Ναι, τέρμα Δημοκράτης. Τεσπα, ο Εγώ είναι, μια ζωή τα ίδια...Libre arbitre έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 09:15Μ'αρεσει που το Νικ του είναι "δημοκράτης"...Οργισμένος έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 08:58συνεχισε να γλειφεις τα παπαρια των δικτατορων που τοσο λατρευεις εσυ και ασε τα νευραΚΙΑ , ναζακο.
Η Σουηδία έγινε το 32ο μέλος του ΝΑΤΟ
- Οργισμένος
Re: Η Σουηδία έγινε το 32ο μέλος του ΝΑΤΟ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Υπήρχε μέλος με όνομα "Εγώ";Οργισμένος έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 10:34Ναι, τέρμα Δημοκράτης. Τεσπα, ο Εγώ είναι, μια ζωή τα ίδια...Libre arbitre έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 09:15Μ'αρεσει που το Νικ του είναι "δημοκράτης"...Οργισμένος έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 08:58
συνεχισε να γλειφεις τα παπαρια των δικτατορων που τοσο λατρευεις εσυ και ασε τα νευραΚΙΑ , ναζακο.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Οργισμένος
Ναι παλιά. Μετά το άλλαξε σε Δημοκρατικός + κάτι τετοιο. Τώρα Δημοκράτης. Όνομα και πράμα...Libre arbitre έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 10:36Υπήρχε μέλος με όνομα "Εγώ";Οργισμένος έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 10:34Ναι, τέρμα Δημοκράτης. Τεσπα, ο Εγώ είναι, μια ζωή τα ίδια...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Οργισμένος έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 11:12Ναι παλιά. Μετά το άλλαξε σε Δημοκρατικός + κάτι τετοιο. Τώρα Δημοκράτης. Όνομα και πράμα...Libre arbitre έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 10:36Υπήρχε μέλος με όνομα "Εγώ";Οργισμένος έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 10:34
Ναι, τέρμα Δημοκράτης. Τεσπα, ο Εγώ είναι, μια ζωή τα ίδια...

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου και μετά από αρκετούς καυγάδες που έχω κάνει μαζί του, πιστεύω πως δεν είναι τίποτα από τα τρία, ούτε καν ψυχασθενής, που του το λέω συχνά-πυκνά για να σπάσω πλάκα. Είναι όμως φανατικός ιδεολόγος και μεσσιανιστής, από εκεί προκύπτουν τα χαρακτηριστικά που παρεξηγούνται. Δίνει την εντύπωση ότι είναι ηλίθιος επειδή δεν χρησιμοποιεί κριτική σκέψη λόγω φανατισμού, αν και έχει την ικανότητα (αν τον παρατηρήσεις το βλέπεις ότι δεν είναι χαζός και έχει και γνώσεις - δεν τις αξιοποιεί όμως στις συζητήσεις).Scouser έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 10:03Δεν είναι μόνο ηλίθιος. Είναι επιπλέον ψυχασθενής και σκατόψυχος. Αχτύπητο κόμπο, παίζει να είναι ο μόνος στο φόρουμ που πιάνει αυτό το 3/3.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 09:00Ναι είμαι γνωστός οπαδός της Ρωσίας και του πουτινΟργισμένος έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 08:58
συνεχισε να γλειφεις τα παπαρια των δικτατορων που τοσο λατρευεις εσυ και ασε τα νευραΚΙΑ , ναζακο.
Τους στηρίζω πάρα πολύ
Επίσης εσύ δεν είσαι εντελώς ηλιθιος
- Green Dragon
Ο Δημοκρατικός ήταν ο Διάδοχος ρε.Οργισμένος έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 11:12Ναι παλιά. Μετά το άλλαξε σε Δημοκρατικός + κάτι τετοιο. Τώρα Δημοκράτης. Όνομα και πράμα...Libre arbitre έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 10:36Υπήρχε μέλος με όνομα "Εγώ";Οργισμένος έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 10:34
Ναι, τέρμα Δημοκράτης. Τεσπα, ο Εγώ είναι, μια ζωή τα ίδια...
- Οργισμένος
Oxi δα μικρουλη. Η αδυναμια μου ειναι πως δεν εχω την υπομονη να μιλω ηρεμα με ηλιθιους . Εξου και το Οργισμενος. Οταν πχ σε βριζω τοτε απλα πρεπει να σκεφτεις, αν αυτο ειναι δυνατο , τι ειδους ηλιθιοτητα εγραψες κτλ.Green Dragon έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 15:43Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου και μετά από αρκετούς καυγάδες που έχω κάνει μαζί του, πιστεύω πως δεν είναι τίποτα από τα τρία, ούτε καν ψυχασθενής, που του το λέω συχνά-πυκνά για να σπάσω πλάκα. Είναι όμως φανατικός ιδεολόγος και μεσσιανιστής, από εκεί προκύπτουν τα χαρακτηριστικά που παρεξηγούνται. Δίνει την εντύπωση ότι είναι ηλίθιος επειδή δεν χρησιμοποιεί κριτική σκέψη λόγω φανατισμού, αν και έχει την ικανότητα (αν τον παρατηρήσεις το βλέπεις ότι δεν είναι χαζός και έχει και γνώσεις - δεν τις αξιοποιεί όμως στις συζητήσεις).Scouser έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 10:03Δεν είναι μόνο ηλίθιος. Είναι επιπλέον ψυχασθενής και σκατόψυχος. Αχτύπητο κόμπο, παίζει να είναι ο μόνος στο φόρουμ που πιάνει αυτό το 3/3.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 09:00
Ναι είμαι γνωστός οπαδός της Ρωσίας και του πουτιν
Τους στηρίζω πάρα πολύ
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ναι ο οποιος παλαιοτερα ητω ο Εγω.Green Dragon έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 15:43Ο Δημοκρατικός ήταν ο Διάδοχος ρε.Οργισμένος έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 11:12Ναι παλιά. Μετά το άλλαξε σε Δημοκρατικός + κάτι τετοιο. Τώρα Δημοκράτης. Όνομα και πράμα...
Θεσσαλονικιος, καλο παιδι αλλα δεν μπορεσε να υπερβει την πλυση εγκεφσαλου που εφαγε απο μικρος περι σοσιαλισμου κτλ. το οποιο φαινομενο ειναι σοβαρη μαστιγα στη χωρα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Θα με πει τωρα το τραμποειδες οτι δεν ασκω κριτικη σκεψη.
Και εχει και δικαιωμα ψηφου μαλιστα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Μπα, ηλίθιος, σκατοψυχος και ψυχακιας είναι. Από τις περιπτώσεις που κάνουν το προσωπικό του ΨΝΘ ή τους συγγενείς να ρίχνουν καντήλια όταν πρέπει να ασχοληθούν με την περίπτωσή του. Άμα δεν ήταν κάτι από τα τρία, θα είχε πλάκα η περίπτωσή του, αλλά δυστυχώς δεν είναι για τίποτα άλλο πέρα από μπινελίκια.Green Dragon έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 15:43Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου και μετά από αρκετούς καυγάδες που έχω κάνει μαζί του, πιστεύω πως δεν είναι τίποτα από τα τρία, ούτε καν ψυχασθενής, που του το λέω συχνά-πυκνά για να σπάσω πλάκα. Είναι όμως φανατικός ιδεολόγος και μεσσιανιστής, από εκεί προκύπτουν τα χαρακτηριστικά που παρεξηγούνται. Δίνει την εντύπωση ότι είναι ηλίθιος επειδή δεν χρησιμοποιεί κριτική σκέψη λόγω φανατισμού, αν και έχει την ικανότητα (αν τον παρατηρήσεις το βλέπεις ότι δεν είναι χαζός και έχει και γνώσεις - δεν τις αξιοποιεί όμως στις συζητήσεις).Scouser έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 10:03Δεν είναι μόνο ηλίθιος. Είναι επιπλέον ψυχασθενής και σκατόψυχος. Αχτύπητο κόμπο, παίζει να είναι ο μόνος στο φόρουμ που πιάνει αυτό το 3/3.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 09:00
Ναι είμαι γνωστός οπαδός της Ρωσίας και του πουτιν
Τους στηρίζω πάρα πολύ

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Green Dragon
Ποτέ βέβαια δεν αναρωτιέσαι τι ηλιθιότητα έγραψες εσύΟργισμένος έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 16:20Oxi δα μικρουλη. Η αδυναμια μου ειναι πως δεν εχω την υπομονη να μιλω ηρεμα με ηλιθιους . Εξου και το Οργισμενος. Οταν πχ σε βριζω τοτε απλα πρεπει να σκεφτεις, αν αυτο ειναι δυνατο , τι ειδους ηλιθιοτητα εγραψες κτλ.Green Dragon έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 15:43Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου και μετά από αρκετούς καυγάδες που έχω κάνει μαζί του, πιστεύω πως δεν είναι τίποτα από τα τρία, ούτε καν ψυχασθενής, που του το λέω συχνά-πυκνά για να σπάσω πλάκα. Είναι όμως φανατικός ιδεολόγος και μεσσιανιστής, από εκεί προκύπτουν τα χαρακτηριστικά που παρεξηγούνται. Δίνει την εντύπωση ότι είναι ηλίθιος επειδή δεν χρησιμοποιεί κριτική σκέψη λόγω φανατισμού, αν και έχει την ικανότητα (αν τον παρατηρήσεις το βλέπεις ότι δεν είναι χαζός και έχει και γνώσεις - δεν τις αξιοποιεί όμως στις συζητήσεις).

Ξέρεις ποιών χαρακτηριστικό είναι βέβαια η απόλυτη σιγουριά

Πάντως επιμένω ότι δεν είσαι ηλίθιος αν και φέρεσαι ηλίθια. Τυφλός είσαι.
- Green Dragon
Δεν ασκείς, προσκυνάς ένα τοτέμ, αυτό κάνεις.Οργισμένος έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 16:23Θα με πει τωρα το τραμποειδες οτι δεν ασκω κριτικη σκεψη.
Mεσσιανιστής ο Όργιος;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Οργισμένος
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Πονακια καραβάνακι;;Scouser έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 16:45Μπα, ηλίθιος, σκατοψυχος και ψυχακιας είναι. Από τις περιπτώσεις που κάνουν το προσωπικό του ΨΝΘ ή τους συγγενείς να ρίχνουν καντήλια όταν πρέπει να ασχοληθούν με την περίπτωσή του. Άμα δεν ήταν κάτι από τα τρία, θα είχε πλάκα η περίπτωσή του, αλλά δυστυχώς δεν είναι για τίποτα άλλο πέρα από μπινελίκια.Green Dragon έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 15:43Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου και μετά από αρκετούς καυγάδες που έχω κάνει μαζί του, πιστεύω πως δεν είναι τίποτα από τα τρία, ούτε καν ψυχασθενής, που του το λέω συχνά-πυκνά για να σπάσω πλάκα. Είναι όμως φανατικός ιδεολόγος και μεσσιανιστής, από εκεί προκύπτουν τα χαρακτηριστικά που παρεξηγούνται. Δίνει την εντύπωση ότι είναι ηλίθιος επειδή δεν χρησιμοποιεί κριτική σκέψη λόγω φανατισμού, αν και έχει την ικανότητα (αν τον παρατηρήσεις το βλέπεις ότι δεν είναι χαζός και έχει και γνώσεις - δεν τις αξιοποιεί όμως στις συζητήσεις).
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
24 Σεπ 2024, 00:17
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΣΟΣΙΑΛΜΠΑΧΑΛΑΚΗΣ
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 30 Ιούλ 2024, 03:56 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
30 Αύγ 2024, 09:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Καναδάς θα είναι το νέο μέλος της Ε.Ε; Τι πιστεύετε;
από Libre arbitre » 25 Απρ 2025, 11:04 » σε Διεθνής πολιτική - 69 Απαντήσεις
- 1266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
30 Απρ 2025, 00:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΛΑΔΙ;
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 27 Σεπ 2023, 09:43 » σε Μαγειρική - 23 Απαντήσεις
- 1295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
29 Σεπ 2023, 21:09
-