Για να τελειώνουμε μια για πάντα με την παπαρολογια
- omg kai 3 lol
Re: Για να τελειώνουμε μια για πάντα με την παπαρολογια
καταρχην μεχρι να κατεβει ο γυρος απο τη μπουγατσουπολη θα εχει σταφιδιασει
δε τους εκοψε να κανουν ενα video call ταυτοχρονα απο καθε πολη
δε τους εκοψε να κανουν ενα video call ταυτοχρονα απο καθε πολη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 22 Μαρ 2024, 14:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ε, όπως προείπα, πρέπει κάποιος να κάνει ενδελεχή έρευνα για να βγάλει ασφαλές συμπεράσμα γενικότερα περί επιδόσεων, να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 14:25Ποια απωθημένα βρε μπασμένο;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 13:54Σε άλλο θέμα μάλλον έπρεπε να πήγαινε αυτό για να βγάλεις τα απωθημέναΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 13:48
Ειλικρινά δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από τις εκτιμήσεις του κάθε μπασμένου πρώην μπάχαλου, που το παίζει αντιφανοικοκύρης που πρόκοψε μέσω επικούρησης συντηρητικής οικογένειας ή καπιταλιστικών ευκαιριών και τη λέει στην νουδουδουλικιά πλέμπα.
Παίζουν πολλοί στην εν λόγω κατηγορία των προχωκάγκουρων.
Γουάου και τρισγουάου, για το συμπλεγματικό αντιφά είδος.που έχεις για το πρόσωπο μου, το εν λόγω θέμα δεν έχει σχέση με την πολιτική!
Είδα τις επιδόσεις σου και σε άλλα νήματα. Κόλαφος, δε λέω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Στην Αθήνα όλα αυτά τα λέμε σουβλάκι και αν θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι θέλουμε σουβλάκι με πίτα γύρο λέμε "ένα πίτα γύρο κλπ".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 13:58Ούτε πιτογυρο, ούτε τυλιχτο, ούτε σουβλάκι, πως θα το λέμε στην τελική; Με νοήματα θα την βγάζουμε;
Επίσης στην Αθήνα δεν παθαίνουμε κρίση ταυτότητας αν κάποιος πει το καλαμάκι σουβλάκι ή οτιδήποτε.
Η ένστασή μου απέναντι στη λέξη "πιτόγυρο" είναι καθαρά αισθητική. Είναι σα να πηγαίνεις στο φούρνο και να λες "βάλτε μου ένα πιτότυρο". ΔΕ δουλεύει έτσι η ελληνική γλώσσα. Εκτός αν είσαι σιχαμένος καγκουρόβλαχος που η ξαδέρφη του είναι ταυτόχρονα γκόμενα και μάνα του. Είναι σα να έχεις πάρει ένα βόθρο από την Ανδραβίδα, ένα σβέρκο (or lack thereof) από τα Χανιά, ένα χυμένο μουνί κατσίκας από το Αγρίνιο και να έχεις αποστάξει όλη την ακαλαισθησία τους σε μία λέξη.
foscilis έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 14:40Στην Αθήνα όλα αυτά τα λέμε σουβλάκι και αν θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι θέλουμε σουβλάκι με πίτα γύρο λέμε "ένα πίτα γύρο κλπ".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 13:58Ούτε πιτογυρο, ούτε τυλιχτο, ούτε σουβλάκι, πως θα το λέμε στην τελική; Με νοήματα θα την βγάζουμε;
Επίσης στην Αθήνα δεν παθαίνουμε κρίση ταυτότητας αν κάποιος πει το καλαμάκι σουβλάκι ή οτιδήποτε.
Η ένστασή μου απέναντι στη λέξη "πιτόγυρο" είναι καθαρά αισθητική. Είναι σα να πηγαίνεις στο φούρνο και να λες "βάλτε μου ένα πιτότυρο". ΔΕ δουλεύει έτσι η ελληνική γλώσσα. Εκτός αν είσαι σιχαμένος καγκουρόβλαχος που η ξαδέρφη του είναι ταυτόχρονα γκόμενα και μάνα του. Είναι σα να έχεις πάρει ένα βόθρο από την Ανδραβίδα, ένα σβέρκο (or lack thereof) από τα Χανιά, ένα χυμένο μουνί κατσίκας από το Αγρίνιο και να έχεις αποστάξει όλη την ακαλαισθησία τους σε μία λέξη.

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Dwarven Blacksmith
Όλες οι γλώσσες δουλεύουν ακριβώς έτσι, άμα πας στο φούρνο και καταλάβει και αρχίσει να το χρησιμοποιεί ο ίδιος και διαδωθεί, το πιτότυρο θα γίνει λέξη.foscilis έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 14:40Στην Αθήνα όλα αυτά τα λέμε σουβλάκι και αν θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι θέλουμε σουβλάκι με πίτα γύρο λέμε "ένα πίτα γύρο κλπ".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 13:58Ούτε πιτογυρο, ούτε τυλιχτο, ούτε σουβλάκι, πως θα το λέμε στην τελική; Με νοήματα θα την βγάζουμε;

-
Λάθος είναι, το σουβλάκι είναι μικρή σούβλα ας πούμε, δεν έχει σχέση καθόλου με πιτογυρο, που όντως είναι σωστό, η τυλιχτο, να μην λέμε ειδικά το έχει μέσα, αν έχει σουβλάκι, γύρο,κλπ.foscilis έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 14:40Στην Αθήνα όλα αυτά τα λέμε σουβλάκι και αν θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι θέλουμε σουβλάκι με πίτα γύρο λέμε "ένα πίτα γύρο κλπ".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 13:58Ούτε πιτογυρο, ούτε τυλιχτο, ούτε σουβλάκι, πως θα το λέμε στην τελική; Με νοήματα θα την βγάζουμε;
Τώρα για τα λοιπά, κάθεις ας βάλει όσο η ποσότητα θέλει. Για εμένα το έγκλημα είναι είτε η αψητες, είτε οι λαδωμένες πίτες, εκεί η βάση είναι σαθρή, άρα καταρεει και το εποικοδομημα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Η ελληνική γλώσσα δουλεύει όπως και οι υπόλοιπες. Εάν πεις Α και ο άλλος καταλάβει Α τότε η γλώσσα δουλεύει.

- hellegennes
Απορώ που το λέει αυτό ο foscilis.
Από την άλλην το λέει γιατί έχει εμμονική απέχθεια για τον Βορρά. Οπότε κακώς απορώ.
Πιτόγυρο είναι γύρος με πίτα. Είναι όσο περιγραφικό γίνεται. Αν θέλεις κάτι πιο γενικό λες σάντουιτς. Τουλάχιστον εμείς και ο υπόλοιπος πλανήτης. Στην Αθήνα λένε σουβλάκι, που προέκυψε από το γνωστό έδεσμα περασμένο σε ξυλάκι και μετά γενικεύτηκε. Κανένα πρόβλημα για τον τοπικισμό, αλλά δεν το κάνει αυτό universal ούτε είναι κάποια καλύτερη λειτουργία της γλώσσας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το ελληνικό στο Ελληνικό. Αυτές ειναι οι τιμές του, πήγα προσφατα.hellegennes έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 14:24Μπορεί κανείς να μου πει ποιο είναι το αθηναϊκό μαγαζί του βίντεο να δούμε και τις δικές του αληθινές τιμές;
Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι κορυφαίο εν τω μεταξύ. Όλα χειροποίητα, απλά πουλάει ενα σκασμό κομμάτια κάθε μέρα με αποτέλεσμα να έχει κέρδος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν λέγαμε πιτόγυρο στη Θεσσαλονίκη, είναι κάτι σαν το προυφάν. Ενα με γύρο και πίτα λέγαμε ή ένα σάντουιτς με γύρο και πίτα. Γιατί υπάρχει και μερίδα γύρος ποτυ βάζουν την πίτα χωριστά όχι τυλιγμένη. Οταν οι Αθηναίοι (κάτι τουρκόφωνοι Αρμένηδες βασικά ήταν) είπαν σουβλάκι την τυλιγμένη πίτα αναγκάστηκαν να βρουν νέα λέξη για το σουβλάκι και το είπαν καλαμάκι. Από το μυαλό του το έβγαλε κάποιος γιατί πουθενά δεν υπήρχε τέτοια λέξη. Μαζί με αυτά αναγκάστηκαν επίσης να εφεύρουν και διάφορες άλλες ορολογίες όπως κρέας (για τα κομμάτια απο το σουβλάκι) γιατί δεν λένε ενα σουβλάκι με καλαμάκι αλλά λένε σουβλάκι με κρέας για να μην τους βάλει μέσα και το ξύλο (όντως δεν το λέω για πλάκα), οταν λένε καλαμάκι εννοούν το σουβλάκι μαζί με το καλαμάκι με μια φέτα ψωμί. 

Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- hellegennes
Όλα τα μαγαζιά που βλέπω έχουν τιμές 10-12 ευρώ για αυτά τα τρία. Άρα αν αυτό το μαγαζί είναι τόσο φθηνότερο είναι ειδική περίπτωση. Πάντως το βίντεο είναι μούφα γιατί οι τιμές του άλλου ήταν 8,90 σύμφωνα με αυτά που βλέπω. Σε κάθε περίπτωση οι τιμές Αθήνας-Θεσσαλονίκης είναι πάνω-κάτω ίδιες και κατά μέσο όρο όντως στην Θεσσαλονίκη είναι μεγαλύτερα. Άρα δεν υφίσταται debunking.Ερμής έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 15:18Το ελληνικό στο Ελληνικό. Αυτές ειναι οι τιμές του, πήγα προσφατα.hellegennes έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 14:24Μπορεί κανείς να μου πει ποιο είναι το αθηναϊκό μαγαζί του βίντεο να δούμε και τις δικές του αληθινές τιμές;
Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι κορυφαίο εν τω μεταξύ. Όλα χειροποίητα, απλά πουλάει ενα σκασμό κομμάτια κάθε μέρα με αποτέλεσμα να έχει κέρδος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Στην φτωχομανα Σαλονικη στην οποια ο φτωχος πλην τιμιος μεσος σαλονικιος αναγκαζεται να χορτασει με ενα σαντουιτς καταληξαμε στα υπερμεγεθη πιτογυρα.
Στον πλουσιο νοτο εχουν αλλη λογικη.
Ο καθενας καλυπτει τις αναγκες του.
Κανονικα σε αυτο το σημειο θα επρεπε να πεταχτει ο Βαρουφακης και να με συμπληρωσει ζητωντας την εκδοση γυρο-ομολογου για μεταφορα των κερδων του πλουσιου νοτου στον φτωχο βορρα.
Δηλαδη θα πρεπει καθε πιτογυρο που αγοραζουμε να επιδοτειται 2€ απο το αθηναικο κατεστημενο.
Στον πλουσιο νοτο εχουν αλλη λογικη.
Ο καθενας καλυπτει τις αναγκες του.
Κανονικα σε αυτο το σημειο θα επρεπε να πεταχτει ο Βαρουφακης και να με συμπληρωσει ζητωντας την εκδοση γυρο-ομολογου για μεταφορα των κερδων του πλουσιου νοτου στον φτωχο βορρα.
Δηλαδη θα πρεπει καθε πιτογυρο που αγοραζουμε να επιδοτειται 2€ απο το αθηναικο κατεστημενο.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Μλκ μου τι έπαθες σήμερα;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 14:13Μιλαω για παπατεςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 14:04Δεν μπορείς να βάλεις τηγανητή πατάτα κάπου που θα γίνει μούσκεμα, όπως στη φασολάδα. Αλλά μαζί με ψητό κρέας ταιριάζει 100%, όποιος πει το αντίθετο είναι κολλημένος.
Είναι η δεύτερη φορά σε αυτή τη σελίδα

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η Τεχνητή Νοημοσύνη Μίλησε (για να τελειώνουμε με την παπαρολογία Vol 2)
από hellegennes » 28 Απρ 2024, 23:00 » σε Μαγειρική - 1 Απαντήσεις
- 1033 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από xlsms
29 Απρ 2024, 01:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βομβαρδίστε τους να τελειώνουμε επιτέλους
από talaipwros » 22 Νοέμ 2023, 14:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 70 Απαντήσεις
- 3556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
11 Δεκ 2023, 22:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αύριο τελειώνουμε τους Ζαίους
από Otto Weininger » 24 Ιουν 2023, 22:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 170 Απαντήσεις
- 6366 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dtri2020
14 Ιούλ 2023, 18:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κούλης 2024: Τελειώνουμε τη woke ατζέντα
από Unique » 11 Νοέμ 2024, 13:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81