Μίκυ Μάους - ο δρόμος προς το θαύμα
- Otto Weininger
Re: Μίκυ Μάους - ο δρόμος προς το θαύμα
Εδώ 2 σπάνια διαμαντάκια που βρήκα πριν καιρό τυχαία. Ήταν μέρος της αρχικής συλλογής που χάθηκε, πλέον μέρος της νέας.

Let them make the first mistake. We make the last move.
Μάλιστα.
Είχα αγοράσει και μία κασετίνα κάποτε, ολοκόκκινη που έλεγε ΚΟΜΙΞ μπροστά, και έπαιρνε τεύχη μέσα. Την έχω ακόμα νομίζω.
- Otto Weininger
Οι κλασικές κασετινες. Χρειάζονται περίπου 25 για να μπουν όλα τα τεύχη ΚΟΜΙΞ ( 1 έως 300 με το τεύχος 300 να το έχεις 3 φορές λόγω τριών διαφορετικών εκδόσεων).Λεγεών έγραψε: ↑24 Φεβ 2024, 09:29Μάλιστα.
Είχα αγοράσει και μία κασετίνα κάποτε, ολοκόκκινη που έλεγε ΚΟΜΙΞ μπροστά, και έπαιρνε τεύχη μέσα. Την έχω ακόμα νομίζω.

Μου είχαν χαρίσει το 1996 το διπλό lp από τα διάφανα κρίνα "έγινε η απώλεια συνήθεια μας" τον οποίο ο ΜΛΚΣ τον χάρισα σφραγισμένο σε μια γκόμενά το 2003 περίπου. Σήμερα αυτό το lp απο την πρώτη έκδοση αξίζει ένα σκασμό λεφτά. Σκέψου το σφραγισμενο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
Εγώ είχα το "κόκκινο βινύλιο" από τους Cradle Of Fitlth.
Όσοι ξέρουν, ξέρουν.
Θα το έδινα στον Λεγεών σε αντάλλαγμα για μερικά ΚΟΜΙΞ αν είχε νούμερα που με ενδιαφέρουν, αλλά το αντάλλαξα ήδη προ ετών με την πρώτη έκδοση (πλήρες) του επιτραπέζιου Ghost Castle.
Από δίσκους δε ξέρω τίποτα. Πρόσφατα ήμουν σε ένα τραπέζι με συλλέκτη δίσκων που όταν του το είπα (καθώς και πως το έχασα) μόνο που δε με έβρισε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
και αυτο και ενα αλλο στον πειραια που μεταφερθηκε αλλου και το ψαχνουμε
θα εβαζα και φωτογραφιες της δικης μου συλλογης κομικ αλλα δεν ειναι μικυ μαους και δεν αξιζει να μαμησουμε το νημα
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Δεν έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τους Cradle και μάλλον δεν θα με ενδιέφερε, αλλά έτσι από περιέργεια, σε ποιο κόκκινο βινύλιο αναφέρεσαι;Otto Weininger έγραψε: ↑24 Φεβ 2024, 09:57Εγώ είχα το "κόκκινο βινύλιο" από τους Cradle Of Fitlth.
Όσοι ξέρουν, ξέρουν.
Θα το έδινα στον Λεγεών σε αντάλλαγμα για μερικά ΚΟΜΙΞ αν είχε νούμερα που με ενδιαφέρουν, αλλά το αντάλλαξα ήδη προ ετών με την πρώτη έκδοση (πλήρες) του επιτραπέζιου Ghost Castle.
Γενικά τα βινύλια έχουν πάρει πολύ τα πάνω τους, είναι ήδη ακριβά και αναμένω να ανέβουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον διότι κάποια στιγμή όλο αυτό το πλαστικό θα γίνει regulated, δεν υπάρχει περίπτωση. Ο Sid Vicious μπορεί να πει περισσότερα. Εγώ πλέον τα αγοράζω και τα αφήνω στο ράφι καλά προστατευμένα, και μία στο τόσο κοιτώ την συλλογή μου στο Discogs και αναρωτιέμαι πως διάολο γίνεται και κοστίζουν τόσο. Ακόμα κλωτσάω τον κώλο μου που είχα την ευκαιρία να αγοράσω αυτό (https://www.discogs.com/release/806544- ... rman-Steel) το 2009 για 70 ευρώ από κάποιον παλιό γνωστό με τον οποίο αλληλογραφούσα, αλλά τότε δεν ασχολιόμουν με βινύλια και μετά από λίγο η ευκαιρία χάθηκε.
Το Ghost Castle το είχα για μία περίοδο μικρός, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν δικό μου και χάθηκε/χαρίστηκε ή αν το είχα δανειστεί από κάποιον ξαδερφό μου και του το επέστρεψα. Εσύ μου το θύμησες πριν μερικά χρόνια που το ανέφερες. Κατάφερα και βρήκα μία πλήρη και εξαιρετική έκδοση από Ολλανδία μέσω ebay για 30 ευρώ, και το πήρα πρόπερσι.
- Dwarven Blacksmith
Το 2ο το έχω κι εγώ. Κάπου.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Φεβ 2024, 09:18Εδώ 2 σπάνια διαμαντάκια που βρήκα πριν καιρό τυχαία. Ήταν μέρος της αρχικής συλλογής που χάθηκε, πλέον μέρος της νέας.![]()

- Otto Weininger
https://www.ebay.co.uk/itm/112634568300Λεγεών έγραψε: ↑24 Φεβ 2024, 13:06Δεν έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τους Cradle και μάλλον δεν θα με ενδιέφερε, αλλά έτσι από περιέργεια, σε ποιο κόκκινο βινύλιο αναφέρεσαι;Otto Weininger έγραψε: ↑24 Φεβ 2024, 09:57Εγώ είχα το "κόκκινο βινύλιο" από τους Cradle Of Fitlth.
Όσοι ξέρουν, ξέρουν.
Γενικά τα βινύλια έχουν πάρει πολύ τα πάνω τους, είναι ήδη ακριβά και αναμένω να ανέβουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον διότι κάποια στιγμή όλο αυτό το πλαστικό θα γίνει regulated, δεν υπάρχει περίπτωση. Ο Sid Vicious μπορεί να πει περισσότερα. Εγώ πλέον τα αγοράζω και τα αφήνω στο ράφι καλά προστατευμένα, και μία στο τόσο κοιτώ την συλλογή μου στο Discogs και αναρωτιέμαι πως διάολο γίνεται και κοστίζουν τόσο. Ακόμα κλωτσάω τον κώλο μου που είχα την ευκαιρία να αγοράσω αυτό (https://www.discogs.com/release/806544- ... rman-Steel) το 2009 για 70 ευρώ από κάποιον παλιό γνωστό με τον οποίο αλληλογραφούσα, αλλά τότε δεν ασχολιόμουν με βινύλια και μετά από λίγο η ευκαιρία χάθηκε.
Το Ghost Castle το είχα για μία περίοδο μικρός, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν δικό μου και χάθηκε/χαρίστηκε ή αν το είχα δανειστεί από κάποιον ξαδερφό μου και του το επέστρεψα. Εσύ μου το θύμησες πριν μερικά χρόνια που το ανέφερες. Κατάφερα και βρήκα μία πλήρη και εξαιρετική έκδοση από Ολλανδία μέσω ebay για 30 ευρώ, και το πήρα πρόπερσι.
Ήμαρτον ρε συ, ρίξε μία ματιά εδώOtto Weininger έγραψε: ↑24 Φεβ 2024, 13:11https://www.ebay.co.uk/itm/112634568300Λεγεών έγραψε: ↑24 Φεβ 2024, 13:06Δεν έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τους Cradle και μάλλον δεν θα με ενδιέφερε, αλλά έτσι από περιέργεια, σε ποιο κόκκινο βινύλιο αναφέρεσαι;Otto Weininger έγραψε: ↑24 Φεβ 2024, 09:57
Εγώ είχα το "κόκκινο βινύλιο" από τους Cradle Of Fitlth.
Όσοι ξέρουν, ξέρουν.
https://www.discogs.com/release/1740314 ... s-Of-Faith
ΟΚ, ζητάει 100 ο άλλος στο ebay, αλλά στο Discogs δεν έχει περάσει ποτέ τα 18 ευρώ.
- Otto Weininger
Ότι είχε και υπογραφή στο είπα ή όχι;Λεγεών έγραψε: ↑24 Φεβ 2024, 13:14Ήμαρτον ρε συ, ρίξε μία ματιά εδώOtto Weininger έγραψε: ↑24 Φεβ 2024, 13:11https://www.ebay.co.uk/itm/112634568300Λεγεών έγραψε: ↑24 Φεβ 2024, 13:06
Δεν έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τους Cradle και μάλλον δεν θα με ενδιέφερε, αλλά έτσι από περιέργεια, σε ποιο κόκκινο βινύλιο αναφέρεσαι;
https://www.discogs.com/release/1740314 ... s-Of-Faith
ΟΚ, ζητάει 100 ο άλλος στο ebay, αλλά στο Discogs δεν έχει περάσει ποτέ τα 18 ευρώ.
- Otto Weininger
Update 2
Καίτοι είπα ότι ξεκινάω με τα τεύχη Μίκυ Μάους από 1000 και κάτω, δεν γινόταν να αποφύγω την σημερινή αγορά. Άλλωστε το ζήτημα είναι να ολοκληρωθεί όλη η παλιά συλλογή.
Τεύχος 2000 (σφραγισμένο - το κίτρινο εξώφυλλο που μου έλειπε)
Τεύχος ΚΟΜΙΞ 100 (σφραγισμένο)
Ειδικές εκδόσεις "Σπέσιαλ" - Πλήρες (αναπάντεχο, τα έδινε φυσικά όλα μαζί)

Καίτοι είπα ότι ξεκινάω με τα τεύχη Μίκυ Μάους από 1000 και κάτω, δεν γινόταν να αποφύγω την σημερινή αγορά. Άλλωστε το ζήτημα είναι να ολοκληρωθεί όλη η παλιά συλλογή.
Τεύχος 2000 (σφραγισμένο - το κίτρινο εξώφυλλο που μου έλειπε)
Τεύχος ΚΟΜΙΞ 100 (σφραγισμένο)
Ειδικές εκδόσεις "Σπέσιαλ" - Πλήρες (αναπάντεχο, τα έδινε φυσικά όλα μαζί)

ΟΚ, θα ανέβαινε λίγο η τιμή, αλλά όχι στα 100. Ένιγουει, εύγε που βλέπω τα βρίσκεις και σφραγισμένα.
Υπογεγραμμένο μπορείς να έχεις μετά από ένα λάιβ πιχι, οπότε δε μπορούμε να ομιλούμε για σπανιότητα
Δυστυχώς έχω χάσει όλα μου τα αρχεία, να σας έδειχνα screens από τον κατάλογο του Κώστα "Mod" Κωνσταντίνου (Purple Overdose) στο discogs
4.500 ένα τεμάχιο κλπ
Σορρυζ για το οφφτοπι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιουρολίγκουε 24-25: Ο δρόμος προς το 8ο
από Φραγμένος_Τελεστής » 02 Ιουν 2024, 02:30 » σε Αθλητικά - 153 Απαντήσεις
- 5134 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής
05 Σεπ 2024, 00:32
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 1760 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
21 Μαρ 2025, 16:48
-
-
Νέα δημοσίευση Η εκδίκηση της Ιστορίας: ο δρόμος προς το 3%
από Otto Weininger » 23 Νοέμ 2023, 17:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 225 Απαντήσεις
- 6569 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
07 Δεκ 2023, 08:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μίννι Μάους ή Νταίζη Ντακ; Σε ποια μπαίνατε κατά προτίμηση;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 19 Φεβ 2025, 16:05 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 16 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
21 Φεβ 2025, 08:38
-