Αρβανίτης: Εγώ έγραψα το άρθρο του ψηφίσματος
Re: Αρβανίτης: Εγώ έγραψα το άρθρο του ψηφίσματος
Η μούργα που τους υποστηρίζει προφανώς θα έβγαζε σάλια οτι η χειρότερη κυβέρνηση ολων των εποχών που ακομα και η ΕΕ θα κόψει τα λεφτά κλπ
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Πάνω στο τρένο φάντασμα, μες τη νύχτα θα χαθούν...
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οχι πάντα....όταν ειναι για απεργίες '' στο κόκκινο'' τοτε ειναι δούλος της εργοδοσίας

https://www.star.gr/eidiseis/politiki/2 ... to_kokkino
Πρωτοφανείς δηλώσεις του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», Κ. Αρβανίτη, ο οποίος χαρακτήρισε «εκβιαστική» την απεργία των τεχνικών, που ζητούσαν να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα δύο μηνών.

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Δες τι γίνετε στα σοσιαλ μετά αυτό το παραληρήματα τουST48410 έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 19:04Δεν τον είχα ακούσει. Δεν κάνει. Δεν γίνεται να μην μπορούν να βρουν 5-10 αξιόλογα άτομα να στείλουν εκεί. Τώρα θα μου πεις αν ο άλλος είναι καταξιωμένος σε έναν επιστημονικό τομέα θα πάει εκεί να κουνάει κομματικά σημαιάκια και να υπογράφει τις αρλούμπες του κάθε Αρβανίτη; Δεν θα πάει.
Οι μισοί τον βρίζουν και οι μισοί τον αποθεώνουν
Μονο αν κατεβεί ο Κασσελακης και ο Τσιπρας συγχρόνως για ευρωβουλευτές

Α και η Πασιονάρια έσπευσε να φωτογραφηθεί... να πάρει κάτι απ τη λάμψη του

***Για την επιλογή του Μητσοτάκη να κατεβάσει Αυτια προτιμώ να μην σχολιάσω

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μάλιστα. Δεν παρακολουθώ τα social. Θα μπορούσε να πεις κανείς ότι είναι αστείο, αν δεν πληρώνονταν από τους φόρους μας και κυρίως αν δεν μας εκπροσωπούσαν.georgebi έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 19:24Δες τι γίνετε στα σοσιαλ μετά αυτό το παραληρήματα του
Οι μισοί τον βρίζουν και οι μισοί τον αποθεώνουν
Μονο αν κατεβεί ο Κασσελακης και ο Τσιπρας συγχρόνως για ευρωβουλευτέςο Παππας κινδυνεύει να χάσει το ευροβουλευτηλικι
Α και η Πασιονάρια έσπευσε να φωτογραφηθεί... να πάρει κάτι απ τη λάμψη του
***Για την επιλογή του Μητσοτάκη να κατεβάσει Αυτια προτιμώ να μην σχολιάσω
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δηλαδή εσύ είσαι χαρούμενος που θα σε εκπροσωπεί ο Αυτιάς; Ή ο Κύρτσος;πατησιωτης έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 20:30Μα εκπροσωπούν τους κακομαθημένους κάφρους του αυριανισμού πολακισμού που παριστάνουν ότι είναι "δημοκρατική παράταξη".
Δεν βοηθάει σε τίποτα όλος αυτός ο φαύλος κύκλος μετριότητας όπου μέτριοι πολίτες αναδεικνύουν σε αξιώματα μέτριους πολιτικούς και μετά παραδειγματίζονται από αυτούς για να γίνουν ακόμα χειρότεροι.
Κι εσείς κυρίως επιλογές σκοπιμοτήτων κάνετε και δημοφιλών προσώπων.
διφθαρμενα λαμογια μονο, μην μπερδευεσαιST48410 έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 20:36Δηλαδή εσύ είσαι χαρούμενος που θα σε εκπροσωπεί ο Αυτιάς; Ή ο Κύρτσος;πατησιωτης έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 20:30Μα εκπροσωπούν τους κακομαθημένους κάφρους του αυριανισμού πολακισμού που παριστάνουν ότι είναι "δημοκρατική παράταξη".
Δεν βοηθάει σε τίποτα όλος αυτός ο φαύλος κύκλος μετριότητας όπου μέτριοι πολίτες αναδεικνύουν σε αξιώματα μέτριους πολιτικούς και μετά παραδειγματίζονται από αυτούς για να γίνουν ακόμα χειρότεροι.
Επ' ευκαιρία, πότε θα κλείσουν οι τελικές λίστες υποψηφίων όλων των κομμάτων;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
ST48410 έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 20:36Δηλαδή εσύ είσαι χαρούμενος που θα σε εκπροσωπεί ο Αυτιάς; Ή ο Κύρτσος;πατησιωτης έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 20:30Μα εκπροσωπούν τους κακομαθημένους κάφρους του αυριανισμού πολακισμού που παριστάνουν ότι είναι "δημοκρατική παράταξη".
O Kύρτσος δεν υπάρχει περίπτωση.Τον Αυτιά δεν πρόκειται να τον ψηφίσω.Θα υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο πολλά πρόσωπα κατάλληλα για τη θέση αυτή.
https://www.iefimerida.gr/politiki/ekpl ... androylaki
Είναι στο χέρι των ψηφοφόρων σε ποιούς θα βάλουν σταυρό.
Δεν λέω για τώρα. Λέω ότι η ηγεσία σας επέλεξε να βάλει στα ψηφοδέλτια άτομα σαν αυτόν. Και γενικά επιλέγουν άτομα που κάνουν γκελ στην κοινή γνώμη χωρίς να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το πόσο αξιόλογα είναι. Για τα κριτήρια επιλογής μιλάω τελικά.
Ναι και στην τριτη δημοτικού ειχε τραβηξει το αυτι της κικιτσας και επισης η μαριγω του μπαμπη ειπε στη λαϊκη οτι ειναι αβαφτιστος!!!!1 πού να στα λεω χρυση μου.georgebi έγραψε: ↑04 Μαρ 2024, 19:12Οχι πάντα....όταν ειναι για απεργίες '' στο κόκκινο'' τοτε ειναι δούλος της εργοδοσίας
https://www.star.gr/eidiseis/politiki/2 ... to_kokkino
Πρωτοφανείς δηλώσεις του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», Κ. Αρβανίτη, ο οποίος χαρακτήρισε «εκβιαστική» την απεργία των τεχνικών, που ζητούσαν να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα δύο μηνών.
Είδατε πώς εμφανίζονται στεπ μπάι στεπ οι μισέλληνες; 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν βαζαμε τα φραγκα πιο πανω απο την αξιοπρεπεια του να ζεις σαν πολιτης δυτικής χωρας με κρατος δικαιου θα ημασταν ακομα Οθωμανια εδω περα και αυτη ειναι πραγματι αγεφυρωτη διαφορα.
(Παει και στη Μαντω Μαυροπεους πιο πανω)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ρε, δεν υπάρχει η ΦΑΠΑ που έριξε ο Αρβανίτης στον καημένο τον Καρανικόλα
από Μαδουραίος » 05 Απρ 2024, 07:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Απρ 2024, 11:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα ενεργοποιηθεί το άρθρο 42..
από Καραμελίτσα » 24 Ιαν 2025, 22:43 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 417 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
29 Ιαν 2025, 10:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άρθρο κόλαφος του Μωραΐτη για τον Αλέξη Τσίπρα
από Τοξοβόλος_UK » 19 Ιουν 2024, 18:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1482 Προβολές
-