Ντάξει αλλά πλήρωσα το "brand name" (λέμε τώρα) και μου τα φέρανε και στην πόρτα.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 20:41Δύο λαγάνες εννιά ευρώOtto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 20:244.5 ο Βενετης (που δεν είναι φτηνός) και μας τις έφεραν και σπίτι.
Έλεος ρε πουστη μου
6 ευρω ;;;; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ρεεεεεεεε ;;;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: 6 ευρω ;;;; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ρεεεεεεεε ;;;
Let them make the first mistake. We make the last move.
3,5 ευρώ πήρα τη λαγάνα από τον φούρνο της γειτονιάς μου. Μάλλον είναι αντικομμουνιστής και ήθελε να την σπάσει στον φραπεζίτη.
2 ευρώ εγώ, τύποι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Έλεος ρε τύπε... Ντελίβερι λαγάνα;Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 21:01Ντάξει αλλά πλήρωσα το "brand name" (λέμε τώρα) και μου τα φέρανε και στην πόρτα.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 20:41Δύο λαγάνες εννιά ευρώOtto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 20:24
4.5 ο Βενετης (που δεν είναι φτηνός) και μας τις έφεραν και σπίτι.
Έλεος ρε πουστη μου
Dein Herz, meine Gier
- Otto Weininger
Αλλιώς έπρεπε να περπατήσω 8 λεπτά.Feindflug έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 22:34Έλεος ρε τύπε... Ντελίβερι λαγάνα;Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 21:01Ντάξει αλλά πλήρωσα το "brand name" (λέμε τώρα) και μου τα φέρανε και στην πόρτα.
Σε βάλανε στην απομόνωση, δικέ μου;Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 22:51Αλλιώς έπρεπε να περπατήσω 8 λεπτά.Feindflug έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 22:34Έλεος ρε τύπε... Ντελίβερι λαγάνα;Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 21:01
Ντάξει αλλά πλήρωσα το "brand name" (λέμε τώρα) και μου τα φέρανε και στην πόρτα.
Dein Herz, meine Gier
- hellegennes
Μέχρι αυτό το σημείο είναι άποψη/εντύπωση. Το υπόλοιπο είναι ανυπόστατη κατηγορία για παρανομία και περιμένω να το σβήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ποια παρανομία ; Έγραψε πως η κυβέρνηση υπερκοστολογει τα τεστ. Ασχέτως αν ισχύει ή όχι, δεν υπάρχει αυτό που έγραψες.hellegennes έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 23:13Μέχρι αυτό το σημείο είναι άποψη/εντύπωση. Το υπόλοιπο είναι ανυπόστατη κατηγορία για παρανομία και περιμένω να το σβήσεις.
επί του θέματος, έφαγα σε ταβερνειο και έφεραν λαγάνα αντί ψωμιού.
Ήταν εξαιρετική! Αληθινή λαγάνα , λεπτή, ξεροψημενη...είχα χρόνια να φάω.

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Δεν έγραψε αυτό. Τέλος πάντων, σβήστηκε τώρα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 23:22Ποια παρανομία ; Έγραψε πως η κυβέρνηση υπερκοστολογει τα τεστ.hellegennes έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 23:13Μέχρι αυτό το σημείο είναι άποψη/εντύπωση. Το υπόλοιπο είναι ανυπόστατη κατηγορία για παρανομία και περιμένω να το σβήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ναι, και δεν ειναι μονο για καθαρη δευτερα. στην πτολεμαιδα, τη φτιαχουν τα σουβλαντζιδικα, ολο το χρονο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ωχ ωχ ωχ.... μας κόψανε τη λαγάνα οι ΝΔουλοι 
τώρα θα μας κόψουν και το μπακαλιάρο

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %a4%ce%95/

https://directus.gr/25i-martiou-bakalia ... kor-fetos/

τώρα θα μας κόψουν και το μπακαλιάρο

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %a4%ce%95/

https://directus.gr/25i-martiou-bakalia ... kor-fetos/
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
για ποιο λογο να φας το βακαλαο τον υγράλατο και να τον πληρώσεις σε τιμή φρέσκου, είναι ενα ερώτημα που δε νομίζω πως παίρνει απάντηση.
βεβαια γαμάει η λαγάνα του.
αμα σου πω τι έπαθα φετο στον Τάκη στο κουκάκι θα γελάσεις.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 22:51Αλλιώς έπρεπε να περπατήσω 8 λεπτά.Feindflug έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 22:34Έλεος ρε τύπε... Ντελίβερι λαγάνα;Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 21:01
Ντάξει αλλά πλήρωσα το "brand name" (λέμε τώρα) και μου τα φέρανε και στην πόρτα.
βεβαια γαμάει η λαγάνα του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 21 Μαρ 2024, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
Έβαλες άτοκες δόσεις για 3 λαγάνες ή περίμενες κάνα 2ωρο ;
Ή και τα 2

το δεύτερο.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Μαρ 2024, 14:58Έβαλες άτοκες δόσεις για 3 λαγάνες ή περίμενες κάνα 2ωρο ;
Ή και τα 2
Απο το πουθενά Κυριακή βράδυ προς Δευτέρα πρωί βλέπω στον ύπνο μου τον μακαρίτη τον Τάκη στο φουρνο του.
Ξυπνάω 6κ τέταρτο. Δε νύσταζα, έφυγα λέω, είναι σημάδι.
Φτάνω κουκάκι επτα παρα τέταρτο και αφου παρκάρω κύριος, λέω μέσα μου "πένα παω, τις παίρνω και φεύγω πάλι για ύπνο"
Στην επόμενη στροφή 50 άτομα ουρα

μιαμιση ωρίτσα περίμενα γιατί φουρνιζε πουλαγε και μετά πάλι στο περίμενε. Πρέπει να ήμουν ο μόνος που πήρα 2 τεμάχια. Είδα μέχρι και 10 φορτωμένες σε παπί.

3.5 ευρώ είχαν, αλλα τρως λαγάνα, όχι λεπτο ψωμί
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 977 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
03 Νοέμ 2023, 19:25
-
- 29 Απαντήσεις
- 1305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
23 Δεκ 2023, 12:17
-
- 6 Απαντήσεις
- 152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
24 Απρ 2025, 23:29
-
-
Νέα δημοσίευση Βουλγαρία μισθός Δεκανέα 1.100 ευρώ, Ελλάδα μισθός Ανθυπολοχαγού από ΣΣΕ 950 ευρώ
από Μαδουραίος » 24 Νοέμ 2024, 11:56 » σε Εθνικά Θέματα - 102 Απαντήσεις
- 2865 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
25 Νοέμ 2024, 15:12
-