foscilis έγραψε: ↑24 Φεβ 2024, 19:02
Daje έγραψε: ↑24 Φεβ 2024, 18:57
Ο αρχικός μου προβληματισμός ήταν η διαδρομή του χρήματος.
Η κανονική μου τράπεζα δηλαδή στην Ελλάδα όπου υποτίθεται ότι είμαι σοβαρός πελάτης, θα δει μια διαδρομη χρήματος και ήθελα να σιγουρευτώ ότι θα χάσει τα ίχνη της.
Δεν θα ήθελα να ανακαλύψουν ότι είμαι τσοντοβιος.
Οπότε σκεφτόμουν που να μεταφέρω χρήματα και μετά να κάνω συναλλαγές ήρεμος.
Αν γινόταν να μην δίνω δικαιώματα και στο ταοντοααιτ, θα ήταν ιδανικό.
ε τότε σε καλύπτει να βάλεις λεφτά στο υπόλοιπο του Paypal, γιατί η τράπεζα δεν βλέπει καθόλου πώς ξοδεύονται μετά. Οι συναλλαγές δεν είναι αόρατες στις αρχές (εφορία, μπάτσοι) ΑΝ ασχοληθούν μαζί σου, αλλά η τράπεζα ξέρει μόνο ότι έβαλες 50 ευρώ στο Paypal. Το ίδιο και με Revolut αν και είναι και αυτοί τράπεζα.
Το τσοντοσάιτ αναγκαστικά θα ξέρει το όνομά σου αλλά δεν είναι ακριβώς οι τύποι που ρίχνουν τον πρώτο λίθο.
Πάντως να ξέρεις ότι οι τράπεζες έχουν για καλύτερους πελάτες κάτι πολύ χειρότερα καθικια, αυτόν στον οποίον ανήκει το τσοντοσάιτ για παράδειγμα. Δε νομίζω να στάξει η ουρά του γαϊδάρου.
Ναι οκ, απλα ηθελα να σιγουρευτω τι ειναι αυτο το paypal που βλεπω χρονια σε ολα τα site αλλα δεν ασχοληθηκα ποτε.
Το φανταζομουν οτι ειναι κατι σαν πορτοφαλι που ομαδοποιει και κρυβει τις καρτες.
Ωστοσο, με την ευκαιρια, τι εμποδιζει καποιον να κλεψει τον αριθμο paypal και αυτοματως να εχει προσβαση στις καρτες που εχει μεσα το wallet?
Επισης ηθελα να σιγουρευτω οτι αν εγω μεταφερω χρηματα σε paypal, τοτε η συναλλαγη σταματαει εκει.
Αν πχ. αγοραζα προπληρωμενη καρτα σε Ελληνικο πιστωτικο ιδρυμα, ολες οι συναλλαγες μου ειναι ορατες απο το πιστωτικο αυτο ιδρυμα.
Το μονο που επιτυγχανω ειναι να ειναι συνδεδεμενη η καρτα με λογαριασμο με συγκεκριμενο υπολοιπο (να μην τραβηξουν δηλαδη πολλα λεφτα αν η καρτα μου ειναι συνδεδεμενη με λογ. που εχει μεσα πολυ κασερι)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Daje την 24 Φεβ 2024, 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.