masterridley έγραψε: ↑23 Μαρ 2024, 16:38
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Μαρ 2024, 16:32
masterridley έγραψε: ↑23 Μαρ 2024, 16:29
Εγώ δεν ξέρω ποιος το έκανε, γιατί δεν έχω ιδεολογική ανάγκη να το αποδώσω σε κάποιον. Όπως άλλοι θέλουν να το έκανε το ΙΣΙΣ ή ο Πούτιν ή οι Αμερικάνοι.
Το μόνο σίγουρο με βάση την απλή λογική είναι ότι δεν το έκανε ο Ζελένσκι, έτσι; Καταλαβαίνετε και οι πιο μπετόστοκοι ότι αυτό θα σήμαινε πτώση της στήριξης σε Ουκρανία από όλες τις ευαίσθητες κοινές γνώμες... και μηδέν κέρδος
Ή μπορεί να πιστεύει ότι τα Δυτικά ΜΜΕ θα καταφέρουν να το αποδώσουν σε τυχαίους ισλαμιστές και να βγει λάδι.
Ρε μην λες ψεκ πράγματα και συ. Έχουμε ήδη τον Αρίστο.
Ποιο είναι το κέρδος; Ότι έβγαλε εκτός 100 τυχαίους άμαχους; Ουάου (εκτός αν ήταν κάνας σημαντικός ανάμεσα)
Και όσον αφορά τον πόλεμο, αυτό δεν θα επηρεάσει καθόλου την κοινή γνώμη της Ρωσίας, αν έγινε από εντελώς άσχετους μουσουλμάνους.
Οπότε μηδέν εις το πηλίκο.
Το πιθανό κέρδος θα είναι να νιώσει ανασφάλεια ο πολύς κόσμος που ένιωθε ότι ήταν ασφαλής τσαλακώνοντας την εικόνα του Πούτιν, να χωρίσει το Ρωσικό έθνος σε χριστιανούς και μουσουλμάνους, να κάνει divert πόρους σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις...
Δεν το λέω μηδέν εις το πηλίκο. Το αν θα τα πετύχει φυσικά δεν είναι σίγουρο, αλλά προς τα εκεί συμβάλει η επίθεση, δεν είναι 0 και 1 η φάση.
Εξάλλου αφού βλέπεις ότι κι εσύ είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν το έκανε ο Ζελένσκι, γιατί να μην ποντάρει ακριβώς σε αυτό ο Ζελένσκι, ή και οι ίδιες οι ΗΠΑ;
Δεν λέω ότι ναι αυτό έγινε σίγουρα, αλλά είναι ένα ισχυρό ενδεχόμενο με όσα βγαίνουν στο φως.