Δημοσκόπηση Metron Analysis ευρωεκλογές Φεβρουάριος 2024
Re: Δημοσκόπηση Metron Analysis ευρωεκλογές Φεβρουάριος 2024
Απο το πουστριλίκι θα χάσει ένα μικρό ποσοστό η ΝΔ αλλά θα είναι αμελητέα η ποσότητα αυτή.
Είπαμε, ζούμε σε εποχές μετα-ολυμπιακές, όταν αρχίσει να ξηλώνεται πάλι το υφαντό, τότε θα θυμηθούν όλοι τους τους πουστογάμους, τους λαθραίους, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, τα ίμια, τους εξωγήινους. νεοΕλ ρε πστ μου, η τσέπη να πηγαίνει καλά και ας γαμηθεί το σύμπαν.
Είπαμε, ζούμε σε εποχές μετα-ολυμπιακές, όταν αρχίσει να ξηλώνεται πάλι το υφαντό, τότε θα θυμηθούν όλοι τους τους πουστογάμους, τους λαθραίους, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, τα ίμια, τους εξωγήινους. νεοΕλ ρε πστ μου, η τσέπη να πηγαίνει καλά και ας γαμηθεί το σύμπαν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Η Ελληνική Λύση κερδίζει ξεκάθαρα τη μάχη του χώρου προς το παρόν. Η Νίκη πιστεύω ότι θα κρατήσει δυνάμεις λόγω συσπείρωσης. Το ΚΚ φρέναρε γιατί στο νεανικό κοινό η τεκνοθεσία από λοατκι είναι πιο σημαντική από τα εργασιακά ζητήματα. Για να δούμε τη συνέχεια.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
Η απόλυτη κυριαρχία Μητσοτάκη πιστοποειται με μια ακόμη δημοσκόπηση.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Με απόλυτα διαλυμένο Σύριζα είναι μηδενικά τα κέρδη του ΚΚΕ.zteo έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 10:26Θα σε απογοητεύσω το ΚΚΕ το 2019 είχε πάρει 5.35% και τώρα το δείχνει στο 8,36%
Επίσης σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας χάνει 1.6% σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα λόγω της αντίθεσης του στον γάμο μεταξύ ομοφύλων.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Μιλάς για απώλειες σε φανταστικά νούμερα που δείχνουν τάσεις στην συγκεκριμένη στιγμή.Libre arbitre έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 12:19Με απόλυτα διαλυμένο Σύριζα είναι μηδενικά τα κέρδη του ΚΚΕ.
Επίσης σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας χάνει 1.6% σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα λόγω της αντίθεσης του στον γάμο μεταξύ ομοφύλων.
Το πραγματικό νούμερο του ΚΚΕ είναι το 5.35% και ένα ποσοστό 7.5% και πάνω στις ευρωεκλογές θα το θεωρήσω καλό αποτέλεσμα για το ΚΚΕ. Μιας και το ΚΚΕ ότι παίρνει στις εθνικές εκλογές το παίρνει και στις ευρωεκλογές περίπου.
Το ΚΚΕ δεν είναι γυπας να τρώει τα πτώματα άλλων κομμάτων όπως πήγε να κάνει ο Σύριζα με τις ναζιστικες ψηφους ούτε κοροϊδεύει τον κόσμο πατώντας σε δύο βάρκες όπως έκανε η ΝΔ.
Ως εκ τούτου η διάλυση του Σύριζα δεν μου λέει τίποτα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Libre arbitre
Εδώ ο Σύριζα διαλύθηκε και το ΚΚΕ μετά από άνοδο στα γκάλοπ άρχισε να πέφτει πάλι. Και μάλιστα τώρα που ο Σύριζα δεν είναι ούτε στο 10%...zteo έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 12:33Μιλάς για απώλειες σε φανταστικά νούμερα που δείχνουν τάσεις στην συγκεκριμένη στιγμή.Libre arbitre έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 12:19Με απόλυτα διαλυμένο Σύριζα είναι μηδενικά τα κέρδη του ΚΚΕ.
Το πραγματικό νούμερο του ΚΚΕ είναι το 5.35% και ένα ποσοστό 7.5% και πάνω στις ευρωεκλογές θα το θεωρήσω καλό αποτέλεσμα για το ΚΚΕ.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Libre arbitre
Το είδαμε με την στάση του ΚΚΕ και την συμπαράταξη με Νίκη, Βελόπουλο και Σπαρτιάτες στην τελευταία ψηφοφορία στην Βουλή.zteo έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 12:33Το ΚΚΕ δεν είναι γυπας να τρώει τα πτώματα άλλων κομμάτων όπως πήγε να κάνει ο Σύριζα με τις ναζιστικες ψηφους ούτε κοροϊδεύει τον κόσμο πατώντας σε δύο βάρκες όπως έκανε η ΝΔ.Libre arbitre έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 12:19Με απόλυτα διαλυμένο Σύριζα είναι μηδενικά τα κέρδη του ΚΚΕ.

- Libre arbitre
Δύο βασικοί λόγοι. Ο Μητσοτάκης τυχαίνει να είναι πολύ καλός και όλοι οι άλλοι εντελώς ανίκανοι.Alex Amsterdam έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 10:57Η απόλυτη κυριαρχία Μητσοτάκη πιστοποειται με μια ακόμη δημοσκόπηση.

- Otto Weininger
Από κει να καταλάβεις τι είναι ο χώρος.Rakomelofronas έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 10:43Η Ελληνική Λύση κερδίζει ξεκάθαρα τη μάχη του χώρου προς το παρόν. Η Νίκη πιστεύω ότι θα κρατήσει δυνάμεις λόγω συσπείρωσης. Το ΚΚ φρέναρε γιατί στο νεανικό κοινό η τεκνοθεσία από λοατκι είναι πιο σημαντική από τα εργασιακά ζητήματα. Για να δούμε τη συνέχεια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αυτό που είδαμε στην ψηφοφορία για τον γάμο των ομοφυλων ζευγαριων τους βουλευτές της ΝΔ να διχάζονται εσκεμμένα για να ψηφοθηρησει και στο κέντρο και στα δεξιά.Libre arbitre έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 12:54Το είδαμε με την στάση του ΚΚΕ και την συμπαράταξη με Νίκη, Βελόπουλο και Σπαρτιάτες στην τελευταία ψηφοφορία στην Βουλή.zteo έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 12:33Το ΚΚΕ δεν είναι γυπας να τρώει τα πτώματα άλλων κομμάτων όπως πήγε να κάνει ο Σύριζα με τις ναζιστικες ψηφους ούτε κοροϊδεύει τον κόσμο πατώντας σε δύο βάρκες όπως έκανε η ΝΔ.Libre arbitre έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 12:19
Με απόλυτα διαλυμένο Σύριζα είναι μηδενικά τα κέρδη του ΚΚΕ.
Το ΚΚΕ κράτησε ενιαία και συγκροτημένη θέση και κρίνεται γιαυτό.
Ενώ η στάση της ΝΔ ήταν πολιτικά τραβεστί για να μην μπορεί να κριθεί από τον λαό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Δεν διαφωνώ για τα προβλήματα κτλ αλλά είναι φανερό πως ο κόσμος θέλει να υπάρχει και αντιπολίτευση και πιάνεται απ' όπου βρει. Αυτό δεν είναι πρόβλημα της ΝΔ φυσικά αλλά άλλων.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:04Από κει να καταλάβεις τι είναι ο χώρος.Rakomelofronas έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 10:43Η Ελληνική Λύση κερδίζει ξεκάθαρα τη μάχη του χώρου προς το παρόν. Η Νίκη πιστεύω ότι θα κρατήσει δυνάμεις λόγω συσπείρωσης. Το ΚΚ φρέναρε γιατί στο νεανικό κοινό η τεκνοθεσία από λοατκι είναι πιο σημαντική από τα εργασιακά ζητήματα. Για να δούμε τη συνέχεια.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
- Libre arbitre
Ενιαία και συγκροτημένα πεφτειzteo έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:07Αυτό που είδαμε στην ψηφοφορία για τον γάμο των ομοφυλων ζευγαριων τους βουλευτές της ΝΔ να διχάζονται εσκεμμένα για να ψηφοθηρησει και στο κέντρο και στα δεξιά.Libre arbitre έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 12:54Το είδαμε με την στάση του ΚΚΕ και την συμπαράταξη με Νίκη, Βελόπουλο και Σπαρτιάτες στην τελευταία ψηφοφορία στην Βουλή.

- Libre arbitre
Otto Weininger έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:04Από κει να καταλάβεις τι είναι ο χώρος.Rakomelofronas έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 10:43Η Ελληνική Λύση κερδίζει ξεκάθαρα τη μάχη του χώρου προς το παρόν. Η Νίκη πιστεύω ότι θα κρατήσει δυνάμεις λόγω συσπείρωσης. Το ΚΚ φρέναρε γιατί στο νεανικό κοινό η τεκνοθεσία από λοατκι είναι πιο σημαντική από τα εργασιακά ζητήματα. Για να δούμε τη συνέχεια.

Εάν πάρει κάτω από 5.36% που πήρε το 19 ναι θα είναι πτώση.Libre arbitre έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:27Ενιαία και συγκροτημένα πεφτειzteo έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:07Αυτό που είδαμε στην ψηφοφορία για τον γάμο των ομοφυλων ζευγαριων τους βουλευτές της ΝΔ να διχάζονται εσκεμμένα για να ψηφοθηρησει και στο κέντρο και στα δεξιά.Libre arbitre έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 12:54
Το είδαμε με την στάση του ΚΚΕ και την συμπαράταξη με Νίκη, Βελόπουλο και Σπαρτιάτες στην τελευταία ψηφοφορία στην Βουλή.
Οι διαφορές των ποσοστών σε γκάλοπ είναι αέρας κοπανιστός.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Libre arbitre
Και 8% να πάρει το ΚΚΕ στις βουλευτικές όταν ο Σύριζα κυμαίνεται στο 10-15% σημαίνει ότι ποτέ δεν πρόκειται να πάρει υψηλά ποσοστά το ΚΚΕ. Στην νεολαία από ο,τι ακούγεται πάει για απόλυτη καταστροφή του ΚΚΕ. Στην z generation απόλυτη ανυπαρξία.zteo έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:31Εάν πάρει κάτω από 5.36% που πήρε το 19 ναι θα είναι πτώση.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση Metron Analysis Φεβρουάριος 2025
από KRAKEN » 21 Φεβ 2025, 01:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 45 Απαντήσεις
- 889 Προβολές
-