Η Λ. Κανελη εκοψε το καπνισμα
Re: Η Λ. Κανελη εκοψε το καπνισμα
Περιμένετε σε καμμιά 10αριά χρόνια να αρχίσουν τα όργανα και για τα ηλεκτρονικά. Ήδη υπάρχουν μελέτες, αλλά η βιομηχανία εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι δεν υπάρχουν μελέτες μακροχρόνιων επιπτώσεων.
Μπράβο στην Κανέλη που το έκοψε, αλλά αν κρίνω από την φωτογραφία στο άρθρο μάλλον θα της έκανε περισσότερο καλό να κόψει το φαγητό.
Μπράβο στην Κανέλη που το έκοψε, αλλά αν κρίνω από την φωτογραφία στο άρθρο μάλλον θα της έκανε περισσότερο καλό να κόψει το φαγητό.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
θα μας σπάσει ταρχίδια τώρα,το ξέρω
Από την κοκαΐνη μπορείς να βγεις σε έναν μήνα με τη βοήθεια γιατρού, από το τσιγάρο θέλεις από έξι μήνες έως πέντε χρόνια
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έχω 9 μήνες άκαπνος. Πάνω στον μήνα πάθαινα κρίσεις πανικού και έπαιρνα διαζεπάμη. Μετά από 6 μήνες άρχισα να συνέρχομαι. Τώρα είμαι κάπως καλά, αλλά ακόμα το ζητάω.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Space_Passenger
Ελπίζω να εχεις αδικο.

Είναι, με τη διαφορά ότι θερμαίνει, δεν καίει, επομένως δεν παίρνεις πίσσα και μικροσωματίδια καπνού. Οι πιο σκληροί αντικαπνιστές στον κόσμο, οι αμερικανοί γιατροί, προτείνουν τα προϊόντα θέρμανσης καπνού σαν μεταβατικό στάδιο κοψίματος του τσιγάρου.
Πως αντέχεις αυτή τη μυρωδιά σα να καίνε ξερόχορτα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μη βιάζεσαι. Και ο πατέρας μου το έκοψε για λίγο καιρό όταν πήγε νοσοκομείο. Το πιο πιθανό είναι μόλις της περάσει η αρχική τρομάρα να το ξαναρχίσει.Space_Passenger έγραψε: ↑16 Μαρ 2024, 12:10Γιατι ολοι οταν φτανουν κοντα στο θανατο το κοβουν σε μια μερα?
https://www.thetoc.gr/politiki/article/ ... i-zoi-mou/
Έχουν βελτιωθεί πολύ τα καπνικά της άικος.
Βασικά, κάθε μέρα θέλω ν' ανάψω ένα τσιγάρο, οπότε αν δεν κάπνιζα άικος θα το είχα ξαναρχίσει κι ας πήγαινε να κουρευτεί ο καρδιολόγος.
btw, το γράφω για τους υπόλοιπους, το άτμισμα είναι 10 φορές χειρότερο απ' το κάπνισμα. Μακριά.
Αυτό το πιστεύω και εγώ και η κουμπάρα μου που είναι πνευμονολογος. Όσο για τα αικος το πιστεύω ότι ίσως έχουν βελτιωθεί. Η δική μου δοκιμή είχε γίνει στις πολύ αρχές όταν τα έφεραν οπότε ίσως δεν είμαι απόλυτα αντικειμενικοςΝαύτης έγραψε: ↑17 Μαρ 2024, 11:35Έχουν βελτιωθεί πολύ τα καπνικά της άικος.
Βασικά, κάθε μέρα θέλω ν' ανάψω ένα τσιγάρο, οπότε αν δεν κάπνιζα άικος θα το είχα ξαναρχίσει κι ας πήγαινε να κουρευτεί ο καρδιολόγος.
btw, το γράφω για τους υπόλοιπους, το άτμισμα είναι 10 φορές χειρότερο απ' το κάπνισμα. Μακριά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Communio Sancta
Αυτό είναι, γαμώτο, ότι το κόβεις και βγαίνεις άχρηστος, χάνεις τη συγκέντρωσή σου, αυτό με φοβίζει.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑16 Μαρ 2024, 15:17Έχω 9 μήνες άκαπνος. Πάνω στον μήνα πάθαινα κρίσεις πανικού και έπαιρνα διαζεπάμη. Μετά από 6 μήνες άρχισα να συνέρχομαι. Τώρα είμαι κάπως καλά, αλλά ακόμα το ζητάω.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Βοηθάει πολύ αυτό.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Tί είναι το αικος τελικά, δεν έχω καταλάβει
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Ε, ναι, βασικά αυτό ακριβώς είναι.
- Dwarven Blacksmith
Σίγουρα το να αναπνέεις καθαρό αέρα είναι το καλύτερο. Αλλά δεν πιστεύω τις υπερβολές που λένε ότι το άτμισμα ή το iQos είναι χειρότερα. Διαισθητικά να το πάρεις, θερμαίνονται τόσο λιγότερες ουσίες, και χωρίς καύση, που είναι αδύνατον να είναι χειρότερο.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Διέκοψαν την Κανέλη για να μιλήσουν για τα κόμιξ του Asterix!
από pylothess » 21 Ιαν 2024, 01:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
22 Ιαν 2024, 11:22
-