Και ο Leonid Slutsky που είναι;
Κρίσιμες προεδρικές εκλογές στη Ρωσία-ανοίγουν οι κάλπες
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: Κρίσιμες προεδρικές εκλογές στη Ρωσία-ανοίγουν οι κάλπες
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Απορείς αλήθεια γιατί του ζητάω να γράψει τι θέλει? Έκανε quote ένα σχόλιο για τη δολοφονία ενός πολιτικού αντιπάλου και μου έφερε μια φωτό όπου έπινε με γκόμενες σε ένα μπαρ και μου λέει "αυτός ήταν". Ναι φίλε, τι πρέπει να καταλάβω, ότι καλά έκανε και τον εκτέλεσε γιατί ήταν αλκοολικός ή γιατί πήγαινε με πουτάνες?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 19:28Κάτι μου θυμίζει αυτό, κι εγώ σου ζητάω σχολιασμό συχνά αλλά συνήθως υπάρχει κάποιος λόγος να μην τον κάνεις.

Σημαντικοτατη ειδηση: Ο προεδρος της Γερμανίας δηλωσε οτι δεν θα δωσει συγχαρητήρια στον Πουτιν.
Εγκυρες πηγες αναφερουν οτι απο την ωρα που το εμαθε, ο Πουτιν έχει κλειδωθει στο δωμάτιο του και κλαίει με λυγμούς.
Εγκυρες πηγες αναφερουν οτι απο την ωρα που το εμαθε, ο Πουτιν έχει κλειδωθει στο δωμάτιο του και κλαίει με λυγμούς.
- Dwarven Blacksmith
Όχι δεν απορώ, ούτε είπα ότι απορώ, απλά έχω κι εγώ ένα παράπονο. Θα ήθελα να επεκτείνεσαι περισσότερο στις θέσεις σου για να ξέρουμε ποιες είναι μιας και γενικά σε εκτιμώ σαν προσωπικότητα.Σενέκας έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 19:35Απορείς αλήθεια γιατί του ζητάω να γράψει τι θέλει? Έκανε quote ένα σχόλιο για τη δολοφονία ενός πολιτικού αντιπάλου και μου έφερε μια φωτό όπου έπινε με γκόμενες σε ένα μπαρ και μου λέει "αυτός ήταν". Ναι φίλε, τι πρέπει να καταλάβω, ότι καλά έκανε και τον εκτέλεσε γιατί ήταν αλκοολικός ή γιατί πήγαινε με πουτάνες?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 19:28Κάτι μου θυμίζει αυτό, κι εγώ σου ζητάω σχολιασμό συχνά αλλά συνήθως υπάρχει κάποιος λόγος να μην τον κάνεις.
Από την πλευρά μου πάντως για τη φωτό, θεωρώ ότι όντως είναι αντιπροσωπευτική του επιπέδου των ηγετών που θα ήθελαν οι Αμερικανοί να έχουν οι Ρώσοι, αλλά αυτοί δεν τους κάνουν τη χάρη. Και ως τέτοιο εκτιμώ ότι μπήκε, όχι για το ηθικόν ή μη της εκτέλεσης.

Ο Πούτιν θα κάνει την καρδιά του πέτρα και θα του στείλει φυσικό αέριο σε καλή τιμή μιας και είναι μεγαλοψυχος

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
σημερινη απήχηση Τζήμερου, κάτω από 1%, είχε ο Νέμτσοφ όταν πυροβολήθηκε απο τους Τσετσένους που ομολόγησαν και καταδικάστηκανΣενέκας έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 19:35Απορείς αλήθεια γιατί του ζητάω να γράψει τι θέλει? Έκανε quote ένα σχόλιο για τη δολοφονία ενός πολιτικού αντιπάλου και μου έφερε μια φωτό όπου έπινε με γκόμενες σε ένα μπαρ και μου λέει "αυτός ήταν". Ναι φίλε, τι πρέπει να καταλάβω, ότι καλά έκανε και τον εκτέλεσε γιατί ήταν αλκοολικός ή γιατί πήγαινε με πουτάνες?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 19:28Κάτι μου θυμίζει αυτό, κι εγώ σου ζητάω σχολιασμό συχνά αλλά συνήθως υπάρχει κάποιος λόγος να μην τον κάνεις.
Εδώ με τους ουκρανούς φιλους του, τη Γιουλια την Τιμοσενκο και τον Πέτρο τον Ποροσένκο

Να ετοιμάζονται τα τρένα σιγά σιγά...
Ε αφού τον ψήφισαν να τους στείλουμε πίσω να τον συγχαρούν αυτοπροσώπως και να μείνουν εκεί αφού τους αρέσει.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Πάντως μόνο ένας στους οχτώ ψηφισε.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Έστω...Libre arbitre έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 20:08Πάντως μόνο ένας στους οχτώ ψηφισε.
Και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί κάθονται ακόμη στην Ελλάδα, μια χώρα που το έχει δηλώσει εξ αρχής ότι είναι εναντίον του Πουτιν. Μια χώρα που στέλνει όπλα και πυρομαχικά που σκοτώνουν Ρώσους στρατιώτες.
Μάλλον είναι ωραία να είσαι Πουτινικός αλλά να ζεις με τα χρήματα και την ασφάλεια της Ευρώπης...
- Libre arbitre
Συμφωνώ απόλυτα.Fipps έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 20:16Έστω...
Και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί κάθονται ακόμη στην Ελλάδα, μια χώρα που το έχει δηλώσει εξ αρχής ότι είναι εναντίον του Πουτιν. Μια χώρα που στέλνει όπλα και πυρομαχικά που σκοτώνουν Ρώσους στρατιώτες.
Μάλλον είναι ωραία να είσαι Πουτινικός αλλά να ζεις με τα χρήματα και την ασφάλεια της Ευρώπης...

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Dwarven Blacksmith

Τα τρένα στην Εσθονία θα δουλέψουν υπερωρίες φαίνεται...
συνέχεια κατακρίνουμε τις γύρω χώρες αλλά το χάλι μας δεν το βλέπουμε.
Κανείς καμιά ιδέα τι κάνουμε σαν χώρα;
Κανείς καμιά ιδέα τι κάνουμε σαν χώρα;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Libre arbitre
Ξέρει κανείς γιατί μόνο το 3% ψήφισε Πούτιν στο Βελιγράδι;

Παμε και οπου βγει

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοτικές εκλογές στην Τουρκία: Έκλεισαν οι κάλπες - Κρίσιμη η μάχη για την Κωνσταντινούπολη
από KRAKEN » 31 Μαρ 2024, 18:22 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK
31 Μαρ 2024, 19:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ενοχη η Λεπεν για υπεξαιρεση. Πιθανον να αποκλειστει απο τις Προεδρικες εκλογες του 2027
από George_V » 31 Μαρ 2025, 12:12 » σε Διεθνής πολιτική - 312 Απαντήσεις
- 6943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
15 Απρ 2025, 11:30
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 618 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN
18 Μαρ 2024, 11:08