Τι λινκ είναι αυτό ρε τυπε, φοβάμαι να το πατήσω.
Μακελειό στη Μόσχα από πυροβολισμούς - 93 νεκροί ο απολογισμός..!
Re: Μακελειό στη Μόσχα από πυροβολισμούς - 93 νεκροί ο απολογισμός..!
Όχι δεν το έγραψα εσκεμμένα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Καμία σχέση δεν έχει το Αζερμπαϊτζάν. Κάτι φανατικοί μουσουλμάνοι εκεί κάνουν ντραβαλα τόσες δεκαετίες. Ανάλογοι έκαναν και την βομβιστική επίθεση στις ΗΠΑ στον μαραθώνιο. βέβαια ούτε η πλειοψηφία των νταγκεστανων γουστάρει τα ταλιμπανια, έτσι πολέμησαν ενάντια στην εισβολή των αυτόνομων Τσετσένων και ξεκίνησε ο δεύτερος πόλεμος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Επίσης το ερώτημα είναι πως ο πεθαμένος ISIS αναστήθηκε?
Μήπως κάποιος ανοικος καταλαθος βοήθησε στην νεκρανάσταση του?
Μήπως κάποιος ανοικος καταλαθος βοήθησε στην νεκρανάσταση του?

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Οι Ρώσοι αντικαθεστωτικοί που πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών είναι καθαρά Ρώσοι αντιπουτινικοί "φασίστες".Στρακαστρουκας έγραψε: ↑23 Μαρ 2024, 00:12Για το ΙΣΙΣ δεν ξερω αλλα τους τελευταιους μηνες το Κιεβο παρεχει οπλα και βοηθεια σε "Ρωσους αντικαθεστωτικους" για να κανουν επιθεσεις μεσα σε Ρωσικο εδαφος. Ειμαι βεβαιος οτι υπαρχουν και αρκετοι αντικαθεστωτικοι απο τον Καυκασο αναμεσα τους.Golden Age έγραψε: ↑23 Μαρ 2024, 00:07Τί σχέση έχει το ΙΣΙΣ με τους Ρώσους αντικαθεστωτικούς;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 23:58
ΙΣΙΣ ξε-ΙΣΙΣ αν αποδειχτει οτι ανηκαν στην ιδια ομαδα με τους "ρωσους" αντικαθεστωτικους οι οποιοι κανουν επιθεσεις μεσα στην Ρωσια(και οι οποιοι φυσικα ενισχυονται απο το Κιεβο), ο Ζελες την εχει βαψει
Υπάρχουν και Τσετσένοι (για Νταγκεστανούς δεν υπάρχουν στοιχεία) που πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών, αλλά δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να δείχνει ότι συνεργάζονται με Ρώσους "φασίστες".
- Golden Age
Εδαφικά είχε τελειώσει, όχι ως οργάνωση. Αν και η ήττα του σε Ιράκ και Συρία είχε περιορίσει την επιρροή του. Για κάτι επιθέσεις μοναχικών λύκων που έγιναν στη Γαλλία φέτος, ανέλαβε την ευθύνη. Και μία σε ένα σιιτικό τζαμί στο Ιράν αν δεν απατώμαι.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Τώρα τι θα κάνει ο Πούτιν; Θα ισοπεδώσει την Ινγκουσετια;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πολυ αμφιβαλω αν το ISIS εχει δυναμικη, οργανωση και κεφαλαια για τετοια επιθεση στη ΡΩσια στη δεδομενη φαση.
Και δεν μ' αρεσει και το timing.
Δηλαδη ερχεται η επιθεση τη στιγμη που η Ρωσια εκανε το σφοδροτερο βομβαρδισμο σε πολεις της Ουκρανιας γιατι ηρθαν μισθοφοροι απο χωρες του ΝΑΤΟ.
Δηλαδη την πιο κρισιμη στιγμη του πολεμου ερχεται το ISIS στο ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ να ριξει λαδι στη φωτια.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 23 Μαρ 2024, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν ξέπασε ο πόλεμος Ρωσίας - Ουκρανίας, το ISIS είχε καλέσει τους οπαδούς να "εκμεταλλευτούν" την ενασχόληση της Ευρώπης με αυτόν τον πόλεμο και να κάνουν επιθέσεις.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
88% είναι στην Ινγκουσετία απ΄ ότι κατάλαβα. Η Κρήτη έχει 34% (Κυριάκος;

ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
.
Απ' ο,τι φαίνεται Ινγουσετιανοι μαχητές βρίσκονται σε όλα τα σημεία της Ρωσίας έτοιμοι για ολα.
https://www.reuters.com/world/europe/ru ... 024-03-03/
...
Απ' ο,τι φαίνεται Ινγουσετιανοι μαχητές βρίσκονται σε όλα τα σημεία της Ρωσίας έτοιμοι για ολα.
https://www.reuters.com/world/europe/ru ... 024-03-03/
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 23 Μαρ 2024, 00:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ramadan is not a month of laziness but rather a month of activity, of effort, and of hard work, and as it also was in the life of the Prophet, a month of jihad, conquest, and victory.” — Palestinian Authority Supreme Sharia Judge Mahmoud Al-Habbash
“Ramadan is a month of holy war and death for Allah. It is a month for fighting the enemies of Allah and God’s messenger, the Jews and their American facilitators.” — Qaedat al-Jihad
“Ramadan is the pious month of ‘Jihad-o-Qital’ (Jihad and killing). Those who attain martyrdom while waging Jihad, doors of heaven remain open.”
Και να προσθέσω : Refugees welcome.
“Ramadan is a month of holy war and death for Allah. It is a month for fighting the enemies of Allah and God’s messenger, the Jews and their American facilitators.” — Qaedat al-Jihad
“Ramadan is the pious month of ‘Jihad-o-Qital’ (Jihad and killing). Those who attain martyrdom while waging Jihad, doors of heaven remain open.”
Και να προσθέσω : Refugees welcome.