Αντιμετώπιση παιδοφιλίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Αντιμετώπιση παιδοφιλίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 15 Νοέμ 2018, 10:24

μίστερ μαξ έγραψε:
15 Νοέμ 2018, 07:21
Οργισμένος έγραψε:
15 Νοέμ 2018, 00:27
Χημικος ευνουχισμος.
ΕΙναι απλο
Ο χημικός ευνουχισμός ειναι και βαρβαρος και δεν δουλεύει. Μην λες τετοιες ππριες οταν πας στην πολιτισμένη Σουηδία, θα σε θεωρήσουν εντελώς ουγκάνα.
Προκειται περι ασθενειας οποτε χρειαζεται ιατρικη παρεμβαση. Και η αφαιρεση ογκου ειναι βαρβαρη αλλα απαραιτητη.
Πατωνεις, κανε κατι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 15 Νοέμ 2018, 10:28

και εγώ αυτην την απορία έχω. γιατί τα συγχέουν, μια και οι ομοφυλοφιλοι δεν έχουν πειράξει ΠΟΤΕ παιδάκια
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 15 Νοέμ 2018, 10:40

Naranjita έγραψε:
15 Νοέμ 2018, 10:28
και εγώ αυτην την απορία έχω. γιατί τα συγχέουν, μια και οι ομοφυλοφιλοι δεν έχουν πειράξει ΠΟΤΕ παιδάκια
Τα συγχεουν με σκοπο να προπαγανδισουν εναντιον της σεξουαλικης ελευθεριας. Αρρωστα ατομα , το ιδιο αρρωστα με τους παιδοφιλους.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Νοέμ 2018, 10:43

Naranjita έγραψε:
Τα παιδάκια τα πειράζουν ΟΛΟΙ.
Και οι συγκεκριμένοι άρρωστοι δεν έχουν φύλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 15 Νοέμ 2018, 10:44

Οργισμένος έγραψε:
15 Νοέμ 2018, 10:40
Naranjita έγραψε:
Τα συγχεουν με σκοπο να προπαγανδισουν εναντιον της σεξουαλικης ελευθεριας. Αρρωστα ατομα , το ιδιο αρρωστα με τους παιδοφιλους.
παρ ολα αυτα, πχ το παπαδαριο αγοράκια φυστικώνει και όχι κοριτσακια.

αυτοι λοιπον πάνε στην κατηγορία του παιδόφιλου απλως ή του ομοφυλοφιλου παιδοφιλου;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 15 Νοέμ 2018, 10:49

Ίφιδα έγραψε:
15 Νοέμ 2018, 10:01

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
14 Νοέμ 2018, 19:23
Δεν πιστεύω στο εξοντωτικό σύστημα, αλλά στην 2η(3η.... 5η) ευκαιρία. Οι Χριστιανοσοσιαλιστικές αρχές αφού.
Συνειδητοποιείς ότι αυτή η 2η, 3η, 5η ευκαιρία μπορεί να σημαίνει μερικά βιασμένα παιδάκια ακόμα;

Ο χημικός ευνουχισμός όντως δεν κάνει τίποτα αφού αυτές οι σαδιστάρες θα βρουν άλλους τρόπους να βιάσουν αν γουστάρουν.

Δεν μπορεί να υπάρξει μείωση του εγκλήματος μόνο με χαδάκια, ορμόνες, συζήτηση, προστασία των εγκληματιών και ελπίδα.
Ο πρώτος και σοβαρότερος αποτρεπτικός παράγοντας θα είναι οι αυστηρότατες ποινές, φυλάκιση μερικές δεκαετίες τουλάχιστον αν όχι ισοβίως ή μέχρι να βρεθεί "θεραπεία",κατάσχεση περιουσίας, παροχές τις απολύτως απαραίτητες και ΜΟΝΟ (ένα κρεβάτι να κοιμηθεί, ένα πιάτο φαί και στο τσακίρ κέφι ένα βιβλίο) κοινωνική εργασία και ας κάνει και παράλληλα όποια "θεραπεία" ορμόνης θέλει. Κι αν του κάνουν μπούλινγκ στη φυλακή, πρόβλημά του. Να το σκεφτόταν όταν έκανε αυτός μπούλινγκ-βίαζε-κατέστρεφε ψυχικά και σωματικά το παιδάκι.

Όλα τα υπόλοιπα είναι προσπάθεια των άρρωστων ανθρώπων να βγάλουν λάδι τους παιδεραστές ώστε να δημιουργήσουν περισσότερα θύματα.
Είμαι της λογικής πως σε οποιοδήποτε έγκλημα(δεν έχω στο μυαλό μου μόνο την παιδεραστία) πρέπει να δίνεται μια χαραμάδα νέας ζωής. Δεν πιστεύω πως πρέπει να θαβονται άνθρωποι ζωντανοί ή να εκτελούνται για κανέναν λόγο. Πες με αφελή, αλλά παρατήρω πως το σκληρό σοφρονιστικό σύστημα, πάει παρέα με την σκληρή εγκληματικότητα και επίσης ο πολιτισμός είναι μεταδοτικός.
Βέβαια δεν είμαι και γονιός, οπότε η άποψη μου είναι πιο αποστασιοποιημένη συναισθηματικά, πράγμα που δεν σημαίνει πως είναι και η σωστή ή δεν επιδέχεται αναθεώρησης.Απλά την καταθέτω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Νοέμ 2018, 10:50

Naranjita έγραψε:
15 Νοέμ 2018, 10:44
Οργισμένος έγραψε:
15 Νοέμ 2018, 10:40
Naranjita έγραψε:
παρ ολα αυτα, πχ το παπαδαριο αγοράκια φυστικώνει και όχι κοριτσακια.

αυτοι λοιπον πάνε στην κατηγορία του παιδόφιλου απλως ή του ομοφυλοφιλου παιδοφιλου;

Σου διαφεύγει κάτι σημαντικό. Ότι οι περισσότεροι παιδόφιλοι βιάζουν ό,τι βρουν.
Κι επειδή συνήθως είναι άνθρωποι που περιβάλλονται από παιδιά, πιο χαλαρά μπορούν να προσεγγίσουν ένα αγοράκι χωρίς αυτό να δημιουργεί υπόνοιες από το περιβάλλον, παρά ένα κοριτσάκι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Νοέμ 2018, 10:56

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
15 Νοέμ 2018, 10:49
Είμαι της λογικής πως σε οποιοδήποτε έγκλημα(δεν έχω στο μυαλό μου μόνο την παιδεραστία) πρέπει να δίνεται μια χαραμάδα νέας ζωής. Δεν πιστεύω πως πρέπει να θαβονται άνθρωποι ζωντανοί ή να εκτελούνται για κανέναν λόγο. Πες με αφελή, αλλά παρατήρω πως το σκληρό σοφρονιστικό σύστημα, πάει παρέα με την σκληρή εγκληματικότητα και επίσης ο πολιτισμός είναι μεταδοτικός.
Βέβαια δεν είμαι και γονιός, οπότε η άποψη μου είναι πιο αποστασιοποιημένη συναισθηματικά, πράγμα που δεν σημαίνει πως είναι και η σωστή ή δεν επιδέχεται αναθεώρησης.Απλά την καταθέτω.
Ξέρεις, αυτή η αποστασιοποιημένη άποψη είναι πολύ πιο εγωϊστική και αντικοινωνική από τη συναισθηματικά φορτισμένη άποψη ενός γονιού. Επιλέγεις τη γυαλιστερή θεωρία που σε βολεύει και ας πάει να γαμηθεί ο κόσμος όλος, αρκεί εσύ να νοιώθεις ιδεολογικά συνεπής.

Δηλαδή θεωρείς ότι πρέπει να γίνεις γονιός για να αντιληφθείς τον πόνο, την αγωνία, την απελπισία και ό,τι άλλο συνεπάγεται ο βιασμός για ένα παιδί που δεν είναι δικό σου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 15 Νοέμ 2018, 10:57

μίστερ μαξ έγραψε:
15 Νοέμ 2018, 09:16
Οχι σε ομάδες υψηλού κινδύνου (ιερείς χριστιανοί)
ομαδες υψηλου κινδυνοι ειναι και οι μουσουλμανοι. ολοι, οχι μονο οι ιερεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Νοέμ 2018, 11:02

Ασέβαστος έγραψε:
15 Νοέμ 2018, 10:57
μίστερ μαξ έγραψε:
15 Νοέμ 2018, 09:16
Οχι σε ομάδες υψηλού κινδύνου (ιερείς χριστιανοί)
ομαδες υψηλου κινδυνοι ειναι και οι μουσουλμανοι. ολοι, οχι μονο οι ιερεις.
Ε ναι, αλλά στην Ελλάδα έχουμε χριστιανούς. :lol:

Ο σκίουρος είναι ικανός να κυνηγάει με την απόχη παιδάκια, για να στηρίξει τους μουσουλμάνους. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Νοέμ 2018, 11:03

Συγγνώμη για τον κυνισμό αλλά έτσι είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 15 Νοέμ 2018, 11:44

ξέρεις τι γλυκά που είναι τα πετροδόλαρα;

πληρώνουν και ΜΙΣΘΟΥΛΙΔΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 15 Νοέμ 2018, 11:48

Ίφιδα έγραψε:
ευνουχισμος, ακρωτηριασμος, βασανηστήρια, μεσσαίωνας
ΓΑΛΗ έγραψε:
15 Νοέμ 2018, 11:03
νιαου-νιάου
Το μίσος σας για τους παιδεραστές ειναι μεγαλύτερο απο την αγάπη σας για τα παιδάκια. Κρίμα.

Εγώ προτάσσω την Αγάπη, ναι, την Αγάπη, και προς τα παιδάκια και προς τους συνανθρώπους μας που βασανίζονται απο ορμές τις οποίες κατακρίνει η σημερινή κοινωνία. Οι προτάσεις μου οδηγούν σε μείωση των κακοποιημένων παιδιών και την θεραπεία των ασθενών, οι προτάσεις σας μεγιστοποιούν τον πόνο των παιδιών και προσφέρουν σαδιστικό θέαμα προς τέρψιν του κατακαθιού της κοινωνίας (δλδ εσας)
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 15 Νοέμ 2018, 11:54

μίστερ μαξ έγραψε:
15 Νοέμ 2018, 11:48
Ίφιδα έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
νιαου-νιάου
Το μίσος σας για τους παιδεραστές ειναι μεγαλύτερο απο την αγάπη σας για τα παιδάκια. Κρίμα.

Εγώ προτάσσω την Αγάπη, ναι, την Αγάπη, και προς τα παιδάκια και προς τους συνανθρώπους μας που βασανίζονται απο ορμές τις οποίες κατακρίνει η σημερινή κοινωνία. Οι προτάσεις μου οδηγούν σε μείωση των κακοποιημένων παιδιών και την θεραπεία των ασθενών, οι προτάσεις σας μεγιστοποιούν τον πόνο των παιδιών και προσφέρουν σαδιστικό θέαμα προς τέρψιν του κατακαθιού της κοινωνίας (δλδ εσας)
Γι'αυτο προτεινουμε στρατοπεδα συγκεντρωσης επιπεδου Μπουχενβαλντ στους παιδεραστες και στους υποστηρικτές τους. Εαν βαλεις μεσα μονο τον ενοχο εχεις κανει μιση δουλειά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Νοέμ 2018, 12:04

μίστερ μαξ έγραψε:
15 Νοέμ 2018, 11:48
Ίφιδα έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
νιαου-νιάου

Σαφώς και νοιώθω αποστροφή για οποιονδήποτε παιδόφιλο χρησιμοποιεί μικρά παιδιά.
Και δεν νοιώθω ούτε ψήγμα ντροπής γι' αυτό.

Τα υπόλοιπα για δημόσιο θέαμα και βασανιστήρια, είναι ψευδείς και γελοίοι αντιπερισπασμοί.

Προτείνω πλήρη απομόνωση τους. Κάποιο ξερονήσι στη μέση του πουθενά, είναι ιδανικό ως χρυσή τομή. Θα προστατεύσει τόσο τα παιδιά που θα ήταν τα επόμενα θύματα όσο και τους ίδιους από τα μάτια και την εκδικητική διάθεση των ...αντιανθρωπιστών. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών