Paypal, προπληρωμενες καρτες κλπ
Paypal, προπληρωμενες καρτες κλπ
Καλησπερα,
Θελω να κανω πληρωμες στο ιντερνετ διχως να ρισκαρω με καρτες που ειναι συνδεδεμενες με τραπεζικους μου λογαριασμους σε Ελληνικες τραπεζες.
Ποια ειναι η καλυτερη λυση? (κρυπτο excluded)
Η paypal που βλεπω τοσα χρονια τι ειναι?
Προπληρωμενες καρτες αναγκαστικα δινεις τα στοιχεια σου σε τραπεζες οποτε μπορουν να δουν αν θελουν τις κινησεις σου?
Εσεις τι χρησιμοποιειτε? (το ξερω οτι ειναι ερωτημα επικαιρο πριν καμια 15αρια χρονια, αλλα εγω τωρα ξυπνησα)
Θελω να κανω πληρωμες στο ιντερνετ διχως να ρισκαρω με καρτες που ειναι συνδεδεμενες με τραπεζικους μου λογαριασμους σε Ελληνικες τραπεζες.
Προπληρωμενες καρτες αναγκαστικα δινεις τα στοιχεια σου σε τραπεζες οποτε μπορουν να δουν αν θελουν τις κινησεις σου?
Εσεις τι χρησιμοποιειτε? (το ξερω οτι ειναι ερωτημα επικαιρο πριν καμια 15αρια χρονια, αλλα εγω τωρα ξυπνησα)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Dwarven Blacksmith
Re: Paypal, προπληρωμενες καρτες κλπ
Εξαρτάται τι εννοείς να ρισκάρεις. Revolut είναι πολύ καλή λύση για να αγοράσεις τις τσόντες σου. Στέλνεις μέσα όσο χρήμα θες σαν προπληρωμένη, αλλά σε λογαριασμό. Μετά μπορείς να φτιάξεις μια κάρτα μιας χρήσεως, κάνεις την αγορά σου και ανατινάζεται.
Τώρα αν δεν θες να δουν τις κινήσεις σου απο την εφορία, δεν σώζεσαι και βασικά ξέχνα το.
Τώρα αν δεν θες να δουν τις κινήσεις σου απο την εφορία, δεν σώζεσαι και βασικά ξέχνα το.

μια χαρα ειναι το πειπαλ. ασφαλες.Daje έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 19:29Καλησπερα,
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Για αγορές από το νετ, χρησιμοποιώ Visa προπληρωμένη κάρτα την οποία έχω συνδέσει και με το Paypal.
Αιτία είναι ότι κάποιοι δέχονται μόνο Paypal και όχι Visa...
.
Αιτία είναι ότι κάποιοι δέχονται μόνο Paypal και όχι Visa...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Εγώ έχω έναν λογαριασμό στον οποίο είναι συνδεδεμένο το Paypal και μια χρεωστική κάρτα. Βάζω χρήματα στον λογαριασμό αυτό μόνο όταν θέλω να αγοράσω κάτι.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Εγω χρησιμοποιω χυμα την καρτα χωρις καποιο αγχος δεν καταλαβαινω που κολλατε.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Revolut και κανείς μια ψηφιακή κάρτα μόνο για online αγορές. Εάν θες φτιάχνεις και μια κάρτα για κάθε συναλλαγή.
Είκοσι χρόνια ψωνίζω με κάρτα και δε μου έχουν φαει ούτε ευρώ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Daje έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 19:29Καλησπερα,
Προσπαθώ από προχθές να χρεώσω το pos του πατέρα μου με την εφορία. Δεν γίνεται. ( Μάλλον για αυτό έδωσαν παράταση)
Εγώ είμαι παλαιοχριστιανος στο λαγούμι χρησιμοποιώ ρεβολουτ
1) Revolut ανοιγεις και διαδικτυακα λογαριασμο ή θελει φυσικη παρουσια? (by the way, εχουν καταστηματα?)
2) H paypal τι ειναι? Αν εχω καταλανει καλα ειναι σαν ενα wallet το οποιο περιλαμβανει διαφορες καρτες που εχεις και πληρωνοντας με paypal δεν βλεπουν με ποια επι μερους καρτα πληρωνεις?
2) H paypal τι ειναι? Αν εχω καταλανει καλα ειναι σαν ενα wallet το οποιο περιλαμβανει διαφορες καρτες που εχεις και πληρωνοντας με paypal δεν βλεπουν με ποια επι μερους καρτα πληρωνεις?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Δε νομίζω η revolut να έχει καταστήματα.
Όλα διαδικτυακά τα κάνεις
Όλα διαδικτυακά τα κάνεις
Yippie Kay Yay
1) Ναι, δεν έχουν κατάστημα.Daje έγραψε: ↑24 Φεβ 2024, 15:301) Revolut ανοιγεις και διαδικτυακα λογαριασμο ή θελει φυσικη παρουσια? (by the way, εχουν καταστηματα?)
2) Σωστά. Είναι καλό γιατί δεν χρειάζεται να δώσεις τα στοιχεία της κάρτας σου στον κάθε μαλάκα που κανείς online αγορές.
Daje έγραψε: ↑24 Φεβ 2024, 15:301) Revolut ανοιγεις και διαδικτυακα λογαριασμο ή θελει φυσικη παρουσια? (by the way, εχουν καταστηματα?)
Στο Paypal δημιουργείς λογαριασμό στο νετ και συνδέεις μία κάρτα σου με αυτό το λογαριασμό και περιμένεις να εγκριθεί.
Τόσο απλά.
Εγώ έχω συνδέσει την προπληρωμένη - όταν λήγει βέβαια η προπληρωμένη πρέπει να συνδέσεις μία νέα κάρτα.
.
Bellum omnium contra omnes
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι απατεωνες της paypal επιτελους στα δικαστηρια!
από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 04 Ιαν 2025, 01:38 » σε Κοινωνικά θέματα - 44 Απαντήσεις
- 1109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
04 Ιαν 2025, 20:54
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pikey25
15 Σεπ 2023, 22:27