Για να τελειώνουμε μια για πάντα με την παπαρολογια
Re: Για να τελειώνουμε μια για πάντα με την παπαρολογια
Οποιος βαζει πατατες μεσα στο πιτογυρο ειναι αξιος της μοιρας του.
- Dwarven Blacksmith
Χωρίς πατάτες είναι μπουρζουάδικη γαστρονομική δημιουργία, δεν είναι πιτογυρο.

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πού κολλάει αυτο με "αθηνέζους"? Και εγω εδώ και σχεδον 10 χρόνια ετσι το τρώω το σουβλάκι.Alex Amsterdam έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 13:58Ασχετοι Αθηνεζοι.
Εγω παραγγελνω σκετο πιτογυρο
Πιτα και γυρο μονο
Και το τιγκαρουν ολο με γυρο στην ιδια τιμη.
Θα κανω και ενα ζυγισμα την επομενη φορα για να τελειωνουμε μια για παντα με την παπαρολογια.
Ακτινίδιο δεν βάζεις? Πως κι ετσι?

Το μόνο κακό με τα πιτόγυρα του Βορρά είναι ότι κατά κανόνα βάζουν κέτσαπ και μουστάρδα (μπλιαχ) και πρέπει να πεις ότι δεν θες σαλτσοειδή.
Οι πατάτες είναι το καλύτερο πράγμα στο σουβλάκι.
Οι πατάτες είναι το καλύτερο πράγμα στο σουβλάκι.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
- omg kai 3 lol
Alex Amsterdam έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 13:58Ασχετοι Αθηνεζοι.
Εγω παραγγελνω σκετο πιτογυρο
Πιτα και γυρο μονο
Και το τιγκαρουν ολο με γυρο στην ιδια τιμη.
Θα κανω και ενα ζυγισμα την επομενη φορα για να τελειωνουμε μια για παντα με την παπαρολογια.
αυτη τεινει στο απειρο και δεν μετριεται
Η πατατα αλλοιωνει τη γευση οπου και να την βαλεις. Ακομα και στη φασολαδα αν βαλεις πολλες παπατες στο τελος θα νομιζεις οτι τρως πατατοσουπα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 14:00Χωρίς πατάτες είναι μπουρζουάδικη γαστρονομική δημιουργία, δεν είναι πιτογυρο.
-
Εσυ τρως την ιδια ποσοτητα σε σουβλακι ειτε βαλεις ειτε δεν βαλεις πατατα
Εγω τρωω ενα πραμα τιγκα στο γυρο γιατι ο μαστορας αναπληρωνει τον χωρο απο τα υλικα που λειπουν με γυρο,στην ιδια τιμη.
- vantono
Μη μου το θυμίζεις τωρα αυτο, πανω που το ειχα ξεχάσει τελείως, και αρχίσω τα περί Βουλγαροβαλκανίλας πάλι! Αρκετά ειχα κρατήσει νορμαλ τονους στη συζήτηση μεχρι τωρα.
- Dwarven Blacksmith
Δεν μπορείς να βάλεις τηγανητή πατάτα κάπου που θα γίνει μούσκεμα, όπως στη φασολάδα. Αλλά μαζί με ψητό κρέας ταιριάζει 100%, όποιος πει το αντίθετο είναι κολλημένος.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 14:02Η πατατα αλλοιωνει τη γευση οπου και να την βαλεις. Ακομα και στη φασολαδα αν βαλεις πολλες παπατες στο τελος θα νομιζεις οτι τρως πατατοσουπα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 14:00Χωρίς πατάτες είναι μπουρζουάδικη γαστρονομική δημιουργία, δεν είναι πιτογυρο.

- vantono
Τρώω την ίδια (ή και λιγότερη) αν το πάρω με καλαμάκι.Alex Amsterdam έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 14:03
Εσυ τρως την ιδια ποσοτητα σε σουβλακι ειτε βαλεις ειτε δεν βαλεις πατατα
Εγω τρωω ενα πραμα τιγκα στο γυρο γιατι ο μαστορας αναπληρωνει τον χωρο απο τα υλικα που λειπουν με γυρο,στην ιδια τιμη.
Αν το πάρω με γύρο, ο "αθηνέζος" μάστορας κανει ακριβώς το ιδιο με αυτο που περιγραφεις οτι κανει ο μπουγατσομάστορας.
Δεν πάτε καλά
Πάντα ξεχωριστά οι πατάτες από το σουβλάκι/πιτόγυρο
Πάντα ξεχωριστά οι πατάτες από το σουβλάκι/πιτόγυρο
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Aπό την άλλη η ντομάτα στο πιτόγυρο είναι όντως έγκλημα.
Επίσης δεν μου αρέσει η λέξη πιτόγυρο
Σουβλάκι λέμε, είτε με καλαμάκι είτε με γύρο
Και προτιμώ τα μικρά, παλαιικά σουβλάκια, με καλό κρέας ψημένο στα κάρβουνα και όχι στην γκριλιέρα, με λίγη ντομάτα και ελάχιστο κρεμμύδι και την πίτα καλοψημένη. Αλλά αυτά πλέον, υπάρχουν μόνο στις αναμνήσεις μου
Σουβλάκι λέμε, είτε με καλαμάκι είτε με γύρο
Και προτιμώ τα μικρά, παλαιικά σουβλάκια, με καλό κρέας ψημένο στα κάρβουνα και όχι στην γκριλιέρα, με λίγη ντομάτα και ελάχιστο κρεμμύδι και την πίτα καλοψημένη. Αλλά αυτά πλέον, υπάρχουν μόνο στις αναμνήσεις μου
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Δηλαδή αν παραγγείλω σουβλάκι με γύρο θα πληρώσω τα μισά απο το να παραγγείλω ένα πίτα-γύρο;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Μιλαω για παπατες γενικα. Ειτε βραστη, ειτε ψητη. Φυσικα και ταιριαζει 100% με κρεας αλλα ξεχωριστα αλλιως δε καταλαβαινεις γευση απο σουβλακι. Εγω οποτε τρωω σουβλακι/πιτογυρο ειναι χωρις παπατες και παιρνω και μια μεριδα πατατες να φαω. Αλλα εχω χρονια να φαω πιτογυρο. 1-2 φορες τον χρονο παιρνω μεριδα γυρο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 14:04Δεν μπορείς να βάλεις τηγανητή πατάτα κάπου που θα γίνει μούσκεμα, όπως στη φασολάδα. Αλλά μαζί με ψητό κρέας ταιριάζει 100%, όποιος πει το αντίθετο είναι κολλημένος.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 14:02Η πατατα αλλοιωνει τη γευση οπου και να την βαλεις. Ακομα και στη φασολαδα αν βαλεις πολλες παπατες στο τελος θα νομιζεις οτι τρως πατατοσουπα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 14:00
Χωρίς πατάτες είναι μπουρζουάδικη γαστρονομική δημιουργία, δεν είναι πιτογυρο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η Τεχνητή Νοημοσύνη Μίλησε (για να τελειώνουμε με την παπαρολογία Vol 2)
από hellegennes » 28 Απρ 2024, 23:00 » σε Μαγειρική - 1 Απαντήσεις
- 921 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από xlsms
29 Απρ 2024, 01:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βομβαρδίστε τους να τελειώνουμε επιτέλους
από talaipwros » 22 Νοέμ 2023, 14:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 70 Απαντήσεις
- 3556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
11 Δεκ 2023, 22:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αύριο τελειώνουμε τους Ζαίους
από Otto Weininger » 24 Ιουν 2023, 22:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 170 Απαντήσεις
- 6362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dtri2020
14 Ιούλ 2023, 18:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κούλης 2024: Τελειώνουμε τη woke ατζέντα
από Unique » 11 Νοέμ 2024, 13:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81