Δεν γνωρίζω κι εγώ λεπτομέρειες, απλά το λένε όλοι.AlienWay έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 15:16Πες μας λεπτομέρειες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 15:15Διαβάζω στο Τουίτερ ότι με κάποιο τρόπο τα βυζιά της έδωσαν τη χαριστική βολή στη γουόκ κουλτούρα.
H Sydney Sweeney το next best thing του Χολιγουντ
- Dwarven Blacksmith
Re: H Sydney Sweeney το next best thing του Χολιγουντ

Δεν βρίσκω κάτι σχετικό. Ο Μπάμπης ο Σουγιάς μπορεί να το λέει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 15:17Δεν γνωρίζω κι εγώ λεπτομέρειες, απλά το λένε όλοι.AlienWay έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 15:16Πες μας λεπτομέρειες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 15:15Διαβάζω στο Τουίτερ ότι με κάποιο τρόπο τα βυζιά της έδωσαν τη χαριστική βολή στη γουόκ κουλτούρα.
Το πλησιέστερο τουί που βρίσκω είναι αυτό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 15:15Διαβάζω στο Τουίτερ ότι με κάποιο τρόπο τα βυζιά της έδωσαν τη χαριστική βολή στη γουόκ κουλτούρα.
- Dwarven Blacksmith
Δεν ψάχνεις καλά τότεAlienWay έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 15:20Δεν βρίσκω κάτι σχετικό. Ο Μπάμπης ο Σουγιάς μπορεί να το λέει.
Το πλησιέστερο τουί που βρίσκω είναι αυτό.

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εδώ την έδωσαν στο πχορουμ. Η γουόκ θα τη γλυτώσει? Πόσες μέρες έχουν περάσει και ακόμα δεν έχουν κατέβει από τους συντονιστές. Ποιος τολμάει? Ποιος παίρνει αυτή τη ρετσινιά στις πλάτες του?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 15:15Διαβάζω στο Τουίτερ ότι με κάποιο τρόπο τα βυζιά της έδωσαν τη χαριστική βολή στη γουόκ κουλτούρα.
Εδώ εγώ ο αντιβυζολαγνος, που τα βυζιά έχουν σταματήσει να με καυλώνουν από μόνα τους ήδη από τις πρωτες τάξεις του Λυκείου, υποκλίθηκα.
Διαφωνεις καπου;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 15:34Δεν ψάχνεις καλά τότε
Ωραία βυζιά, μπράβο στο κορίτσι. 

- Dwarven Blacksmith
Η γκρίνια είναι πλέον τόσο βαθιά ενσωματωμένη στους discontents του συστήματος που δεν μπορούν να χαρούν κάτι χωρίς να γκρινιάξουν ταυτόχρονα. Υπό αυτή την έννοια σαφώς και διαφωνώ.

H wokeness ποτέ δεν πεθαίνει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 15:34Δεν ψάχνεις καλά τότε
Από εκεί και πέρα, ένα από τα κακά αυτής της ιδεολογίας είναι η ενοχική αντιμετώπιση του πλούσιου μπούστου στη γυναίκα.
Βασικά αυτό που έχει πεθάνει είναι το μετανεοτερικό δόγμα ότι όσο πιο μικρό το στήθος, τόσο πιο πολύ το ταλέντο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Η alt right κάποτε προσπάθησε να κάνει wifu την Tay Tay αλλά όλοι είδαμε πως κατέληξε αυτό. Υποθέτω τώρα θα πρέπει βολευτούν με τα βυζιά της εν λόγωDwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 15:34Δεν ψάχνεις καλά τότε

Το τελευταίο που γράφεις πάντως ισχύει, κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις, παράδειγμα, μπορεί να χάνεις στο ισπανικό πχ αλλά να κερδίζεις στο φελάσιο ή γενικά στην συνολική προσπάθεια.AlienWay έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 16:25H wokeness ποτέ δεν πεθαίνει.
Από εκεί και πέρα, ένα από τα κακά αυτής της ιδεολογίας είναι η ενοχική αντιμετώπιση του πλούσιου μπούστου στη γυναίκα.
Βασικά αυτό που έχει πεθάνει είναι το μετανεοτερικό δόγμα ότι όσο πιο μικρό το στήθος, τόσο πιο πολύ το ταλέντο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Να μη διαμορφώνονται δόγματα όμως. Μια με μεγάλα βυζιά μπορεί όντως να είναι ατάλαντη, μπορεί και να μην είναι.sys3x έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 16:35Το τελευταίο που γράφεις πάντως ισχύει, κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις, παράδειγμα, μπορεί να χάνεις στο ισπανικό πχ αλλά να κερδίζεις στο φελάσιο ή γενικά στην συνολική προσπάθεια.
Η συγκεκριμένη δεν ξέρω. Εχει μια εμφάνιση 10/10 αλλά ως ηθοποιό πρέπει να τη δούμε, να την εξετάσουμε και να την αξιολογήσουμε.
Που σημαίνει ότι πρέπει να παίξει σε μια σειρά που να αξίζει να θεαθεί γιατί κανείς δεν βλέπει σειρές μόνο για τα βυζιά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Όχι και κανείς, όχι και κανείς, όσοι δλδ δεν βλέπουν για αυτούς τους λόγους (πάνε πάντα ανά ζεύγος, 2 γαρ) έχουν και δικαίωμα να υιοθετήσουν πλέον, δεν χρειάζονται περαιτέρω υποστήριξη, νομίζω.
Τώρα όσον αφορά το πρώτο που λες, οκ ναι, κι εγώ είμαι εναντίον των δογμάτων γενικά αλλά αυτό τείνει να γίνει διαγαλαξιακή α-λήθεια.

Τώρα όσον αφορά το πρώτο που λες, οκ ναι, κι εγώ είμαι εναντίον των δογμάτων γενικά αλλά αυτό τείνει να γίνει διαγαλαξιακή α-λήθεια.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Καλή είναι. Ξέρουμε τι ψηφίζει;
-
Προτιμάμε Σούζαν Σάραντον.

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 589 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
30 Ιούλ 2023, 10:12