Έχει άρωμα Καββαδία.
Yochanan έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 02:18γκεύ μόν
Στο λεωφορείο με τη Ρωσίδα, εγώ ο vantono
Μαγνητίζω τα βλέμματα, δεν βαλτώνω
Στο γραφείο με τη Γκοθού, όλοι κοιτάνε σαν κοράκι
Μην ρωτάς πως το κάνω, τέχνη είν' όχι κολπάκι.
Στην παραλία η φήμη μου σαν το κύμα αναπτύσσεται
Είμαι ο εραστής που όλες θέλουν, το κορμί μου ελίσσεται,
Περνώ σαν ρεφερί, κι οι γυναίκες; Στο στίβο!
Όλες μου λένε: "Το βρακάκι το στίβω!"
Γιόχι ΑΟΥΤ
κρίμα αλλά κακό πράμα η στέρησηΤο 1973, στα εξήντα τρία του, δυο χρόνια πριν πεθάνει, ο Καββαδίας ερωτεύτηκε μια πολύ νεώτερη γυναίκα, τη Θεανώ Σουνά, φιλόλογο, μόλις στα είκοσι πέντε της χρόνια τότε,
Α, ήταν όντως Καββαδίας; Ιδέα δεν είχα, ούτε το ξέρω το ποίημα, ούτε και πολυ-ασχολούμαι με ποίηση. Αλλά το στυλάκι ήταν πολύ... Καββαδικό, γι' αυτό το είπα.Yochanan έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 09:39
Eίναι από το Πικρία, το τελευταίο του νομίζω. Το είχε γράψει (και όντως εξέφραζε - αδικαιολόγητη - πικρία) για μια γυναίκα που έκαναν παρέα αρκετό καιρό και δεν τον ήθελε (ήταν 40 χρόνια νεότερη ή κάτι τέτοιο). Wages of Simpκρίμα αλλά κακό πράμα η στέρησηΤο 1973, στα εξήντα τρία του, δυο χρόνια πριν πεθάνει, ο Καββαδίας ερωτεύτηκε μια πολύ νεώτερη γυναίκα, τη Θεανώ Σουνά, φιλόλογο, μόλις στα είκοσι πέντε της χρόνια τότε,
Nαι. Ήταν απλώς Αριστερός©. Κατανοητό πάντως. Δες τον κάπως σαν Αριστερό με δεξιό κώλο.
Αν ηταν θα αμφεβαλες και για αυτον οπως με την Κασπερ.
Aυτός στο άβαταρ ποιός είναι? Ο Μητσοτάκης μικρός?
Beria έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 13:44Οταν τον παίζει κρατάει στο χέρι ακτινίδια και φοράει σακούλα Lidl στο κεφάλι;Καρολίνα έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 12:11Εν τω μεταξύ θέλω να γράψω και εγώ μια ιστορία με έναν γείτονα που μου δημιουργεί πρόβλημα επειδή τον βλέπω γυμνό στο μπάνιο του να τον παίζει και να με κοιτάει, αλλά ποιος θα με πιστέψει μετά από τις παπάντζες που έχουν γραφτεί εδώ μέσα;
(Η ιστορία μου είναι πραγματική)
Πάω και το παρατάω πάνω σε άλλα γραφεία, και μου επιστρέφεται πάντα πίσω. Ειναι και καταραμένο