Ένας γκέι και ένας μαυρος θα είναι οι σχολιαστές της φετινής eurovision.Πήζετε?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
Ένας γκέι και ένας μαυρος θα είναι οι σχολιαστές της φετινής eurovision.Πήζετε?
O Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι δύο σχολιαστές της δημόσιας τηλεόρασης στη Eurovision 2024 όπως ανακοίνωσε, το πρωί της Παρασκευής (23/2) η ΕΡΤ.
https://www.topontiki.gr/2024/02/23/eur ... smo-video/
https://www.topontiki.gr/2024/02/23/eur ... smo-video/
- Μαδουραίος
Re: Ένας γκέι και ένας μαυρος θα είναι οι σχολιαστές της φετινής eurovision.Πήζετε?
Όσοι πηζουν να ψηφίσουν Γεροβασιλη.
Όσοι δεν πηζουν να ψηφίσουν Στέφανο.
Όσοι δεν νοιάζονται να ψηφίσουν
Alexis come back, at least send an sms.
Όσοι δεν πηζουν να ψηφίσουν Στέφανο.
Όσοι δεν νοιάζονται να ψηφίσουν
Alexis come back, at least send an sms.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Re: Ένας γκέι και ένας μαυρος θα είναι οι σχολιαστές της φετινής eurovision.Πήζετε?
οκ εκει που θα βαζανε αληθινα προβατα σαν βαζουν αληθινους ανθρωπους -μην εχετε παραπονο
Εντωμεταξύ, μόνο σε εμένα είναι αποκρουστικός αυτός ο Αλευράς; Έχει κάτι που με κάνει να ανατριχιάζω.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Δεν εκπέμπει ρε συ κάτι περίεργο;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Gay στο eurovision! Ε, όχι, ρε πούστη μου, δεν έχει ξαναγίνει...
Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας;
Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας;

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Το θέμα είναι σοβαρό.
Τουλάχιστον πρέπει να αναλυθεί για 100 σελίδες.
Τουλάχιστον πρέπει να αναλυθεί για 100 σελίδες.
Οσο πηζει ο τζαβαρας, ολα καλα 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ένας μπουμπουκος και ένας πρύτανης κομματοσκυλο.Αυτοί είστε δεξιούληδες.
από Μαδουραίος » 13 Φεβ 2024, 10:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
13 Φεβ 2024, 10:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ενας ΝεοΔημοκράτης, υπάρχει ?
από Esperos » 23 Μάιος 2024, 18:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 120 Απαντήσεις
- 3434 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
09 Απρ 2025, 19:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ένας ζεστός Νοέμβρης
από Ληστοσυμμορίτης » 18 Νοέμ 2023, 14:21 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 13 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
18 Νοέμ 2023, 19:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ένας διάφανος αντιφασίστας
από Golden Age » 29 Ιαν 2024, 13:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age