Ο πακιστανος γκόμενος ελληνιδας φιλης μου
Ο πακιστανος γκόμενος ελληνιδας φιλης μου
Εχει παρει ασυλο στην ελλαδα. Εχει ςρωτευτει τη χωρα και τωρα θελει να φερει και την οικογενεια του. Μπορει ως προσφυγας να καλεσει την οικογενεια του στην ελλαδα? Αν ναι, μεχρι ποσα μελη? Μου λεει ειναι μεγαλο σοι και εχουν ψηθει πανω απο 15 δικοι του. Οι διαφορες με πακισταν δεν ειναι πολλες και οι λαοι μοιάζουν πανω κατω. Για πειτε οσοι ξερετε. Πλιζ εντ θενκ γιου
Re: Ο πακιστανος γκόμενος ελληνιδας φιλης μου
Νομιζω οτι τελικα ειχαν δικιο καποιοι οταν μιλουσαν για περμαμπαν, αλλιως βλεπω το φορουμ να καταληγει σε παιδικη χαρα των τρολς....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Otto Weininger
+1000
Let them make the first mistake. We make the last move.
γιωργη ρωτα τη φιλη σου πως βολευεται με το πακισ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Γιωργης έγραψε: ↑16 Νοέμ 2018, 15:32Εχει παρει ασυλο στην ελλαδα. Εχει ςρωτευτει τη χωρα και τωρα θελει να φερει και την οικογενεια του. Μπορει ως προσφυγας να καλεσει την οικογενεια του στην ελλαδα? Αν ναι, μεχρι ποσα μελη? Μου λεει ειναι μεγαλο σοι και εχουν ψηθει πανω απο 15 δικοι του. Οι διαφορες με πακισταν δεν ειναι πολλες και οι λαοι μοιάζουν πανω κατω. Για πειτε οσοι ξερετε. Πλιζ εντ θενκ γιου
Πες την φίλη σου ότι οι Πακιστανοί έχουν μικρή τσου τσου και καλύτερα να βρει έναν Έλληνα
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Αν νιώσεις νοσταλγία εκεί στην Φραγκιά βρες τον δρόμο γιά Λαχώρη.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Γιώργη είμαι βέβαιος ότι ξέρεις πως στόχος όλων των Ασιατών που περνάνε από εδώ είναι να φτάσουν στην Γερμανία.
Πρέπει να οργανωθείς για να τους εκμεταλλεύεσαι σαν πελάτες στο σουβλατζίδικο σου αφού λόγω χρώματος θα νοιώθουν πολύ οικειότητα μαζί σου.
Πρέπει να οργανωθείς για να τους εκμεταλλεύεσαι σαν πελάτες στο σουβλατζίδικο σου αφού λόγω χρώματος θα νοιώθουν πολύ οικειότητα μαζί σου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Τοσο πολυ σας πειραξε που μια ελληνιδα λατρευει εναν πακιστανο? Στον 21ο αιωνα ζουμε ο κοσμος ειναι ελευθερος ξερετε. Δε περιμενα τετοιο εμετο απο ανιρωπους που αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικοί...
Καληνύχτα κεμαλ Ατατούρκ, αυτος ο κοσμος δεν θα αλλάξει ποτέ
Καληνύχτα κεμαλ Ατατούρκ, αυτος ο κοσμος δεν θα αλλάξει ποτέ
παραπαίεις 

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν είχε ανεβεί πάλι παρόμοιο θέμα πριν κάνα μήνα?
Πως πήρε άσυλο; Δεν υπάρχει πόλεμος στο πακιστάν.Γιωργης έγραψε: ↑16 Νοέμ 2018, 15:32Εχει παρει ασυλο στην ελλαδα. Εχει ςρωτευτει τη χωρα και τωρα θελει να φερει και την οικογενεια του. Μπορει ως προσφυγας να καλεσει την οικογενεια του στην ελλαδα? Αν ναι, μεχρι ποσα μελη? Μου λεει ειναι μεγαλο σοι και εχουν ψηθει πανω απο 15 δικοι του. Οι διαφορες με πακισταν δεν ειναι πολλες και οι λαοι μοιάζουν πανω κατω. Για πειτε οσοι ξερετε. Πλιζ εντ θενκ γιου
Γερασε ξεχναει
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Έτσι κι αλλιώς δεν την ήθελε κανείς.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δώσε λεπτομέρειες.Γιωργης έγραψε: ↑16 Νοέμ 2018, 15:32Εχει παρει ασυλο στην ελλαδα. Εχει ςρωτευτει τη χωρα και τωρα θελει να φερει και την οικογενεια του. Μπορει ως προσφυγας να καλεσει την οικογενεια του στην ελλαδα? Αν ναι, μεχρι ποσα μελη? Μου λεει ειναι μεγαλο σοι και εχουν ψηθει πανω απο 15 δικοι του. Οι διαφορες με πακισταν δεν ειναι πολλες και οι λαοι μοιάζουν πανω κατω. Για πειτε οσοι ξερετε. Πλιζ εντ θενκ γιου
Είναι μεγάλη η οικογένειά σου;

Πάνος Σκουρλέτης
Τι να μας πειράξει ρε Κεμάλ Ατατούρκ;
Η εν λόγω Ελληνίδα έχει αρχαίες Γερμανικές ρίζες, τα έχουμε πει αυτά αλλού.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
19 Σεπ 2023, 16:38
-
-
Νέα δημοσίευση Καλε τι γκομενος εισαι εσυ ;
από Frappezitis » 15 Οκτ 2023, 23:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 425 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
15 Οκτ 2023, 23:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φίλης: Ο σύριζα δεν πρέπει να διαλυθεί για να υπάρχει ανάχωμα στο κκε
από Ληστοσυμμορίτης » 25 Οκτ 2023, 01:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 2052 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Ιαν 2024, 17:54
-
-
- 127 Απαντήσεις
- 4372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Οκτ 2023, 14:07