Βιολογική αντίληψη για να στο κάνω πιο λιανα, δεν γεννιέται ξέροντας ότι είναι τρανς, ο εγκέφαλος του όμως έχει ήδη επηρεαστεί από τις προγεννητικες ορμόνες. Είναι ανάλογος μηχανισμός με αυτόν που συμβαίνει στην ομοφυλοφιλία.Πηγαδίσιος έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 11:12ειναι ο ορισμος της λεξης Αντιληψη
δειχνει οτι η θεωρια οτι ενα μωρο γεννιεται με αντιληψεις δε μπορει να ισχυει
περα απο το κεφαλι σου φυσικα
Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Jason Αντιγόνη
- Πηγαδίσιος
οποτε βρηκαμε πως αυτη η θεωρεια στηριζεται σε κατι που δεν ισχυει
οτι δλδ ο ανθρωπος γεννιεται με αντιληψεις
χαος γλωσσα και νεφελες
Ναι, το βρήκες. Πας για το Νόμπελ τώρα φαντάζομαι. Εκτός του ότι κανένα άτομο δεν γεννιέται tabula rasa (καλός sjw είσαι κι εσύ, αυτα τα λένε οι φεμινίστριεςΠηγαδίσιος έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 11:18οποτε βρηκαμε πως αυτη η θεωρεια στηριζεται σε κατι που δεν ισχυει
οτι δλδ ο ανθρωπος γεννιεται με αντιληψεις

- hellegennes
Δεν γίνεται και φυσικά δεν ισχύει. Είναι μια μπούρδα που εννοείται ότι δεν υποστηρίζει η επιστήμη. Το καλοριφέρ ψεύδεται ασύστολα.Πηγαδίσιος έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 11:06
πως διαλο γινεται να γεννιεσαι με αντιληψεις;
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE ... F%88%CE%B7
την παλευεις ρε;
ποιες ειναι αυτες οι προγεννητικες ορμονες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πηγαδίσιος
εγω εβαλα τον ορισμο της Αντιληψης
εσυ και σε αυτο,αν προσεξεις,λειτουργεις υποκειμενικα,το τι καταλαβαινεις εσυ και πως το ερμηνευεις εσυ
για αυτο σου ειπα οτι ειναι μια θεωρια που υπαρχει μονο μεσ στο κεφαλι σου
οσες φορες και να γραψεις την λεξη βιολογικο,δλδ αναφερεσαι στην Βιολογια που ειναι επιστημη,
για να προσδωσεις επιστημονικο υποβαθρο δεν προκειται να τα καταφερεις
ανε να ψαρωσει κανενας αμορφωτος
χαος γλωσσα και νεφελες
- blackpaint
κι ομως η συγχρονη ερευνα εκει εχει κατευθυνθει, πως τοσο η ομοφυλοφιλια οσο και η διεμφυλικοτητα προκαλουνται απο ανεπαρκη η υπεβολικη εκθεση της παρεγγεφαλιδας του εμβρυου σε ορμονες κατα την διαρκεια της κυησης
έκο έκο έκο έκο έκο έκοkalorifer έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 11:10blackpaint έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 11:08τα φυλα ειναι δυο, το γενος ομως δεν ειναι δυαδικοτητα αλλα φασμα. Αυτα με τα 158 φυλα ειναι αλτ ραιτ μπουρδες.
Συμφωνώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
hellegennes έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 11:23Δεν γίνεται και φυσικά δεν ισχύει. Είναι μια μπούρδα που εννοείται ότι δεν υποστηρίζει η επιστήμη. Το καλοριφέρ ψεύδεται ασύστολα.Πηγαδίσιος έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 11:06
την παλευεις ρε;
Ναι μωρέ, ψεύδομαι και μαζί μου ψεύδονται και όλες οι επίσημες πηγές που έχω παρουσιάσει. Άντε να μιλήσεις με κάποιον του ίδιου επιπεδου γνώσεων με σένα (βλ.πηγαδισιος) να συμφωνήσετε στις κακογραμμενες ασυναρτησίες σας και να νιώσετε καλύτερα. Και μην ξεχάσετε να ενημερώσετε και την επιστημονική κοινότητα για όλες τις καινοφανείς και καινοτόμες αντιλήψεις σας.
- blackpaint
για μια φορα που δεν ειμαι μονος εναντιον ολων...
κι επειτα, το μονο που αντηχουμε εδω ειναι οι επιστημονικες ανακαλυψεις στο θεμα, οχι η μισανθρωπη πολιτικη προπαγανδα της τρανσοφοβικης και ομοφοβικης ακροδεξιας.
ο χριστός κ η Παναγία.kalorifer έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 11:20Ναι, το βρήκες. Πας για το Νόμπελ τώρα φαντάζομαι. Εκτός του ότι κανένα άτομο δεν γεννιέται tabula rasa (καλός sjw είσαι κι εσύ, αυτα τα λένε οι φεμινίστριεςΠηγαδίσιος έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 11:18οποτε βρηκαμε πως αυτη η θεωρεια στηριζεται σε κατι που δεν ισχυει
οτι δλδ ο ανθρωπος γεννιεται με αντιληψεις) δεν εννοώ την αντίληψη όπως την εννοείς. Είναι ένα βιολογικό φαινόμενο, όχι μια σκέψη. Νιώθω ότι μιλάω με παιδάκια γυμνασίου από ένα σημείο και μετά.
.
.
- Πηγαδίσιος
kalorifer έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 11:28
Ναι μωρέ, ψεύδομαι και μαζί μου ψεύδονται και όλες οι επίσημες πηγές που έχω παρουσιάσει. Άντε να μιλήσεις με κάποιον του ίδιου επιπεδου γνώσεων με σένα (βλ.πηγαδισιος) να συμφωνήσετε στις κακογραμμενες ασυναρτησίες σας και να νιώσετε καλύτερα. Και μην ξεχάσετε να ενημερώσετε και την επιστημονική κοινότητα για όλες τις καινοφανείς και καινοτόμες αντιλήψεις σας.

δοκιμασε στπυς οπαδους του Σωρα
εκει θα σε πιστεψουν μερικοι
χαος γλωσσα και νεφελες
έχουμε ξεπεράσει και τον ύστερο μεταμοντέρνο υπερεαλιζμό μετά από αυτό, πανάξιοι συνεχιστές.hellegennes έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 11:23Δεν γίνεται και φυσικά δεν ισχύει. Είναι μια μπούρδα που εννοείται ότι δεν υποστηρίζει η επιστήμη. Το καλοριφέρ ψεύδεται ασύστολα.Πηγαδίσιος έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 11:06
την παλευεις ρε;
(:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 23 Απρ 2018, 11:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
- blackpaint
full retard modeΠηγαδίσιος έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 11:33kalorifer έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 11:28
δοκιμασε στπυς οπαδους του Σωρα
εκει θα σε πιστεψουν μερικοι
- hellegennes
Να ενημερώσεις άμεσα όλους τους σχετικούς επιστημονικούς οργανισμούς, πανεπιστήμια, κτλ, πώς βρέθηκε επιτέλους η αιτία της ομοφυλοφιλίας, να δοθεί και κανένα νόμπελ.blackpaint έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 11:27κι ομως η συγχρονη ερευνα εκει εχει κατευθυνθει, πως τοσο η ομοφυλοφιλια οσο και η διεμφυλικοτητα προκαλουνται απο ανεπαρκη η υπεβολικη εκθεση της παρεγγεφαλιδας του εμβρυου σε ορμονες κατα την διαρκεια της κυησης

Δεν έχεις παρουσιάσει σοβαρές πηγές που να ισχυρίζονται τέτοιο πράγμα. Εγώ αντιθέτως έχω παρουσιάσει τις πλέον αξιόπιστες πηγές που λένε ότι δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα ή δεν έχει βρεθεί τουλάχιστον μέχρι τώρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όταν τα θέματα περνούν από την εποπτεία της επιστήμης! Αυτή η υπέροχη στιγμή! Τα θέματα μπορούν να νιώθουν ασφάλεια πλέον!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre