Κόκκορας έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 19:03
απο που προκυπτουν ολα αυτα;
καθ' υπερβολήν

απλώς θέλω να θυμίσω πόσο δυσκοίλιος ήταν ο Ιβάν στην επιλογή παικτών, σαν την παρθένα γεροντοκόρη στα προξενιά
23 Οκτώβρη σαπακιάζεται ο πλέον κομβικός του παίκτης Αϊτόρ, αφήνει 3 ολάκερους μήνες και τρέχει τελευταίες μέρες του Γενάρη να δώσει 3 μύρια μην τυχόν και χάσει τον Μαντσίνι (αξιοπρεπής, αλλά όχι για τόσα - προφανώς ο Καρυπίδης μας ξύρισε, εκμεταλλευόμενος την χρονική πίεση)
ενδιάμεσα, στο πρωτάθλημα το +6 έχει γίνει -2 και στο κύπελλο εσείς μας έχετε πετάξει έξω πανηγυρικά
γενικά, όχι μόνο:
1. ήθελε μικρό ρόστερ για να το διαχειρίζεται εύκολα (εσείς είστε οι βασικοί μου, εσείς οι ρεζέρβες τους για αλλαγή μετά το 70΄ και πάντα αντικαθιστώντας συγκεκριμένο παίκτη, οι υπόλοιποι είστε κατιμάδες που μπαίνετε αποστολή μόνο ένεκα τραυματισμών και ουδέποτε πατάτε χορτάρι)
2. ζητούσε παίκτες που να υπηρετούν το ένα και αποκλειστικά ένα πλάνο του "κυκλοφορία μέχρι ο ήλιος να σβήσει ή το τόπι να πάει στα άκρα" (δλδ δεν με νοιάζει να είσαι δυνατός, γρήγορος ή έξυπνος, αρκεί να είσαι καλός τακτικά και να γνωρίζεις στοιχειωδώς μπαλίτσα, όχι όμως και τόσο πολύ ώστε να μην παίζεις τα υπόλοιπα παιδάκια)
3. δεν επένδυε αγωνιστικό χρόνο σε νεαρούς, οι μεταγραφές όφειλαν με ελάχιστες εξαιρέσεις να έχουν πατήσει τα 30 τους και σε κάθε περίπτωση να είναι πανέτοιμες για 11άδα (αλλιώς εξέδρα ούτε καν πάγκο, δεν θα κάτσω εγώ τώρα να σου μάθω μπάλα επειδή σε ήθελε ο Αλαφούζος ή ο Παπαδημητρίου)
4. δεν επένδυε αγωνιστικό χρόνο για δοκιμή παικτών σε εναλλακτικές θέσεις
αλλά επιπρόσθετα και παρά το τόσο ψάξιμο, οι μεταγραφές του ήταν αποτυχημένες σε μεγαλύτερο ποσοστό από το μέσο όρο.