"Εθνική ομάδα": το νέο κόμμα που θα ενώσει τον πατριωτικό χώρο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Σενέκας

"Εθνική ομάδα": το νέο κόμμα που θα ενώσει τον πατριωτικό χώρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 12 Μαρ 2024, 10:09

πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ., επί ημερών Γιώργου Καρατζαφέρη, φιλοξενήθηκε στο Mega με αφορμή το γεγονός ότι κάνει δικό του κόμμα, μαζί με την ηθοποιό, Ελένη Φιλίνη. Ο Γιώργος Αϊβαλιώτης λοιπόν, αποκάλυψε ότι συζητά με τον Νίκο Καρβέλα, προκειμένου να συνδράμει στο ψηφοδέλτιο με τίτλο «Εθνική Ομάδα», στις προσεχείς Ευρωεκλογές.

«Δεν έγινα Γεωργιάδης και Βορίδης. Στήριξα μέχρι τέλους τον Γιώργο Καρατζαφέρη, κάνοντας πολλές εκπομπές. Έμεινα εκεί, όρθιος», είπε στην πρώτη του τοποθέτηση ο κ. Αϊβαλιώτης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή, Νίκο Καρβέλα:

«Αλληλεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράσεις με ορίζοντα τις ευρωεκλογές με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Εμένα μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Έχει τελειώσει Νομική, είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία, είναι ένας άνθρωπος σκεπτόμενος τον γαργαλάω και μου μιλάει», σημείωσε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ.

Επίσης αναφέρθηκε και στην ηθοποιό, Ελένη Φιλίνη, λέγοντας:

«Είναι φίλη μου και αλληλλεπιδρώ με την Ελένη Φιλίνη. Είναι μια κοπέλα που έχει κάνει καριέρα στο θέατρο με διαφανή τρόπο, συνεχίζει να είναι καλλιτέχνης μεγάλου διαμετρήματος. Πρέπει να κατεβούν για να απαλλαγεί η Ελλάδα από τους σημερινούς ευρωβουλευτές».

Όσον αφορά την «Εθνική Ομάδα», τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 24 Μαρτίου σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο.

«Είναι μία ομάδα, είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες που διακρίνονται στο εξωτερικό, γιατρούς, διπλωμάτες και επιχειρηματίες, αλλά και ανθρώπους από την εγχώρια πολιτική και δημόσια ζωή», κατέληξε ο Γιώργος Αϊβαλιώτης.

https://www.mynews.gr/politiki/ethniki- ... o-karvela/
Αϊβαλιώτης! Που χάθηκε τόσα χρόνια αυτή η αγνή trash ψυχή? Έλειψε απο τον πατριωτικό χώρο. Μαζί με Φιλίνη, Καρβέλα, έχει μαζέψει ομάδα all star. Μακάρι να ευδοκιμήσει να κοντράρει Βελό :smt005::smt005::smt005:

Ερμής

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: "Εθνική ομάδα": το νέο κόμμα που θα ενώσει τον πατριωτικό χώρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 12 Μαρ 2024, 10:14

Εν τω μεταξύ, ο Καρατζαφέρης έχει βάλει για αρχηγό του ΛΑΟΣ τον βασιλιά της τραστιβί Φίλιππο Καμπούρη.
Εντάξει, μιλάμε για μεντράνο, αλλά γιατί πούλησε το πουλέν του τον Αϊβαλιώτη;

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 12 Μαρ 2024, 10:18

Σενέκας έγραψε:
12 Μαρ 2024, 10:09
πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ., επί ημερών Γιώργου Καρατζαφέρη, φιλοξενήθηκε στο Mega με αφορμή το γεγονός ότι κάνει δικό του κόμμα, μαζί με την ηθοποιό, Ελένη Φιλίνη. Ο Γιώργος Αϊβαλιώτης λοιπόν, αποκάλυψε ότι συζητά με τον Νίκο Καρβέλα, προκειμένου να συνδράμει στο ψηφοδέλτιο με τίτλο «Εθνική Ομάδα», στις προσεχείς Ευρωεκλογές.

«Δεν έγινα Γεωργιάδης και Βορίδης. Στήριξα μέχρι τέλους τον Γιώργο Καρατζαφέρη, κάνοντας πολλές εκπομπές. Έμεινα εκεί, όρθιος», είπε στην πρώτη του τοποθέτηση ο κ. Αϊβαλιώτης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή, Νίκο Καρβέλα:

«Αλληλεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράσεις με ορίζοντα τις ευρωεκλογές με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Εμένα μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Έχει τελειώσει Νομική, είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία, είναι ένας άνθρωπος σκεπτόμενος τον γαργαλάω και μου μιλάει», σημείωσε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ.

Επίσης αναφέρθηκε και στην ηθοποιό, Ελένη Φιλίνη, λέγοντας:

«Είναι φίλη μου και αλληλλεπιδρώ με την Ελένη Φιλίνη. Είναι μια κοπέλα που έχει κάνει καριέρα στο θέατρο με διαφανή τρόπο, συνεχίζει να είναι καλλιτέχνης μεγάλου διαμετρήματος. Πρέπει να κατεβούν για να απαλλαγεί η Ελλάδα από τους σημερινούς ευρωβουλευτές».

Όσον αφορά την «Εθνική Ομάδα», τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 24 Μαρτίου σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο.

«Είναι μία ομάδα, είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες που διακρίνονται στο εξωτερικό, γιατρούς, διπλωμάτες και επιχειρηματίες, αλλά και ανθρώπους από την εγχώρια πολιτική και δημόσια ζωή», κατέληξε ο Γιώργος Αϊβαλιώτης.

https://www.mynews.gr/politiki/ethniki- ... o-karvela/
Αϊβαλιώτης! Που χάθηκε τόσα χρόνια αυτή η αγνή trash ψυχή? Έλειψε απο τον πατριωτικό χώρο. Μαζί με Φιλίνη, Καρβέλα, έχει μαζέψει ομάδα all star. Μακάρι να ευδοκιμήσει να κοντράρει Βελό :smt005::smt005::smt005:

Ερμής
Ένας απο τους κυρίως υπεύθυνους της κατάντιας του λάος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 12 Μαρ 2024, 10:19

Ναύτης έγραψε:
12 Μαρ 2024, 10:14
Εν τω μεταξύ, ο Καρατζαφέρης έχει βάλει για αρχηγό του ΛΑΟΣ τον βασιλιά της τραστιβί Φίλιππο Καμπούρη.
Εντάξει, μιλάμε για μεντράνο, αλλά γιατί πούλησε το πουλέν του τον Αϊβαλιώτη;
γιατί λίγο πριν εξαφανιστεί ο Καρατζαφέρης, είχε βγει ότι το πουλέν, που ήταν ακόμα εκπρόσωπος τύπου του πατριωτικού κόμματος στη βουλή, είχε πάρει ι5 με πλαστό πιστοποιητικό :lol::smt005:

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 12 Μαρ 2024, 10:23

Θα ψηφισω για δευτερη φορα στη ζωη μου μετα απο 25 χρονια για να δω λιγο καρατε μεσα στη βουλη.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 12 Μαρ 2024, 10:24

Λες και έχει καμιά σημασία τι κάνει το ΛΑΟΣ με το 0,1%...

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 12 Μαρ 2024, 10:25

Τι λέει ο τύπος ρε σεις, να κατέβει ο Καρβέλας για να φύγουν αυτοί που είναι τώρα, μιλάμε για διαστημική αναβάθμιση :smt005:

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 12 Μαρ 2024, 10:25

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
12 Μαρ 2024, 10:23
Θα ψηφισω για δευτερη φορα στη ζωη μου μετα απο 25 χρονια για να δω λιγο καρατε μεσα στη βουλη.
Δε γαμιέται. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, δε γίνεται να αφήσουμε έξω τον Καρβέλα. Πουτάνα όλα :lol:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Μαρ 2024, 10:26

Και μετά γκρινιάζουν κάποιοι γιατί δεν παίζει πλέον στήριξη στον... πατριωτικό χώρο.

Δώσαμε, δώσαμε. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 12 Μαρ 2024, 10:26

Green Dragon έγραψε:
12 Μαρ 2024, 10:25
Τι λέει ο τύπος ρε σεις, να κατέβει ο Καρβέλας για να φύγουν αυτοί που είναι τώρα, μιλάμε για διαστημική αναβάθμιση :smt005:
τι εννοείς, δεν είναι βελτίωση ο συνθέτης του "ο σκύλος μου είναι γκέι" και "βας βας ο Παρασκευάς"; :lol:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Μαρ 2024, 10:29

Σενέκας έγραψε:
12 Μαρ 2024, 10:26
Green Dragon έγραψε:
τι εννοείς, δεν είναι βελτίωση ο συνθέτης του "ο σκύλος μου είναι γκέι" και "βας βας ο Παρασκευάς"; :lol:
Ο Καρβέλας είναι φιλόσοφος βρε. Αν τον ακούσεις να αναλύει τις ψαγμένες απόψεις του, θα αλλάξει η κοσμοθέαση σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 12 Μαρ 2024, 10:30

Σενέκας έγραψε:
12 Μαρ 2024, 10:11
Εικόνα

μας έλειψε :blm:
Κατι μου ελεγε το ονομα αλλα δεν θυμομουν. Τωρα τη θυμήθηκα τη μπουλουκόφατσα.
Νομιζα οτι ηταν ενας αλλος, βαψομαλλιάς που μοιαζε με τον εθνικο σταρ. Ο Βαΐτσης Αποστολάτος. :003:

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 12 Μαρ 2024, 10:31

ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Μαρ 2024, 10:29
Σενέκας έγραψε:
12 Μαρ 2024, 10:26
Green Dragon έγραψε:
Ο Καρβέλας είναι φιλόσοφος βρε. Αν τον ακούσεις να αναλύει τις ψαγμένες απόψεις του, θα αλλάξει η κοσμοθέαση σου.
ετοιμάσου γιατί τώρα που θα κατέβει με κόμμα του πατριωτικού χώρου θα του κάνουν κριτική οι προχωκάγκουρες και θα πρέπει να τον υπερασπιστείς απέναντι στις επιθέσεις

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών