Γιατί δεν το κάνεις υπογραφή; Με το που διάβασα Daje ήμουν σίγουρη για το τι θα διαβάσω και υποθέτω δεν είμαι η μόνη.

Γιατί δεν το κάνεις υπογραφή; Με το που διάβασα Daje ήμουν σίγουρη για το τι θα διαβάσω και υποθέτω δεν είμαι η μόνη.
Από ποιον να ζητήσει συγγνώμη βρε χλαπάτσα;πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 11:08Μπα άσχετα το ένα με το άλλο, άλλωστε υπό μια τραβηγμένη έννοια με ό,τι ασχολούμαστε, γράφουμε, λέμε κλπ μια γενικευμένη αποφυγή δυστυχίας είναι. Ζητα συγγνώμη για την θολοκουλτουριαρικη λαθρολαγνα αριστερούλικη στάση σου και μετά κρίνεις τους υπόλοιπουςνύχτα έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 10:22ναι παιδί μουπληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 04:36Βλήμα ναι, αθώο όχι
Συνέχισε να κυνηγάς φασιστάκια
κι εσύ όμως, φρόντισε να συνεχίσεις αυτό το λειτούργημα που κάνεις,
αν η δυστυχία σου γίνεται έτσι πιο υποφερτή
ούτε ενα ποστ μου σχετικό δεν μπορείς να βρεις βρε ανέκδοτο
Ποια "θύματα" βρε νύχτα; Του έχουμε πει πολλές φορές ότι μπορεί και πολύ καλύτερα αλλά αν αυτό που τον ικανοποιεί τελικώς είναι να πηγαίνει για κυνήγι στο δάσος, δεν ψάχνει για "θύματα" αλλά "θύτες."
τον ξέρω πολύ καλά πια, έχει εξαντλήσει όλα τα πιθανά θύματα,
Η νύχτα ήταν λογικό να μπερδευτεί, γιατί δεν είχε δει την χυδαιοτητα περι μεταχειρισμενων γυναικών.
Με αιφνιδιάζει αυτό που γράφεις.
Όχι ρε συ, αν μη τι άλλο, είσαι σοβαρή περίπτωση. Με την καλή έννοια.
Εκτός από βαρετή είναι και ενδιαφέρουσα για το σαπόρτ που παρέχεται από το είδος του.νύχτα έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 11:26τον ξέρω πολύ καλά πια, έχει εξαντλήσει όλα τα πιθανά θύματα,
με μένα τόσο καιρό δεν έδειχνε να έχει πρόβλημα, και τώρα που
όλο και λιγότεροι δείχνουν να εκτιμούν το χιούμορ του και μείναν
πια ελάχιστοι που τον παίρνουν στα σοβαρά, βρήκε εμένα να κατηγορήσει
επινοώντας την λαθρολαγνεία, που ειδικά τον τελευταίο καιρό ο μόνος
τρόπος που εκφράζομαι είναι μέσω φωτογραφιών και μουσικής
καταντά γελοία αυτή η στάση του "ό,τι θυμάμαι χαίρομαι" κσι βαρετή πολύ