Υπάρχει αντίδοτο για το δηλητήριο της κόμπρας και αν ναι μέσα σε πόσα λεπτά πρέπει να το πάρει όποιος/α δαγκωθεί;
-
- Phorum.gr user: Rania
Υπάρχει αντίδοτο για το δηλητήριο της κόμπρας και αν ναι μέσα σε πόσα λεπτά πρέπει να το πάρει όποιος/α δαγκωθεί;
Υπάρχει αντίδοτο για το δηλητήριο της κόμπρας και αν ναι, μέσα σε πόσα λεπτά πρέπει να το πάρει όποιος/α δαγκωθεί; Είναι πιο επικίνδυνο το δηλητήριο της κόμπρας ή το δηλητήριο της οχιάς;
Re: Υπάρχει αντίδοτο για το δηλητήριο της κόμπρας και αν ναι μέσα σε πόσα λεπτά πρέπει να το πάρει όποιος/α δαγκωθεί;
Μέχρι να τρέξει στο εφημερεύον, δεν προλαβαίνει.
-
Re: Υπάρχει αντίδοτο για το δηλητήριο της κόμπρας και αν ναι μέσα σε πόσα λεπτά πρέπει να το πάρει όποιος/α δαγκωθεί;
Ούτε η λύσσα θεραπεύεται, για ποιον λόγο όμως;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ρωτα την Κλεοπατρα.
Αυτη ξερει.
Αυτη ξερει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Έχω ακούσει πως αν έχεις ζωμό από ακτινίδιο περναει
Αλόη.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Μαδουραίος
Το δηλητήριο της κομπρας η το δηλητήριο της μαύρης χήρας ειναι ποιο επικίνδυνο?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Τι κάνει το δηλητήριο της μαύρης χήρας (είναι αράχνη;);
- Otto Weininger
ωνσγ
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γιατί δεν γκουγκλάρεις και τα ρωτάς εδώ;Ourania-Rania έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 22:35Υπάρχει αντίδοτο για το δηλητήριο της κόμπρας και αν ναι, μέσα σε πόσα λεπτά πρέπει να το πάρει όποιος/α δαγκωθεί; Είναι πιο επικίνδυνο το δηλητήριο της κόμπρας ή το δηλητήριο της οχιάς;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Για να ακούω όσες περισσότερες γνώμες είναι δυνατόν και τις πρόσφατες εξελίξεις. Επιπλέον η μάθηση μέσω συζήτησης είναι η καλύτερη. Δηλαδή ποια θέματα συζητιούνται στο φόρουμ;vagabondo έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 22:57Γιατί δεν γκουγκλάρεις και τα ρωτάς εδώ;Ourania-Rania έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 22:35Υπάρχει αντίδοτο για το δηλητήριο της κόμπρας και αν ναι, μέσα σε πόσα λεπτά πρέπει να το πάρει όποιος/α δαγκωθεί; Είναι πιο επικίνδυνο το δηλητήριο της κόμπρας ή το δηλητήριο της οχιάς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ourania-Rania την 18 Μαρ 2024, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Έχεις πολύ λίγο χρόνο, γιατί στο σκότος της νύχτας μονάχο του κλαίει ένα αστέρι, εκείνο μόνο ξέρει.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση To «Υπάρχω» για τη ζωή του Καζαντζίδη, πόσα Όσκαρ πιστεύετε πως θα πάρει του χρόνου;
από georgebi » 06 Δεκ 2024, 13:18 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 200 Απαντήσεις
- 5762 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
13 Απρ 2025, 23:21
-
-
- 31 Απαντήσεις
- 1949 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γράφων
27 Ιαν 2024, 21:56
-
- 69 Απαντήσεις
- 1610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
16 Αύγ 2024, 15:43
-
-
Νέα δημοσίευση Πρέπει να θεωρήσουμε ότι ο Θεός υπάρχει εάν δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει;
από Άθεος » 13 Μάιος 2024, 08:14 » σε Θρησκειολογία - 456 Απαντήσεις
- 11819 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
03 Μαρ 2025, 20:24
-