625.000 υπογραφές έφτασε το ψήφισμα της Καρυστιανού για κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας στην υπόθεση των Τεμπών
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: 625.000 υπογραφές έφτασε το ψήφισμα της Καρυστιανού για κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας στην υπόθεση των Τεμπών
Mα ούτε αυτό γράφει ΤΙ ΝΟΜΟΣ ζητάει να περάσει από τη βουλή.Φαντάζομαι ότι αυτοί οι πεντακόσιες χιλιάδες θα ξέρουν τι υπέγραψαν και τι ακριβώς ζητάνε από τη βουλή να νομοθετήσει.Εσύ ξέρεις;
-
Re: 625.000 υπογραφές έφτασε το ψήφισμα της Καρυστιανού για κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας στην υπόθεση των Τεμπών
We do not monitor, verify, or perform any background check on campaign starters, petition signers, or other users of Change.org.
https://www.change.org/policies/privacy
Alex Amsterdam έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 20:48We do not monitor, verify, or perform any background check on campaign starters, petition signers, or other users of Change.org.
https://www.change.org/policies/privacy
Εγω ηδη ανεφερα την περιπτωση σου στο security.help@change.org.
.
πατησιωτης έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 20:46Mα ούτε αυτό γράφει ΤΙ ΝΟΜΟΣ ζητάει να περάσει από τη βουλή.Φαντάζομαι ότι αυτοί οι πεντακόσιες χιλιάδες θα ξέρουν τι υπέγραψαν και τι ακριβώς ζητάνε από τη βουλή να νομοθετήσει.Εσύ ξέρεις;
Ειναι εντελως ξεκαθαρο τι ζηταει.
.
Πραγματικα μονο εσυ.Alex Amsterdam έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 20:04Το 625.000 mails απο ολο τον πλανητη δεν ειναι 625.000 υπογραφες Ελληνων πολιτων ελπιζω να το καταλαβαινεις.
Μονο εγω εχω κοντα στα 250 mails.
-
Για ποιον λογο;Αρίστος έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 21:03
.
Καλά και για την ψήφο εξωτερικού έλεγε κάτι παρόμοιο το Σύνταγμα και χρειάστηκαν 50 χρόνια να ψηφιστεί ο νόμος που θα όριζε.Αρίστος έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 19:50
6. Με υπογραφή πεντακοσίων χιλιάδων πολιτών που έχουν δικαίωμα ψήφου, μπορούν να κατατίθενται έως δύο ανά κοινοβουλευτική περίοδο προτάσεις νόμων στη Βουλή, οι οποίες με απόφαση του Προέδρου της παραπέμπονται στην οικεία κοινοβουλευτική επιτροπή προς επεξεργασία και εν συνεχεία εισάγονται υποχρεωτικά προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια του Σώματος. Οι προτάσεις νόμων του προηγούμενου εδαφίου δεν μπορεί να αφορούν θέματα δημοσιονομικά, εξωτερικής πολιτικής και εθνικής άμυνας. Νόμος ορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις εφαρμογής της παρούσας παραγράφου.
Alex Amsterdam έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 21:15Για ποιον λογο;Αρίστος έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 21:03
.
Για τρεις λογους.
Δεν πιστευω οτι θα μου απαντησουν αλλα το τι παιζει με θεματα ασφαλειας στην πλατφορμα θα το ξερω τις εποενες μερες.
Και θα ενημερωσω.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 23 Φεβ 2024, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Λεφταπατησιωτης έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 20:32Γιατί γράφεις για κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας όταν εκείνο που ζητείται είναι η ψήφιση ενός νέου νόμου;
Δεν έχει ζητηθεί απ ότι ξέρω η άρση της ασυλίας κανενός πολιτικού από τη δικαιοσύνη.ΕΑΝ ζητηθεί και η βουλή αρνηθεί τότε θα είναι δικαιολογημένη η αντίδραση.Αλλά εάν δεν τη ζητούν οι δικαστές πως θα αρθεί η ασυλία;
Ο νέος νόμος τι θα αφορά;την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας γενικώς που προβλέπεται από το σύνταγμα;
Το ξέρεις ότι κάθε νόμος ισχύει μόνο για αδικήματα που διαπράττονται ΜΕΤΑ την ψήφισή του και όχι για αδικήματα που έχουν διαπραχθεί ΠΡΙΝ από αυτόν;
Τελικά τι ακριβώς ζητάει το ψήφισμα;
talaipwros έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 21:18Λεφταπατησιωτης έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 20:32Γιατί γράφεις για κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας όταν εκείνο που ζητείται είναι η ψήφιση ενός νέου νόμου;
Δεν έχει ζητηθεί απ ότι ξέρω η άρση της ασυλίας κανενός πολιτικού από τη δικαιοσύνη.ΕΑΝ ζητηθεί και η βουλή αρνηθεί τότε θα είναι δικαιολογημένη η αντίδραση.Αλλά εάν δεν τη ζητούν οι δικαστές πως θα αρθεί η ασυλία;
Ο νέος νόμος τι θα αφορά;την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας γενικώς που προβλέπεται από το σύνταγμα;
Το ξέρεις ότι κάθε νόμος ισχύει μόνο για αδικήματα που διαπράττονται ΜΕΤΑ την ψήφισή του και όχι για αδικήματα που έχουν διαπραχθεί ΠΡΙΝ από αυτόν;
Τελικά τι ακριβώς ζητάει το ψήφισμα;
Καλα δεν ντρεπεσαι;
.
Αλλαγή του Συντάγματος με ενα νομο κι ένα αρθρο
-
Μα εκανα οτι ακριβως μου ζητουσε η πλατφορμα.
Αν ηθελαν να ταυτοποιησουν αυτους που ψηφιζουν θα ειχαν προβλεψει διαδικασια ταυτοποιησης.
foscilis έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 21:16Καλά και για την ψήφο εξωτερικού έλεγε κάτι παρόμοιο το Σύνταγμα και χρειάστηκαν 50 χρόνια να ψηφιστεί ο νόμος που θα όριζε.Αρίστος έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 19:50
6. Με υπογραφή πεντακοσίων χιλιάδων πολιτών που έχουν δικαίωμα ψήφου, μπορούν να κατατίθενται έως δύο ανά κοινοβουλευτική περίοδο προτάσεις νόμων στη Βουλή, οι οποίες με απόφαση του Προέδρου της παραπέμπονται στην οικεία κοινοβουλευτική επιτροπή προς επεξεργασία και εν συνεχεία εισάγονται υποχρεωτικά προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια του Σώματος. Οι προτάσεις νόμων του προηγούμενου εδαφίου δεν μπορεί να αφορούν θέματα δημοσιονομικά, εξωτερικής πολιτικής και εθνικής άμυνας. Νόμος ορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις εφαρμογής της παρούσας παραγράφου.
Λεγεται οτι η τυπισα θα μαζεψει 3 εκατομυρια υπογραφες.
Ας το κανει και μετα θα δουμε τα ποντικια να χορευουν.
Αν δεν κανουν τιποτα θα εκτεθουν σε ολο τον πλανητη καθως η Καρυστιανου θα ανεμιζει τα εκατομμυρια των υπογραφων σε ολα τα διεθνη μιντια.
.
Alex Amsterdam έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 21:20Μα εκανα οτι ακριβως μου ζητουσε η πλατφορμα.
Αν ηθελαν να ταυτοποιησουν αυτους που ψηφιζουν θα ειχαν προβλεψει διαδικασια ταυτοποιησης.
Οταν ψηφιζεις στο σαιτ της Κομισιον που αφορα τις παρενεργειες των οποιων εμβολιων σε δεχονται οτι και να πεις αλλα μετα απο μια βδομαδα γινεται ελεγχος και αν δεν πληρει η απαντηση σου συγκεκριμενα κριτηρια κοβεται.
Θα ξερω Δευτερα η Τριτη τι δικλειδα ασφαλειας υπαρχει και στο change org.
.
Alex Amsterdam έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 20:04Το 625.000 mails απο ολο τον πλανητη δεν ειναι 625.000 υπογραφες Ελληνων πολιτων ελπιζω να το καταλαβαινεις.
Μονο εγω εχω κοντα στα 250 mails.
Και ένα χωράφι με ακτινιδια και εσπαγες το σιδηρούν παραπέτασμα και σαν ανήλικος εβαφες πρεσβείες.
Υ.Γ ούτε εγώ υπογράφω το ψηφισμα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eιναι ο ΣΥΡΙΖΑ υπερ της καταργησης της βουλευτικης ασυλιας;
από Alex Amsterdam » 18 Μαρ 2024, 22:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
19 Μαρ 2024, 13:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περί νόμου ευθύνης υπουργών και βουλευτικής ασυλίας.
από AlienWay » 02 Μαρ 2025, 15:20 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 1 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
02 Μαρ 2025, 15:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καρυστιανού: «Κύριε ανακριτά σταματήστε να μπαζώνετε τη δικογραφία των Τεμπών»
από Frappezitis » 10 Φεβ 2025, 19:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 84 Απαντήσεις
- 1681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
20 Φεβ 2025, 12:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καρυστιανού κατά Τασούλα: Ακατάλληλος για ΠτΔ -Συνέβαλε στο «μπάζωμα» της υπόθεσης των Τεμπών
από SeaHawk » 14 Ιαν 2025, 23:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 165 Απαντήσεις
- 3398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
19 Ιαν 2025, 20:52
-