Niki έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 08:31
Otto Weininger έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 08:20
Niki έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 08:05
Ναι αν σωπαινα θα ήμουνα μικρόψυχη δειλή και οπαδικη.
Προτίμησα να κρατήσω τις αρχές μου
Ποιες αρχές σου ;
Και γιατί εσύ τις κρατάς ενώ άλλοι όχι; Και που κολλάνε οι αρχές με αυτό ;
Κλονίστηκες από το δυστύχημα (απόλυτα λογικό) και από εκείνη την στιγμή κυριολεκτικά ούτε ξέρεις τι λες και γράφεις.
Αρχές από που να ξεκινήσω ας πάμε στα βασικά
Πίστη στην δημοκρατία στην ελευθερία στην δικαιοσύνη
Αν ο υπουργός μιας χώρας δεν θέλει να δικαστεί και να λάμψει η αλήθεια δύο τινά υπάρχουν.
Η δεν πιστεύει στην δικαιοσύνη η έχει λερωμενη την φωλιά του δεν υπάρχει τρίτο όσο και αν το μαγειρέψεις σαν δικαιολογία.
Άρα και στις δύο περιπτώσεις έχουμε πρόβλημα σοβαρό
Αυτή είναι η δική μου δεξιά δημοκρατική αντίληψη.
Η αντίληψη του κουκουλωματος είναι για κομμουνιστικά ,η ακροδεξιά αυταρχικά καθεστώτα.
Τι κάθομαι και σου γράφω αυτονόητα πράγματα που ξέρεις αλλά ηθελημένα παραβλέπεις.
Εν τω μεταξύ έχω γράψει ξεκάθαρα για πολιτικές ευθύνες και παίζει να είμαι ο μόνος που που έχω γράψει απο την αρχή ότι οι επιτροπές είναι μαλακίες και πως πρέπει να πάμε σε δική απευθείας όλοι.
Και εκεί να φανεί τι ισχύει και τι όχι. Προφανώς σου διαφεύγει αυτά.
Κουκούλωμα θέλετε να κάνετε εσείς. Αν ο Καραμανλής έμπαινε φυλακή θα πανηγυριζατε και δε θα ξανασχολιοσασταν ποτέ με το θέμα.
Μέχρι που κάποιοι άλλοι εργαζόμενοι θα καθυστέρουσαν μια άλλη σύμβαση.
Ένας άλλος Σταθμαρχης θα τα έκανε όλα πουτάνα.
Ένας άλλος μηχανοδηγος θα αγνοούσε τα πάντα.
Ένας άλλος υπάλληλος θα έβλεπε επί 17 λεπτά τα τρένα στην ίδια γραμμή και δε θα έλεγε τίποτα.
Και μόλις συνέβαινε το κακο θα έτρεχες πάλι να πεις να πάει φυλακή ο τάδε υπουργός.
Ούτε η δικαιοσύνη σε ενδιαφέρει. Θες με το στανιο να αποδοθούν
συγκεκριμένες κατηγορίες επειδή έτσι θέλει ένα συγκεκριμένος όχλος. Επειδή έτσι θα αισθανθείς καλύτερα εσύ.
Αυτό δεν είναι δικαιοσύνη. Αυτό είναι λαϊκά δικαστήρια που κάνανε κάποιοι κάποτε.
Και μέσα σε ολα αυτά μας έχεις πει δολοφόνους, συνενόχους, μικροψυχους και ο,τι άλλο κατεβάσει η γκλάβα σου.
Και το κερασάκι; Δεν έχεις καθίσει να ψάξεις το παραμικρό για αυτά που λες.
Ούτε ένα απλό google και ένα διάβασμα 5 λεπτών.
Να την χαίρεσαι την Δημοκρατία και την δικαιοσύνη του όχλου που θες.