Τα προσωπικά μας κολαστήρια
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Re: Τα προσωπικά μας κολαστήρια
δεν με καλει και συχνά ασε μη το πιάσουμε αυτό το θέμα
γτ θα με λες και παλι γκρινιάρα
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Έρχεται ο άντρας μου και μου λέει χαλάρωσε πιες ένα ποτήρι κρασί.Andromachi έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 12:39μετά ερχονται αλλα:
πηρε αυτοκίνητο: τι ώρα θα γυρίσει, μη τρέχει, μη παθει τπτ κλπ κλπ
δεν θελω να σε αποθαρρύνω αλλα εγώ τα σκέφτομαι καθημερινά... πως πηγε πως γυρισε τι εκανε πως είναι εφαγε δεν εφαγε κ.α.
Αν είναι έτσι όπως τα γράφεις με βλέπω αλκοολική και πρέπει να αγοράσουμε αμπέλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 11 Μαρ 2024, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Είσαι γκρινιάρα.Andromachi έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 12:45δεν με καλει και συχνά ασε μη το πιάσουμε αυτό το θέμα

Να τον παίρνεις εσύ. Εγω αυτό κάνω. Δεν τον πρήζω συνέχεια, αλλά βάζω και τον πατέρα του, για να είμαι σίγουρη.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Andromachi
κι εγω αυτο κανω γτ μου τι λεει ... τώρα δε που εχει και φιλενάδα... εμενα μια στο τόσο με θυμαται και αυτό για να με ρωτήσει αν του παει καποιο ρούχο ή όχι ... μη γίνουμε και ρεζίλι στη κοπελα... ασε με σου λεωΠασιφάη έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 12:47Είσαι γκρινιάρα.Andromachi έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 12:45δεν με καλει και συχνά ασε μη το πιάσουμε αυτό το θέμα
Να τον παίρνεις εσύ. Εγω αυτό κάνω. Δεν τον πρήζω συνέχεια, αλλά βάζω και τον πατέρα του, για να είμαι σίγουρη.
Niki έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 12:46Έρχεται ο άντρας μου και μου λέει χαλάρωσε πιες ένα ποτήρι κρασί.Andromachi έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 12:39μετά ερχονται αλλα:
δεν θελω να σε αποθαρρύνω αλλα εγώ τα σκέφτομαι καθημερινά... πως πηγε πως γυρισε τι εκανε πως είναι εφαγε δεν εφαγε κ.α.
Αν είναι έτσι όπως τα γράφεις με βλέπω αλκοολική και πρέπει να αγοράσουμε αμπέλια.

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Andromachi
αν ειναι να πινουμε ενα ποτήρι κρασί όποτε θελουμε να χαλαρώσουμε... βράστα... θα είχα κύρωση υπατος και θα εβλεπα τα ραδίκια αναποδα εδώ και χρόνιαNiki έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 12:46Έρχεται ο άντρας μου και μου λέει χαλάρωσε πιες ένα ποτήρι κρασί.Andromachi έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 12:39μετά ερχονται αλλα:

Άλλο που με κολάζει είναι να κάνει ο άλλος θόρυβο την ώρα που τρώει
Μπορώ να του χώσω τα μούτρα στο πιάτο ή στο φλυτζάνι
Μπορώ να του χώσω τα μούτρα στο πιάτο ή στο φλυτζάνι
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Andromachi
χαχαχαχαχαχααα εχω σηκωθεί απο τραπεζι
τι λες τώρα?!
δε μπορώ πραγματικά!!!
τι λες τώρα?!
δε μπορώ πραγματικά!!!
Γατάκια.
Πέρδεστε, ρεύεστε η είστε τίποτις σαλονάτες;
Πέρδεστε, ρεύεστε η είστε τίποτις σαλονάτες;

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δηλώνω σαλονάτη και καναπεδάτη 

- Andromachi
Saturn έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 11:50Αναφέρετε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις που θα μπορούσατε να χαρακτηρίσετε ως τις προσωπικές κολάσεις σας.
Ξεκινώ:
-όπως λέγαμε και σε διπλανό νήμα, να κατουριέμαι το πρωί που νυστάζω και να πρέπει να σηκωθώ από τον ύπνο μου για τουαλέτα
-να μου στέλνουν μηνύματα στο κινητό για μπίρι μπίρι και να πρέπει να απαντώ, γράφοντας με το ένα δάκτυλο
-να με γαργαλάνε
-είναι ένα ακόμα που το ξέχασα τώρα, θα το θυμηθώ

Γελάς ε;
Mην γελάς γιατί α) εγώ βασανίζομαι β) είναι πολύ επικίνδυνο για τον γαργαληστή καθώς φεύγουν αντανακλαστικά κλωτσομπουνίδια και νυχιές, δεν το κάνω εσκεμμένα, είναι αυτοματισμός, it΄s not a bag it's feature που λέει και ο έτερος συναγωνιστής του πχώρου
Mην γελάς γιατί α) εγώ βασανίζομαι β) είναι πολύ επικίνδυνο για τον γαργαληστή καθώς φεύγουν αντανακλαστικά κλωτσομπουνίδια και νυχιές, δεν το κάνω εσκεμμένα, είναι αυτοματισμός, it΄s not a bag it's feature που λέει και ο έτερος συναγωνιστής του πχώρου
Φλύαροι ταξιτζήδες.
Συνέλευση ιδιοκτητών της πολυκατοικίας.
Συναγερμοί αυτοκινήτων, καταστημάτων κλπ. που βαράνε ασταμάτητα (ειδικά τις ώρες κοινής ησυχίας).
Απροειδοποίητες διακοπές νερού ή ρεύματος.
......
και έπεται συνέχεια..
Συνέλευση ιδιοκτητών της πολυκατοικίας.
Συναγερμοί αυτοκινήτων, καταστημάτων κλπ. που βαράνε ασταμάτητα (ειδικά τις ώρες κοινής ησυχίας).
Απροειδοποίητες διακοπές νερού ή ρεύματος.
......
και έπεται συνέχεια..

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
05 Φεβ 2025, 15:17
-
-
Νέα δημοσίευση Πως μπορώ να μπλοκάρω τα προσωπικά μηνύματα από τα μέλη
από anastasiaM » 24 Σεπ 2023, 07:41 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 23 Απαντήσεις
- 3140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
20 Οκτ 2023, 08:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απορρητο-Προσωπικα Δεδομενα-GPDR και λοιπα κουρελια
από Alex Amsterdam » 19 Μαρ 2024, 14:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 37 Απαντήσεις
- 1161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
19 Μαρ 2024, 16:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιχνηλασιμότητα της πρόσβασης στα προσωπικά μας δεδομένα: μια συζήτηση που δεν έγινε ποτέ
από Rakomelofronas » 18 Οκτ 2023, 10:11 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 385 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
18 Οκτ 2023, 17:20
-