Γιατί, τί κόμμα θα έβγαινε δηλαδή αν ΔΕΝ ψήφιζαν οι γύφτοι; Οι ίδιοι μαλάκες που έχουν βγει μέχρι τώρα θα έβγαιναν. Οπότε δεν φταίει αυτό.
Καλαμάτα: Ανήλικοι Ρομά έκλεψαν 2 τόνους ελαιόλαδο - Άφησαν ανοιχτή τη βάνα επίτηδες και χύθηκαν αλλοι 4 τόνοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καλαμάτα: Ανήλικοι Ρομά έκλεψαν 2 τόνους ελαιόλαδο - Άφησαν ανοιχτή τη βάνα επίτηδες και χύθηκαν αλλοι 4 τόνοι
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Re: Καλαμάτα: Ανήλικοι Ρομά έκλεψαν 2 τόνους ελαιόλαδο - Άφησαν ανοιχτή τη βάνα επίτηδες και χύθηκαν αλλοι 4 τόνοι
Λείπει και ο φίλος μου για να μιλήσει για αστική διαφορά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κι εγώ έτσι σκέφτηκα.
Ακόμα κι αν ψηφίζουν οι γύφτοι ΝΔ.
(Κυριολεκτικά μιλώντας, όχι οι άλλοι γύφτοι που ψηφίζουν ΝΔ)

ναι.
κριμα, θα σπαγαμε πλακα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αυτό είναι κάτι που απασχολεί τους βουλευτές συγκεκριμένων περιοχών. Ε, και στις περιοχές που ψηφίζουν γύφτοι, πάντα είναι σημαντική η ψήφος τους.
Με λίγα λόγια το "όλον" στην Ελλάδα, πάντα διαμορφώνεται από το τοπικό "μέρος".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι αριστερότερα* της ΝΔ δεν στηρίζουν γύφτους; Γιατί για δεξιότερο, δεν σε κόβω.

*Χωροταξικός ο χαρακτηρισμός, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άρα μια χαρά μπορούν να τους πάρουν από τους γονείς.Ναύτης έγραψε: ↑28 Φεβ 2024, 10:40Άρθρο 95ΠΚ.
Οι ανήλικοι χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: α) αυτούς από 12 έως 15 ετών και β) αυτούς από 15 έως 18 ετών. Στην πρώτη κατηγορία (12-15) επιβάλλονται μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα ενώ στη δεύτερη (15-18) μπορεί να επιβληθεί εκτός από αναμορφωτικά/θεραπευτικά μέτρα και ο εγκλεισμός σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων. Τα αναμορφωτικά μέτρα, ανάλογα τη βαρύτητα του αδικήματος και το βαθμό ανάπτυξης του ανηλίκου, μπορεί να είναι από μια απλή επίπληξη έως και η αφαίρεση της επιμέλειας από τους γονείς. Τα θεραπευτικά μέτρα μπορεί να είναι επίσης η υποχρεωτική παρακολούθηση συμβουλευτικού θεραπευτικού προγράμματος έως και η ανάθεση της επιμέλειας σε ανάδοχη οικογένεια ή επιμελητή ανηλίκων.
Σού λέω, αν είναι κάτω από 15, μην το ξανακάνει του λένε. Αν είναι δε κάτω των 12, δεν έχει νομική υπόσταση, δεν τον βλέπει καν ο νόμος.
Δεν το κάνουν.
Υπάρχει. Μαζικές αφαιρέσεις επιμέλειας.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Otto Weininger
Σήμερα Στον Πειραιά ένα γυφτοπουλο ούτε 12ετων, νόμιζε ότι το κοιτούσα (επειδή φόραγα γυαλιά) και μου φωνάζει από το απέναντι πεζοδρόμιο "τι κοιτάς ρε πουστη θες να σε γαμήσω; "

Let them make the first mistake. We make the last move.
Αυτά είναι αυταρχικές και απαράδεκτες μέθοδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι από τα 10 και μετά δεν υπάρχει σωτηρία, έχουν ήδη μολυνθεί με γυφτια σε μη αναστρεψιμο βαθμό. Είναι όμως σημαντικό να θυμόμαστε πάντα ότι δεν γεννήθηκαν έτσι, τους γυφτοποίησαν οι γονείς τους, που τους γυφτοποιησαν επίσης οι γονείς τους κ.ο.κ.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Φεβ 2024, 13:12Σήμερα Στον Πειραιά ένα γυφτοπουλο ούτε 12ετων, νόμιζε ότι το κοιτούσα (επειδή φόραγα γυαλιά) και μου φωνάζει από το απέναντι πεζοδρόμιο "τι κοιτάς ρε πουστη θες να σε γαμήσω; "
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Μα είναι σαφές ότι κανείς δεν μπορεί να αποδώσει ευθύνες στα πιτσιρίκια. Αυτό που έμαθαν ως τρόπο ζωής, αυτό ακριβώς θα συνεχίσουν να κάνουν και θα μεταδώσουν στα παιδιά τους. Το οτιδήποτε άλλο, τους φαίνεται άδικο και παράλογο και ακριβώς σ' αυτήν την αντίληψη έχουν αρωγό και την επίσημη πολιτεία.Scouser έγραψε: ↑28 Φεβ 2024, 13:47Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι από τα 10 και μετά δεν υπάρχει σωτηρία, έχουν ήδη μολυνθεί με γυφτια σε μη αναστρεψιμο βαθμό. Είναι όμως σημαντικό να θυμόμαστε πάντα ότι δεν γεννήθηκαν έτσι, τους γυφτοποίησαν οι γονείς τους, που τους γυφτοποιησαν επίσης οι γονείς τους κ.ο.κ.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Φεβ 2024, 13:12Σήμερα Στον Πειραιά ένα γυφτοπουλο ούτε 12ετων, νόμιζε ότι το κοιτούσα (επειδή φόραγα γυαλιά) και μου φωνάζει από το απέναντι πεζοδρόμιο "τι κοιτάς ρε πουστη θες να σε γαμήσω; "
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μα δεν είναι κλοπή, απλά πήρανε 2 τόνους χωρίς να πληρώσουν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Σωστά, αλλά το point of no-return είναι τα 5 έτη το πολύ. Ήδη τότε έχουν διαμορφωθεί ο χαρακτήρας και οι συνήθειες.Scouser έγραψε: ↑28 Φεβ 2024, 13:47Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι από τα 10 και μετά δεν υπάρχει σωτηρία, έχουν ήδη μολυνθεί με γυφτια σε μη αναστρεψιμο βαθμό. Είναι όμως σημαντικό να θυμόμαστε πάντα ότι δεν γεννήθηκαν έτσι, τους γυφτοποίησαν οι γονείς τους, που τους γυφτοποιησαν επίσης οι γονείς τους κ.ο.κ.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Φεβ 2024, 13:12Σήμερα Στον Πειραιά ένα γυφτοπουλο ούτε 12ετων, νόμιζε ότι το κοιτούσα (επειδή φόραγα γυαλιά) και μου φωνάζει από το απέναντι πεζοδρόμιο "τι κοιτάς ρε πουστη θες να σε γαμήσω; "
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ακριβώς έτσι. Βασική διατροφική ανάγκη στην τελική είναι το λάδι. Και αντί να εκτιμηθεί το ότι οι απαλλοτριωτές δεν έκαναν μήνυση στους ιδιοκτήτες για κάκιστη διαχείριση των εγκαταστάσεων που με το παραμικρό χάνουν πολυτιμες ποσότητες που θα έπρεπε να διατεθούν δωρεάν στο λαό, αυτοί οι άθλιοι νοικοκυραίοι τη λένε από πάνω και στους σύγχρονους Ρομπέν του κάμπου. Αίσχος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άλλοι παλεύουν με τις λάσπες, άλλοι διαδηλώνουν για τις ταυτότητες παρέα με NAZI
από Frappezitis » 11 Σεπ 2023, 06:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 850 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
19 Σεπ 2023, 07:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση άλλοι σκοτώνονται για την πατρίδα τους και ...άλλοι παρτάρουν
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 16 Αύγ 2023, 19:57 » σε Διεθνής πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 2796 Προβολές
-