.....το κομμάτι το κράζουν οι ελληνιόληδες ψευτοαριστεροί
Η επίθεση που έχει υποστεί η Σάττι για ένα τραγούδι –την Ημέρα της Γυναίκας (...)– είναι άνευ προηγουμένου.....σε έναν καταιγισμό σχολίων που θυμίζουν ηθικό πανικό.....οι περισσότεροι ηθικοφύλακες –και υπερασπίστριες της λαϊκότητας όπως αυτές την αντιλαμβάνονται– είναι γυναίκες.
«Κάτι που δε θα πει ή γράψει κανένας κουλτουραριστερός: Η (θεά) Μαρίνα Σάττι έχει μελοποιήσει στίχους μου στο έργο «Τα Ταξίδια των Γκιουλ-Ιβερ
Αξιόλογη καλλιτέχνιδα, την οποία έχω γνωρίσει προσωπικά, η οποία με βάση τις σπουδές της, θα μπορούσε να κάνει κάτι αξιόλογο, το οποίο θα είχε και κάποια ελληνικότητα».
Η επίθεση που έχει υποστεί η Σάττι για ένα τραγούδι –την Ημέρα της Γυναίκας (...)– είναι άνευ προηγουμένου.....σε έναν καταιγισμό σχολίων που θυμίζουν ηθικό πανικό.....οι περισσότεροι ηθικοφύλακες –και υπερασπίστριες της λαϊκότητας όπως αυτές την αντιλαμβάνονται– είναι γυναίκες.
Ότι του φανεί τπτ λωλοστεφανή και αν δε κατάλαβες, ο λωλοστεφανής είσαι εσύ.
Ότι του φανεί τπτ λωλοστεφανή και αν δε κατάλαβες, ο λωλοστεφανής είσαι εσύ.
Mαααα.... δεν τα είπα εγώ αυτά... η Lifo τα είπε
Τέλος πάντων... ας πρόσεχα... αναγνωρίζω πως πήγαινα γυρεύοντας...δέχομαι τη παρατήρηση σου και δεν το συνεχίζω
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ούτε τα Berklee ούτε οι Musikhochschulen κάνουν τους καλούς καλλιτέχνες αν δεν υπάρχει το στοιχειώδες από κάτω που λέγεται "βασικές αρχές". Ο Χατζιδάκις τις είχε, η Μαρίζα Κωχ τις είχε. Πλέον αυτές αποτελούν δυσεύρετο θησαυρό στις καπιταληστικες μέρες μας. Εχουμε γεμίσει από ταλαντούχους αλλά άψυχους καλλιτέχνες με λαμπερές περγαμηνές που έχουν δώσει "γη και ύδωρ" στους sugar daddies νταβατζηδες του καπιταλισμου της χώρας μας για να κάνουν "καριέρα".
Παναγία Μου, Παναγία Μου | Κοχ Μαρίζα | Eurovision 1976
Καλά, είναι γεγονός ότι οι σπουδές δεν λένε κάτι όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι. Ούτε η δεξιοτεχνία σε κάποιο όργανο ή στο τραγούδι λέει κάτι. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά όσον αφορά την ΕΡΜΗΝΕΙΑ, αλλά δεν λένε τίποτα όσον αφορά την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
Γι'αυτό και ο Χατζιδάκις μελοποιούσε Γκάτσο, επειδή καταλάβαινε ότι δεν μπορούσε να γράψει τέτοιους στίχους ο ίδιος. Και ο Θεοδωράκης μελοποιούσε Ελύτη επειδή καταλάβαινε ότι άλλο το να είσαι ποιητής/στιχουργός και άλλο το να είσαι συνθέτης. Και πολλοί συνθέτες δεν τραγουδάνε οι ίδιοι τα τραγούδια τους επειδή καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν καλή φωνή. Ελάχιστοι είναι καλοί σε σύνθεση, στιχουργία και ερμηνεία ταυτόχρονα.
Ξέρω εγώ μουσικούς που φάγανε Chopin και Albéniz με το κουτάλι στα ωδεία... αλλά τώρα όχι μόνο παίζουν σε σκυλάδικα, αλλά και όταν είναι μόνοι τους στο σπίτι πάλι σκυλάδικα ακούν.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
[quote=Frappezitis post_id=3402291 time=1710134058 user_id=2278]
Ούτε τα Berklee ούτε οι Musikhochschulen κάνουν τους καλούς καλλιτέχνες αν δεν υπάρχει το στοιχειώδες από κάτω που λέγεται "βασικές αρχές". Ο Χατζιδάκις τις είχε, η Μαρίζα Κωχ τις είχε. Πλέον αυτές αποτελούν δυσεύρετο θησαυρό στις καπιταληστικες μέρες μας. Εχουμε γεμίσει από ταλαντούχους αλλά άψυχους καλλιτέχνες με λαμπερές περγαμηνές που έχουν δώσει "γη και ύδωρ" στους sugar daddies νταβατζηδες του καπιταλισμου της χώρας μας για να κάνουν "καριέρα".
«Κάτι που δε θα πει ή γράψει κανένας κουλτουραριστερός: Η (θεά) Μαρίνα Σάττι έχει μελοποιήσει στίχους μου στο έργο «Τα Ταξίδια των Γκιουλ-Ιβερ
Αξιόλογη καλλιτέχνιδα, την οποία έχω γνωρίσει προσωπικά, η οποία με βάση τις σπουδές της, θα μπορούσε να κάνει κάτι αξιόλογο, το οποίο θα είχε και κάποια ελληνικότητα».
Η κωμική φασαρία που ξέσπασε γύρω από το Ζάρι έχει τουλάχιστον ένα καλό: αποκαλύπτει ότι η χώρα μας ξεπερνά σιγά σιγά τα προβλήματα της – αν τσακωνόμαστε για το Ζάρι τα πράγματα πάνε καλά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.