Συνέντευξη Μ.Αλεξανδρου
- Dwarven Blacksmith
Re: Συνέντευξη Μ.Αλεξανδρου
Λμαο έβγαλε η ΓΑΛΗ τον Ατζαρακη ατάλαντο;
Ξέρει ότι ο Μ. Αλέξανδρος δεν είναι υπουργός της ΝΔ;
Ξέρει ότι ο Μ. Αλέξανδρος δεν είναι υπουργός της ΝΔ;

Ούτε μια τρίχα τσουβέλα και παπασημακόπουλουΔημοκράτης έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 13:13νομίζω οτι ο αντζαράκης ειναι από τους 3-4 κωμικούς που εχουν απομεινει
εχει βγάλει πολύ δυνατά βίντεο με οτν χριστό, τον κασελάκη, τον μποντ, τυος motivator scamers , γενικώς έχει πολύ καλό χιούμορ και ακόμα και σε αυτό το βίντεο έχει δυνατές ατάκες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Νομίζω έχουμε ξανακάνει αυτήν την κουβέντα
Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα αστείο αλλά πολυ καλός ο Ατζαρακης, καμιά σχέση με εκείνους τους γραφικούς τσουβελες ή τους άλλους 2 τους χοντρους ούτε θυμάμαι που γκαριζουν που είπε και ένας πριν
Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα αστείο αλλά πολυ καλός ο Ατζαρακης, καμιά σχέση με εκείνους τους γραφικούς τσουβελες ή τους άλλους 2 τους χοντρους ούτε θυμάμαι που γκαριζουν που είπε και ένας πριν
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν συγκρίνονται, ειναι διαφορετικά μεγέθη. Ειναι τελείως άλλου τυπου χιούμορ. Ο Ατζαράκης ειναι πιο κοντά στο χιουμορ τύπου Σεφερλή αλλά με ευφυία αντί για χοντράδες. Ενας ευφυής και πιο πολιτικαλκορεκτ Σεφερλής = Ατζαράκης.Ερμής έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 13:23Ούτε μια τρίχα τσουβέλα και παπασημακόπουλουΔημοκράτης έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 13:13νομίζω οτι ο αντζαράκης ειναι από τους 3-4 κωμικούς που εχουν απομεινει
εχει βγάλει πολύ δυνατά βίντεο με οτν χριστό, τον κασελάκη, τον μποντ, τυος motivator scamers , γενικώς έχει πολύ καλό χιούμορ και ακόμα και σε αυτό το βίντεο έχει δυνατές ατάκες
-
o παπασημακόπουλος δεν μαρέσει καθόλου, αν και έχει 1-2 καλά κλιπάκιαΕρμής έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 13:23Ούτε μια τρίχα τσουβέλα και παπασημακόπουλουΔημοκράτης έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 13:13νομίζω οτι ο αντζαράκης ειναι από τους 3-4 κωμικούς που εχουν απομεινει
Ο Τσουβέλας απο τότε που σταμάτησε να γκαρίζει έγινε αρκετά καλός. Το κείμενο του ήταν πάτα καλό.
ΓΙα εμένα οι καλύτεροι κωμικοί αυτή τη στιγμή ειναι Μαθιουδάκης-Θεοδωροπουλος, Ατζαράκης, Τσουβέλας
και θα έβαζα φωτιά εύκολα σε Κατσαρίνη . Εύκολα όμως και στο δικαστήριο θα έλεγα ότι το έκανα για την τέχνη
Αυτο δεν ειπα παραπάνω; Στυλ Σεφερλή.vantono έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 13:28Δεν συγκρίνονται, ειναι διαφορετικά μεγέθη. Ειναι τελείως άλλου τυπου χιούμορ. Ο Ατζαράκης ειναι πιο κοντά στο χιουμορ τύπου Σεφερλή αλλά με ευφυία αντί για χοντράδες. Ενας ευφυής και πιο πολιτικαλκορεκτ Σεφερλής = Ατζαράκης.Ερμής έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 13:23Ούτε μια τρίχα τσουβέλα και παπασημακόπουλουΔημοκράτης έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 13:13
νομίζω οτι ο αντζαράκης ειναι από τους 3-4 κωμικούς που εχουν απομεινει
- vantono
Ο Λαμπρόπουλος υπό προϋποθέσεις μπορει να βγαλει γέλιο ενίοτε, αλλά το κουράζει με τις φωνές. Ο έτερος ντροσχο, ο Ραπ, ειναι σαφώς ατάλαντος. Η μία και μοναδική καλή του στιγμή πρέπει να ηταν εδω (που και αυτό σενάριο Ατζαράκη ειναι)
Eίδα λίγο, δεν μου άρεσε (ο μελαχροινός ο πώς τον λέτε, με εκνευρίζει κι όλα και κάτι σε πολύ ξενόφερτο μου κάνει το στυλάκι του)
Γελάω όμως όταν αυτός που κάνει τον Αλέξανδρο, πώς τον λένε μου διαφεύγει τώρα το όνομα, κάνει τον κρητικό
Γελάω όμως όταν αυτός που κάνει τον Αλέξανδρο, πώς τον λένε μου διαφεύγει τώρα το όνομα, κάνει τον κρητικό

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Dwarven Blacksmith
Εντάξει το ότι στην Ελλάδα τα puns κάνουν το συνειρμό με το Σεφερλή σε μιλλενιαλς και πάνω δεν σημαίνει ότι πρέπει να λέγεται όλο το είδος έτσι.Ερμής έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 13:30Αυτο δεν ειπα παραπάνω; Στυλ Σεφερλή.
Είναι λίγο άδικο.

- vantono
Κι αυτός εντελώς άλλος τύπος χιούμορ απ'οσους προαναφέρθηκαν. Αυτός εχει κατεξοχήν μιμητικά στοιχεία.
Βλέπετε πόσο διαφορετικός μπορεί να ειναι ο ενας απο τον αλλον στο χιουμορ, χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι ολοι καλοι? Το χιουμορ εχει πολλες εκφάνσεις. Πολλές φορες πιανω τον εαυτό μου να γελάει με κάτι που υπό άλλες συνθηκες δεν προκειται να γελούσα ποτέ, και αντιστρόφως.
Όλη η καριέρα που έκανε και θα κάνει ο Ατζαράκης δε φτουράει ουτε στο ελάχιστο μπροστά σε ένα λεπτό Μήτσου Πεσκέση.
Ετσι, ναι, ο Ελευθερίου το έχει...
είναι και..
είναι και..

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- vantono
Ειναι και τι?

Γυναικεία περσόνα εισαι εσυ? Για αντρα σε ειχα

Ο Ελευθεριου ειναι τρομερός στο ειδος του, γενικά. Μιμητισμό κανει τρομερά πετυχημένα και ο Τσουβέλαρος βεβαια, αλλά τόσο πετυχημένο μιμητισμό και στην εκφραση του προσωπου απο τον Ελευθερίου, δεν ξερω αν εχω ξαναδει.
Δες καπου μετά το 3:23 του παραπανω βιντεο στον Κωστοπουλο, που ξαφνικά φοράει τόσο πετυχημένα τη φάτσα του Ντε Νίρο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Συνέντευξη Αντελινας Βαρθακουρη
από Nantia114 » 23 Μαρ 2025, 08:13 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 82 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
23 Μαρ 2025, 08:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνέντευξη της Προέδρου της Δημοκρατιας
από George_V » 22 Ιούλ 2023, 14:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lt Aldo Raine
22 Ιούλ 2023, 17:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
από student » 29 Ιαν 2025, 19:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 687 Απαντήσεις
- 11410 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 16:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνέντευξη Κουτσούμπα σε μπουρδελοκάναλο
από έργο_μακέτο » 02 Μάιος 2023, 22:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-