Dimitrios Papageorgiou
31 λ. ·
Πέρα από το ότι με πονέσαν μάτια και αυτιά, είμαι βέβαιος ότι το «ζάρι της Σάττι» θα χρησιμοποιηθεί μελλοντικά ως επιχείρημα, για να μην μας επιστραφούν ποτέ τα γλυπτά του Παρθενώνα.
#eurovisiongr
https://www.facebook.com/papdim/posts/p ... aVLQuhUiPl
Eurovision 2024
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Golden Age
Re: Eurovision 2024
- Golden Age
Επίσης το τραγούδι προβάλλει το πλέον αρνητικό στερεότυπο για τον νεοέλληνα. Αυτό του ντιπ καραντιπ που απλά υπερηφανεύεται για τους προγόνους του. Οκ, σκατά είμαστε, αλλά δεν χρειάζεται να το δείχνουμε και έξω...
ναι, την Γιουροβίζιον περιμέναμε (νε)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Είναι ξεκάθαρο ότι σατιρίζει τον καραμπαμπισμό, μιλάμε για υπέρτατη μουσική ευφυΐα που αδυνατειτε να κατανοήσετε.Golden Age έγραψε: ↑08 Μαρ 2024, 01:01Επίσης το τραγούδι προβάλλει το πλέον αρνητικό στερεότυπο για τον νεοέλληνα. Αυτό του ντιπ καραντιπ που απλά υπερηφανεύεται για τους προγόνους του. Οκ, σκατά είμαστε, αλλά δεν χρειάζεται να το δείχνουμε και έξω...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Όταν εκραξαν το τραγούδι της Μαρινάρας γιατί "είναι τραπ", δεν μίλησα γιατί αντιπαθώ κι εγώ την τραπ.
Όταν εκραξαν το τραγούδι της Μαρινάρας γιατί "είναι γυφτιά" δεν μίλησα, γιατί αντιπαθώ κι εγώ τη γυφτιά.
Όταν η Μαρινάρα φέρει την κούπα στη χώρα μας όμως, δεν θα έχει μείνει κανείς να μιλήσει για εκείνους.
Όταν εκραξαν το τραγούδι της Μαρινάρας γιατί "είναι γυφτιά" δεν μίλησα, γιατί αντιπαθώ κι εγώ τη γυφτιά.
Όταν η Μαρινάρα φέρει την κούπα στη χώρα μας όμως, δεν θα έχει μείνει κανείς να μιλήσει για εκείνους.
- Golden Age
Τον σατυρίζει ή τον προβάλλει; Μέχρι και ταρίφα κάγκουρα που κάνει παντιλίκια έχει το μενού.vantono έγραψε: ↑08 Μαρ 2024, 01:10Είναι ξεκάθαρο ότι σατιρίζει τον καραμπαμπισμό, μιλάμε για υπέρτατη μουσική ευφυΐα που αδυνατειτε να κατανοήσετε.Golden Age έγραψε: ↑08 Μαρ 2024, 01:01Επίσης το τραγούδι προβάλλει το πλέον αρνητικό στερεότυπο για τον νεοέλληνα. Αυτό του ντιπ καραντιπ που απλά υπερηφανεύεται για τους προγόνους του. Οκ, σκατά είμαστε, αλλά δεν χρειάζεται να το δείχνουμε και έξω...

Και γαμω είναι.
Καλά κάνει και αποδέχεται βαλκανιλα, μουσουλμανιλα και τρασιλα. Πήξαμε στους ευρωπαίους.
Καλά κάνει και αποδέχεται βαλκανιλα, μουσουλμανιλα και τρασιλα. Πήξαμε στους ευρωπαίους.
ναι, αυτό ακριβώς κάνει, πάει στην γιουροβίζιον για να σατιρίσει...ε ρε μυαλάGolden Age έγραψε: ↑08 Μαρ 2024, 01:14Τον σατυρίζει ή τον προβάλλει; Μέχρι και ταρίφα κάγκουρα που κάνει παντιλίκια έχει το μενού.vantono έγραψε: ↑08 Μαρ 2024, 01:10Είναι ξεκάθαρο ότι σατιρίζει τον καραμπαμπισμό, μιλάμε για υπέρτατη μουσική ευφυΐα που αδυνατειτε να κατανοήσετε.Golden Age έγραψε: ↑08 Μαρ 2024, 01:01Επίσης το τραγούδι προβάλλει το πλέον αρνητικό στερεότυπο για τον νεοέλληνα. Αυτό του ντιπ καραντιπ που απλά υπερηφανεύεται για τους προγόνους του. Οκ, σκατά είμαστε, αλλά δεν χρειάζεται να το δείχνουμε και έξω...
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Golden Age
Μα αυτό ακριβώς λέω, ότι δεν σατιρίζει.Saturn έγραψε: ↑08 Μαρ 2024, 01:32ναι, αυτό ακριβώς κάνει, πάει στην γιουροβίζιον για να σατιρίσει...ε ρε μυαλάGolden Age έγραψε: ↑08 Μαρ 2024, 01:14Τον σατυρίζει ή τον προβάλλει; Μέχρι και ταρίφα κάγκουρα που κάνει παντιλίκια έχει το μενού.

ναι μωρέ, για τον απο πάνω τα έλεγα και οτι συμφωνώ μαζί σου, είναι και αργά λολ
- Frappezitis
Ενα Datsun με καρπουζια νομιζω ελειπε απο το κλιπ της Σατι.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Κάτι τέτοιο περίμενα, δηλαδή ένα βαλκανοτραπ κομμάτι. Υποθέτω ότι θα πιάσει στο νεαρόκοσμο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ακόμα και την κούπα να φέρει, το κομμάτι είναι τραγικό. Καλύτερο βέβαια από τον περσινό τριμάλακα που στείλαμε, αλλά και πάλι τραγικό.vantono έγραψε: ↑08 Μαρ 2024, 01:13Όταν εκραξαν το τραγούδι της Μαρινάρας γιατί "είναι τραπ", δεν μίλησα γιατί αντιπαθώ κι εγώ την τραπ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Μια μαλακία και μισή το τραγούδι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όχι κούπα καρντασια. Φτάνει με τις κιτς κρατικοδιαιτες ρωμαικες φιέστες. Εάν μπει στην 8 μια χαρά θα είναι
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 463 Προβολές
-