες "γράφω για να με διαβάσεις αλλά σου ζητώ να μην με διαβάζεις".
Αυτό είναι καπως αμπνορμαλ, με την κοινή λογική.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.