Dude, το 90% του κόσμου θα ήθελε να είναι στην θέση μου.
Κάνε μας την χάρη σε παρακαλώ που θα μου πεις ότι με λυπάσαι

Dude, το 90% του κόσμου θα ήθελε να είναι στην θέση μου.
Εαν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος έχει ΚΑΙ θρησκευτικη συνείδηση η οποία του απαγορεύει να ψηφίζει τέτοιους νόμους.exiledd έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 00:49Ωραία πράγματα να ασκείται ψυχολογικός εκβιασμός σε πολιτικό για να ψηφήσει ενάντια στην πολιτική του συνείδηση με το φόβο του αφορισμού ή του αναθέματος...
Εδω μετράει ποιος είναι πιο μεγαλύτερος:Οι κοσμικοί seculars ή το χριστεπώνυμο πλήθος;
Οποίος είναι ο ποιο πολυπληθής κερδίζει...
το ίδιο έκαναν πάντως και τα μεγάλα κόμματα από την ανάποδη. Φροντιστήρια και απουσιολόγιο η ΝΔ, απειλές αν δεν τηρηθεί η κομματική πειθαρχία ο Σύριζα.
Διαφωνώ κάθετα, αν και μη χριστιανός.exiledd έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 00:49Ωραία πράγματα να ασκείται ψυχολογικός εκβιασμός σε πολιτικό για να ψηφήσει ενάντια στην πολιτική του συνείδηση με το φόβο του αφορισμού ή του αναθέματος...
Εδω μετράει ποιος είναι πιο μεγαλύτερος:Οι κοσμικοί seculars ή το χριστεπώνυμο πλήθος;
Οποίος είναι ο ποιο πολυπληθής κερδίζει...
θα πηγαινει τραγος στη βουλη για να ορκισει κυβενηση;Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 00:44.......... διακοπτουμε την κοινωνια..........
........... εννοει τα θεια μυστηρια .........
δεν θα μπορουν να παντρεψουν παιδια, εγγονια,
δεν θα βαπτιζουν και κυριως δεν θα μπορουν
να κοινωνησουν ..............
ας πανε (οι βουλευτες) στη βουλη, στα δημαρχεια
και στα γραφεια των λοατκι για γαμους, βαφτισια
και τα τοιαυτα ...............................
..................................................
δεν θα πηγαινει εαν αλλαξει το συνταγμα,Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 09:20θα πηγαινει τραγος στη βουλη για να ορκισει κυβενηση;Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 00:44.......... διακοπτουμε την κοινωνια..........
........... εννοει τα θεια μυστηρια .........
δεν θα μπορουν να παντρεψουν παιδια, εγγονια,
δεν θα βαπτιζουν και κυριως δεν θα μπορουν
να κοινωνησουν ..............
ας πανε (οι βουλευτες) στη βουλη, στα δημαρχεια
και στα γραφεια των λοατκι για γαμους, βαφτισια
και τα τοιαυτα ...............................
..................................................
Συντομα δεν θα χωράει πια η υπογραφή μου αναθεματισμούς νεοδημοκρατών από την Εκκλησία.George_V έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 17:03
Το παρόν ψήφισμα αναγνώστηκε και εγκρίθηκε από την Σύναξή μας.
Ακολουθούν οι υπογραφές των συμμετεχόντων κληρικών.
+ ο Πειραιώς Σ Ε Ρ Α Φ Ε Ι Μ
Οι Πρόεδροι Εκκλησιαστικών Συμβουλίων
& Διαχειριστικών Επιτροπών Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς,
Φαλήρου, Αγίου Ιωάννου Ρέντη και Δραπετσώνας
Πηγη: https://www.vimaorthodoxias.gr/mitropol ... voyleytes/
Αναμενομενο απο τον συγκεκριμενο.
Να δουμε αν θα ακολουθησουν και αλλοι.
Dude εννοείς ψηφοφόρος κόμματος που νομιμοποιεί γάμους ομοφυλόφιλων; Δεν ήξερα ότι είναι τόσο διαδεδομένη η κιναιδοφιλιαOtto Weininger έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 23:56Dude, το 90% του κόσμου θα ήθελε να είναι στην θέση μου.
Κάνε μας την χάρη σε παρακαλώ που θα μου πεις ότι με λυπάσαι
Kαλως η κακώς υπάρχει. Και είναι απαραίτητη σε wannabe βουλευτές.