Σιγά τον άξιο. Η Τζάκρη κάνει το ίδιο και ακόμα πιο πετυχημένα. Είναι η μόνη εκλεγμένη με τον συριζα που έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια, ίδιο ρεκορ με τον ΆδωνιAlex Amsterdam έγραψε: ↑20 Μαρ 2024, 15:27sys3x έγραψε: ↑20 Μαρ 2024, 15:26Ο τύπος έχει δημιουργήσει έναν κομματικό στρατό που αποτελείται από άτομα σαν αυτά ακριβώς που βλέπεις και εδώ μέσα, τέτοιου ακριβώς επιπέδου, τα οποία χρησιμοποιεί σαν μετοχές για να πηδάει από παράταξη σε παράταξη γαμώντας κάθε έννοια λογικής και αξιοπρέπειας με ένα "ιδεολογικό" ψευδοπερίβλημα "υποστηρίζοντας" την μια το τάδε και την άλλη το ακριβώς αντίθετο του τάδε, γλείφοντας ακριβώς εκεί που έχεζε προηγουμένως με απώτερο σκοπό απολύτως αποδεδειγμένα το στενό ατομικό συμφέρον. Κάποιους τους ταΐζει καλά, κάποιους άλλους όχι, κάποιοι είναι σκέτα ηλίθιοι δλδ πέραν των υπολοίπων.
Αν ισχυουν αυτα μιλαμε για τεραστιο μυαλο.
Αξιος.
Με ποιο nickname ειναι αναμεσα μας ο Αδωνις;
Re: Με ποιο nickname ειναι αναμεσα μας ο Αδωνις;
-
Μηπως ο Αδωνις ειναι ο sys3x και τα κανει ολα αυτα για ξεκαρφωμα;
Και ο πήζον bot παίζει σοβαρα για Αδωνις 
Άλλωστε αυτός ειναι ο δημιουργός του έπους πήζον bot @ ΑΔΩΝΙΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Άλλωστε αυτός ειναι ο δημιουργός του έπους πήζον bot @ ΑΔΩΝΙΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι αυτός ο sys3x πως τον λένε.Alex Amsterdam έγραψε: ↑20 Μαρ 2024, 15:33Μηπως ο Αδωνις ειναι ο sys3x και τα κανει ολα αυτα για ξεκαρφωμα;
Γι' αυτό και δεν δέχεται να βρεθούμε για μπύρες άλλωστε, για να μην αποκαλυφθεί.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Σωστά, βέβαια όλη η χώρα είναι μια ντροπή οπότε αυτά είναι αναμενόμεναsys3x έγραψε: ↑20 Μαρ 2024, 15:26Ο τύπος έχει δημιουργήσει έναν κομματικό στρατό που αποτελείται από άτομα σαν αυτά ακριβώς που βλέπεις και εδώ μέσα, τέτοιου ακριβώς επιπέδου, τα οποία χρησιμοποιεί σαν μετοχές για να πηδάει από παράταξη σε παράταξη γαμώντας κάθε έννοια λογικής και αξιοπρέπειας με ένα "ιδεολογικό" ψευδοπερίβλημα "υποστηρίζοντας" την μια το τάδε και την άλλη το ακριβώς αντίθετο του τάδε, γλείφοντας ακριβώς εκεί που έχεζε προηγουμένως με απώτερο σκοπό απολύτως αποδεδειγμένα το στενό ατομικό συμφέρον. Κάποιους τους ταΐζει καλά, κάποιους άλλους όχι, κάποιοι είναι σκέτα ηλίθιοι δλδ πέραν των υπολοίπων.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-

To ξερα οτι δεν μπορει να υπαρχει στα αληθεια τοσο βλακας Ζαιος
Θεωρώ ότι συμμετέχει στο φόρουμ μέσω γνωστού λογαριασμού που εκθείαζε κάποτε στην υπογραφή του τον Μαγγανά.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Μιλουνια είναι.Alex Amsterdam έγραψε: ↑20 Μαρ 2024, 16:19
To ξερα οτι δεν μπορει να υπαρχει στα αληθεια τοσο βλακας Ζαιος

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αυτό.
Ποιος ασχολείται με 20 το πολύ άτομα και αν ;
Το παιχνίδι γίνεται τουιτερ κλπ.
Εκεί είναι ο λαός.
Ναι ρε, πιο πιθανό μου φαίνεται ο Άδωνις να είναι ο Zhukov στο twitter παρά να ασχολείται με την πάρτι μας.
Ο Άδωνις είμαι εγω

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι ο Σπύρος Αδωνις Γεωργιαδης ο χειροτερος υπουργος υγειας ολων των εποχων?
από Μαδουραίος » 29 Αύγ 2024, 08:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 137 Απαντήσεις
- 2595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Δεκ 2024, 00:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σεξ ανάμεσα σε εμβολιασμένο και ανεμβολίαστο
από user0972003 » 10 Ιούλ 2023, 17:06 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 222 Απαντήσεις
- 4937 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από user0972003
14 Ιούλ 2023, 01:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πολεμος της Τροιας:Ενας εμφυλιος αναμεσα σε Αλβανους?
από Στρακαστρουκας » 30 Αύγ 2024, 21:48 » σε Ιστορία - 15 Απαντήσεις
- 597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
01 Σεπ 2024, 00:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πυρήνες της Φωτιάς: Λιμενικοί των ΟΥΚ ανάμεσα στους συλληφθέντες
από pylothess » 10 Φεβ 2024, 18:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 61 Απαντήσεις
- 1550 Προβολές
-