ναι σιγά μην τους αρέσει, ας το έβγαζε η Βουλγαρία και βλέπαμε. Τώρα την πάτησαν, λέει Ελλάδα είναι καλό.
Eurovision 2024
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Eurovision 2024
Ξεχάσατε κάτι ότι σχεδόν το 50% της βαθμολογίας στην Eurovision είναι το προϊόν δημοσίων σχέσεων όπου το κομμάτι δεν παίζει κανένα ρόλο.
Προσωπικά πιστεύω ότι το κομμάτι θα πάει καλά,αλλά η άποψη μου συνεχίζει να είναι ότι το τραγούδι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα τέρας του Φρανκεσταιν
Όσο για το βιντεοκλίπ δεν είναι τίποτα περισσότερο από την εικόνα που θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε σαν λαός έξω.
Βλέποντας το φαβορί που είναι άθλια αντιγραφή Rammstein καταλαβαίνω ότι το επίπεδο του διαγωνισμού είναι στα τάρταρα πλέον.
Προσωπικά πιστεύω ότι το κομμάτι θα πάει καλά,αλλά η άποψη μου συνεχίζει να είναι ότι το τραγούδι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα τέρας του Φρανκεσταιν
Όσο για το βιντεοκλίπ δεν είναι τίποτα περισσότερο από την εικόνα που θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε σαν λαός έξω.
Βλέποντας το φαβορί που είναι άθλια αντιγραφή Rammstein καταλαβαίνω ότι το επίπεδο του διαγωνισμού είναι στα τάρταρα πλέον.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
το έχει πάντως αυτό, βλεπω ενα σχολιο στο υτ, "ειναι φοβερη, ακου το spirto kai venzini" ελεγε.micmic έγραψε: ↑10 Μαρ 2024, 15:25Το τραγούδι όσο κι αν είναι απαράδεκτο για τα δικά μου γούστα, είναι σαφώς εναρμονισμένο με το πνεύμα της Eurovision και μάλλον θα πάει καλά.
Αλλά το βίντεο είναι ασύλληπτη γυφτιά. Πάλι καλά που δεν μπορεί να αναπαραχθεί τόση πολλή γυφτιά μαζεμένη στη σκηνή της Eurovision. Αν και η Μαρινάρα είμαι σίγουρος ότι θα γούσταρε τίποτα γυφτοκάγκουρες να κάνουν παντιλίκια επί σκηνής.
παω, τι να δω, παντιλικια.

Τι κάνουμε τώρα έχει φετίχ με τα παντιλικια.enaon έγραψε: ↑10 Μαρ 2024, 15:35το έχει πάντως αυτό, βλεπω ενα σχολιο στο υτ, "ειναι φοβερη, ακου το spirto kai venzini" ελεγε.micmic έγραψε: ↑10 Μαρ 2024, 15:25Το τραγούδι όσο κι αν είναι απαράδεκτο για τα δικά μου γούστα, είναι σαφώς εναρμονισμένο με το πνεύμα της Eurovision και μάλλον θα πάει καλά.
Αλλά το βίντεο είναι ασύλληπτη γυφτιά. Πάλι καλά που δεν μπορεί να αναπαραχθεί τόση πολλή γυφτιά μαζεμένη στη σκηνή της Eurovision. Αν και η Μαρινάρα είμαι σίγουρος ότι θα γούσταρε τίποτα γυφτοκάγκουρες να κάνουν παντιλίκια επί σκηνής.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
τα έχουμε ξαναπεί, κακιές απομιμήσεις των πραγματικών επιτηδευμένων τρας
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Και κάτι που διάβασα πρόσφατα.
Το συγκεκριμένο άσμα είναι Tallava το μουσικό είδος που ξεκίνησε από τις αλβανόφωνες κοινότητες του Κοσόβου και της Βόρειας Μακεδονίας και έγινε η πιο δημοφιλής μουσική των Τσιγγάνων της Αλβανίας. Μετά διαχύθηκε παντού στα Βαλκάνια και σάρωσε στους τσιγγάνικους πληθυσμούς, ενσωματώνοντας ένα σωρό στοιχεία από τις τοπικές λαϊκές μουσικές κάθε χώρας (το turbo-folk της Σερβίας, το chalga της Βουλγαρίας, το manele της Ρουμανίας, το ελληνικό σκυλάδικο). Δεν είναι πρόσφατο είδος, ξεκίνησε στα '80s και στα '90s από την Ashkali εθνική μειονότητα των Τσιγγάνων και το όνομά του το πήρε από το χορό, τον chochek, από τη φράση tel o vas που δείχνει την κίνηση του χεριού που κινείται λεπτεπίλεπτα όπως στο δικό μας τσιφτετέλι. Οι Αλβανοί πρόσφυγες που κατέβηκαν στη Βόρεια Μακεδονία από το Κόσοβο λόγω του πολέμου έφεραν το ταλαβά παντού στα Βαλκάνια. Το υιοθέτησαν οι ντόπιοι Τσιγγάνοι και έγινε βαλκανική μουσική – και ελληνική. Ήταν και είναι η μουσική των γάμων και των γλεντιών, τρομερά δημοφιλής, θα μπορούσε κανείς να πει ότι μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ανθρώπων κάθε ηλικίας.
Το συγκεκριμένο άσμα είναι Tallava το μουσικό είδος που ξεκίνησε από τις αλβανόφωνες κοινότητες του Κοσόβου και της Βόρειας Μακεδονίας και έγινε η πιο δημοφιλής μουσική των Τσιγγάνων της Αλβανίας. Μετά διαχύθηκε παντού στα Βαλκάνια και σάρωσε στους τσιγγάνικους πληθυσμούς, ενσωματώνοντας ένα σωρό στοιχεία από τις τοπικές λαϊκές μουσικές κάθε χώρας (το turbo-folk της Σερβίας, το chalga της Βουλγαρίας, το manele της Ρουμανίας, το ελληνικό σκυλάδικο). Δεν είναι πρόσφατο είδος, ξεκίνησε στα '80s και στα '90s από την Ashkali εθνική μειονότητα των Τσιγγάνων και το όνομά του το πήρε από το χορό, τον chochek, από τη φράση tel o vas που δείχνει την κίνηση του χεριού που κινείται λεπτεπίλεπτα όπως στο δικό μας τσιφτετέλι. Οι Αλβανοί πρόσφυγες που κατέβηκαν στη Βόρεια Μακεδονία από το Κόσοβο λόγω του πολέμου έφεραν το ταλαβά παντού στα Βαλκάνια. Το υιοθέτησαν οι ντόπιοι Τσιγγάνοι και έγινε βαλκανική μουσική – και ελληνική. Ήταν και είναι η μουσική των γάμων και των γλεντιών, τρομερά δημοφιλής, θα μπορούσε κανείς να πει ότι μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ανθρώπων κάθε ηλικίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Την καταδικάζομεν για τις καγκουροαμαξόκαβλες προτιμήσεις της εννοείται, αλλά παίζει να είναι το μόνο αρνητικό που έχει.zteo έγραψε: ↑10 Μαρ 2024, 15:38Τι κάνουμε τώρα έχει φετίχ με τα παντιλικια.enaon έγραψε: ↑10 Μαρ 2024, 15:35το έχει πάντως αυτό, βλεπω ενα σχολιο στο υτ, "ειναι φοβερη, ακου το spirto kai venzini" ελεγε.micmic έγραψε: ↑10 Μαρ 2024, 15:25Το τραγούδι όσο κι αν είναι απαράδεκτο για τα δικά μου γούστα, είναι σαφώς εναρμονισμένο με το πνεύμα της Eurovision και μάλλον θα πάει καλά.
Τι να κάνουμε, κάνεις δεν είναι τέλειος

Αν έβαζε τα παντιλίκια να γίνονται μόνο από ηλεκτρικά αυτοκίνητα, θα την είχα βάλει 100% στην καρδούλα μου!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Όχι ρε 'συ, είναι ξεκάθαρα εικόνα του πως μας φαντάζονται οι έξω ότι είμαστε. Αυτό σατιρίζει το βίντεο, αυτό τρολαρει.
Τι να πω, μπορεί κι εγώ να το βλέπω λάθος κι εσείς να το βλέπετε σωστά, αλλά μόνο και μόνο και από αυτή τη διχογνωμία στην ερμηνεία της αλληγορίας του που έχει δημιουργήσει, μιλάμε ξεκάθαρα για αριστούργημα της σύγχρονης τέχνης!
Έχετε δει να συμβαίνει με πολλά έργα(ταινίες, σειρές, πίνακες ζωγραφικής, οτιδήποτε) αυτό? Όχι. Ή θα είναι αντικειμενικά για τα μπάζα, ή αντικειμενικα αριστούργημα, από την περισσότερη μερίδα του κόσμου.
Ο,τι διχάζει, είναι Τέχνη. Τέλος.
Αν είχα υπογραφή, θα μπορούσε να είναι αυτό.vantono έγραψε: ↑10 Μαρ 2024, 16:05...αλλά μόνο και μόνο και από αυτή τη διχογνωμία στην ερμηνεία της αλληγορίας του που έχει δημιουργήσει, μιλάμε ξεκάθαρα για αριστούργημα της σύγχρονης τέχνης!
Έχετε δει να συμβαίνει με πολλά έργα(ταινίες, σειρές, πίνακες ζωγραφικής, οτιδήποτε) αυτό? Όχι. Ή θα είναι αντικειμενικά για τα μπάζα, ή αντικειμενικα αριστούργημα, από την περισσότερη μερίδα του κόσμου.
Ο,τι διχάζει, είναι Τέχνη. Τέλος.

Βασει ορισμου και το ποστ του πανελατζη ειναι Τεχνη.
Του θκου του ορισμου βρε, μην με δειρεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 463 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
12 Φεβ 2024, 07:37
-