Χουντολάγνος και με την βούλα είναι. Αξιόπιστος μόνο από άλλους χουντολάγνους.Golden Age έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 18:56Ο Χατζηδάκης είναι απο τις πλέον αξιόπιστες πηγές:Nandros έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 17:06Κάποιοι χουντολάγνοι σίγουρα το διάβασαν.OrderAndChaos έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 16:54To βιβλίο του Χατζηδάκη το χει διαβάσει κανείς ή δεν διαβάζετε χουντολάγνους; Απο περιέργεια ρωτάω, δεν το χω διαβάσει.
Αφού το αναγνωρίζεις σαν τέτοιο, δεν διαβάζεις καλύτερα κάτι άλλο; Κέρδος θα έχεις.
.
Για την ιστορία με το Πολυτεχνείο
Για την Απριλιανή διακυβέρνηση γενικότερα
Για το οικονομικό και αναπτυξιακό έργο των Απριλιανών
Για το υλικοτεχνικό εκσυγχρονιστικό έργο τους
Εδώ Ψευτοτεχνείο, εδώ Ψευτοτεχνείο, σας μιλάνε οι ελεύθεροι αγωνιζόμενοι καπιταληστές
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Εδώ Ψευτοτεχνείο, εδώ Ψευτοτεχνείο, σας μιλάνε οι ελεύθεροι αγωνιζόμενοι καπιταληστές
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Golden Age
Re: Εδώ Ψευτοτεχνείο, εδώ Ψευτοτεχνείο, σας μιλάνε οι ελεύθεροι αγωνιζόμενοι καπιταληστές
"Χουντολάγνος" μπορεί να είναι. Όμως είναι και αξιόπιστος.Nandros έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 19:04Χουντολάγνος και με την βούλα είναι. Αξιόπιστος μόνο από άλλους χουντολάγνους.Golden Age έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 18:56Ο Χατζηδάκης είναι απο τις πλέον αξιόπιστες πηγές:
Για την ιστορία με το Πολυτεχνείο
Για την Απριλιανή διακυβέρνηση γενικότερα
Για το οικονομικό και αναπτυξιακό έργο των Απριλιανών
Για το υλικοτεχνικό εκσυγχρονιστικό έργο τους
- OrderAndChaos
Aν και γενικά είμαι προκατειλημμένος με όλους αυτούς τους απολογητές της ακροδεξιάς, ο Χατζηδάκης-παρά την ηλικία του- έχει αφήσει ένα αξιόλογο έργο. Δεν είμαι βέβαια σε θέση να ελέγξω όλα αυτά που λέει αλλά έχει ξεσκεπάσει αρκετό μεταπολιτευτικό σανό. Προσωπικά τον ανακάλυψα ψάχνοντας για αντίλογο στο "Λαμόγια στο χακί", του Ελευθεράτου.
Μιλάμε, τον ξέσκισε κανονικά.
https://www.politeianet.gr/books/978960 ... lou-283004
- nik_killthemall
καλά τώρα μιλάμε ή κλάνουμε ? ποιος χέστηκε για την γύμνια και την αδράνεια της κοινωνίας απέναντι στη χούντα ? Ούτε καν η ίδια η κοινωνία ! Το παραδάκι είναι το θέμα ! Η καρέκλα ! Η εξουσία !Beria έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 15:43O σημαντικότερος λόγος που εκτυλίχτηκε όλη αυτή σπλάτερ τερατολογία περί λιωμένων από το τανκ(ς) είναι γιατί η μεταπολιτευτική κοινωνία ένιωθε ενοχές για την απόλυτη αδράνεια της απέναντι στη χούντα.
Για τον ίδιο λόγο που έσπευσαν τα κόμματα (κυρίως τα δυο κομμουνιστικά) να προσπαθήσουν να εμφανιστούν ως οργανωτές της εξέγερσης, ενώ είχαν σταθεί από την πρώτη στιγμή αμήχανα, έως εχθρικά απέναντί της.
Ο μόνος τρόπος να μη φανεί η γύμνια της κοινωνίας και τών κομμάτων ήταν να ανάγουν το πολυτεχνείο στη σφαίρα του μύθου, ώστε να χαθούν οι αλήθειες.
Το ίδιο κάνει ο ο έρμος ο Γκόλντεν από την πλευρά του. Είναι κωμικό αλλά και στενάχωρο ταυτόχρονα. Πετάει κάτι απιθανότητες περί Σβορώνου μπας και πάει η συζήτηση αλλού από την αλήθεια
Ο σημαντικότερος λόγος που εκτυλίχθηκε όλη αυτή η σπλάτερ προπαγάνδα σε όλη τη μεταπολίτευση ήταν η δόμηση κομματικών καριέρων και κομματικών στρατών. Δίκαιος αγώνας για την αποκατάσταση της δημοκρατίας και "δίκαιος" αγώνας για την εκπόρνευσή της, εν συνεχεία.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ε ναι, αν μετρήσει κανείς πόσοι δηλώνουν ότι ήταν στο πολυτεχνείο.nik_killthemall έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 19:22Ο σημαντικότερος λόγος που εκτυλίχθηκε όλη αυτή η σπλάτερ προπαγάνδα σε όλη τη μεταπολίτευση ήταν η δόμηση κομματικών καριέρων και κομματικών στρατών.
Μέχρι και 12χρονους αγωνιστές έχω γνωρίσει.
Και οι μαθητές ήταν στον αγώνα.
Γιατί υποβαθμίζεται ασυστόλως η αγωνιστική τους προσφορά;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τα χάλια της δημοκρατίας, όπως κατάντησε μετά την αντιπολίτευση και ειδικά τα τελευταία χρόνια δεν νομιμοποιεί κανένα κ...ά χουντολάγνο να προμοτάρει δικτατορίες και χούντες.OrderAndChaos έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 19:06Aν και γενικά είμαι προκατειλημμένος με όλους αυτούς τους απολογητές της ακροδεξιάς, ο Χατζηδάκης-παρά την ηλικία του- έχει αφήσει ένα αξιόλογο έργο. Δεν είμαι βέβαια σε θέση να ελέγξω όλα αυτά που λέει αλλά έχει ξεσκεπάσει αρκετό μεταπολιτευτικό σανό. Προσωπικά τον ανακάλυψα ψάχνοντας για αντίλογο στο "Λαμόγια στο χακί", του Ελευθεράτου.
Η δημοκρατία λύνει τα προβλήματα της μέσω της ψήφου του λαού.
Δεν χρειαζόμαστε γύψους και κηδεμόνες.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Εγώ ήμουν 12 εκείνες τις μέρες, αλλά δεν υπήρξα αγωνιστήςΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 19:28Ε ναι, αν μετρήσει κανείς πόσοι δηλώνουν ότι ήταν στο πολυτεχνείο.nik_killthemall έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 19:22Ο σημαντικότερος λόγος που εκτυλίχθηκε όλη αυτή η σπλάτερ προπαγάνδα σε όλη τη μεταπολίτευση ήταν η δόμηση κομματικών καριέρων και κομματικών στρατών.

Στις 16 Νοεμβρίου, πάντως, είχαν μαζευτεί μαθητές από Γυμνάσια. Ειχαμε όμως στο σχολείο 2-3 από τις τελευταίες τάξεις που είχαν βρεθεί στο Πολυτεχνείο
- nik_killthemall
καλα εισαι ... 12χρονα, νηπια, έμβρυα όλοι στο πολυτεχνείο και ολοι αριστεροι ήταν ...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 19:28Ε ναι, αν μετρήσει κανείς πόσοι δηλώνουν ότι ήταν στο πολυτεχνείο.nik_killthemall έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 19:22Ο σημαντικότερος λόγος που εκτυλίχθηκε όλη αυτή η σπλάτερ προπαγάνδα σε όλη τη μεταπολίτευση ήταν η δόμηση κομματικών καριέρων και κομματικών στρατών.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Έχω την αίσθηση πως ο πλατύς κόσμος ήταν με το μέρος των φοιτητών. Νομίζω, σχεδόν όλοι θέλανε τότε, να πάνε. Η αίσθηση των πρώτων χρόνων του εοαρτασμού (πριν ακόμα την πλήρη απομυθοποίηση κάποιων προσώπων που παίξαν σημαντικό ρόλο, και με τον χρόνο πιο φρέσκο στα γεγονότα) ο κόσμος είχε μια συγκίνηση. Θυμάμαι μικρός, ο κόσμος μιλούσε με σεβασμό για το Πολυτεχνείο. Φυσικά, με την πάροδο του χρόνου, τις μολότοφ, το ένα, το άλλο, χάθηκε αυτό. Δηλαδή, άνθρωποι κατά κανόνα δεξιοί, άνοιγαν τις πόρτες να κρύψουν κόσμο και τραυματίες. Δεν θέλω να πω ονόματα, κάποιοι από αυτούς είχαν και θέατρο πιο δίπλα.
Ordem e Progresso.
Οι πρώτοι που σταμάτησαν να πηγαίνουν στην επέτειο ήταν αυτοί που δεν εξαργύρωσαν την πραγματική παρουσία τους.Cavaliere έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 20:00Έχω την αίσθηση πως ο πλατύς κόσμος ήταν με το μέρος των φοιτητών. Νομίζω, σχεδόν όλοι θέλανε τότε, να πάνε. Η αίσθηση των πρώτων χρόνων του εοαρτασμού (πριν ακόμα την πλήρη απομυθοποίηση κάποιων προσώπων που παίξαν σημαντικό ρόλο, και με τον χρόνο πιο φρέσκο στα γεγονότα) ο κόσμος είχε μια συγκίνηση. Θυμάμαι μικρός, ο κόσμος μιλούσε με σεβασμό για το Πολυτεχνείο. Φυσικά, με την πάροδο του χρόνου, τις μολότοφ, το ένα, το άλλο, χάθηκε αυτό. Δηλαδή, άνθρωποι κατά κανόνα δεξιοί, άνοιγαν τις πόρτες να κρύψουν κόσμο και τραυματίες. Δεν θέλω να πω ονόματα, κάποιοι από αυτούς είχαν και θέατρο πιο δίπλα.
Σιχάθηκαν στη κυριολεξία.
Κατά τα άλλα, σαφώς και υπήρχε τάση προστασίας από τον περισσότερο κόσμο ανεξαρτήτως δεξιοσύνης ή αριστεροσύνης.
Και κάποιοι δεξιοί κυνηγήθηκαν πολύ περισσότερο από κάτι "αριστερούς" παρλαπίπες που ήταν οι απόλυτες κότες.
Απλώς ο Αντρέας βάσισε ειδικώς σ' αυτούς τους παρλαπίπες τον κομματικό του στρατό, επειδή απλώς ήταν περισσότεροι.
Τους πραγματικούς αριστερούς, τους αποδεκάτισε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
μεχρι και ο βρωμοπολιτης πειραιώς μεντελόπουλος λεει οτι ηταν εκει και αγωνίστηκε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 19:28Ε ναι, αν μετρήσει κανείς πόσοι δηλώνουν ότι ήταν στο πολυτεχνείο.nik_killthemall έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 19:22Ο σημαντικότερος λόγος που εκτυλίχθηκε όλη αυτή η σπλάτερ προπαγάνδα σε όλη τη μεταπολίτευση ήταν η δόμηση κομματικών καριέρων και κομματικών στρατών.
στην αρχή. Γατουλα, εσυ τι εκανες στις 16-17 Νοεμβρίου 1973;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Ήμουν στον καναπέμίστερ μαξ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 20:21μεχρι και ο βρωμοπολιτης πειραιώς μεντελόπουλος λεει οτι ηταν εκει και αγωνίστηκε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 19:28Ε ναι, αν μετρήσει κανείς πόσοι δηλώνουν ότι ήταν στο πολυτεχνείο.nik_killthemall έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 19:22Ο σημαντικότερος λόγος που εκτυλίχθηκε όλη αυτή η σπλάτερ προπαγάνδα σε όλη τη μεταπολίτευση ήταν η δόμηση κομματικών καριέρων και κομματικών στρατών.
στην αρχή. Γατουλα, εσυ τι εκανες στις 16-17 Νοεμβρίου 1973;

Κατά τα άλλα δεν ξέρεις -ούτε θες να ξέρεις- ποιοι ήταν αυτοί οι αριστεροί "μεγάλοι".

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Για πες, για πες.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πάντως, για να τα λέμε όλα, έγινε καλή δουλίτσα, με προσπάθεια, όχι άρπα κόλα. Θυμάμαι ότι η δασκάλα μας στο δημοτικό έμπηγε τα κλάματα όταν παίζανε τα ηχητικάnik_killthemall έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 13:10όπως τα λέει ο λουγκόζι ! τουλάχιστον 20 χρόνια στη μεταπολίτευση γίνεται αυτή η προπαγάνδα στα σχολεία, άρμα που σκότωσε φοιτητές, η επέτειος παρουσιάζεται ως επέτειος του πολυτεχνείου και όχι ως λαϊκή εξέγερση (όπως δείχνουν και τα επιβεβαιωμένα θύματα) και ταυτίζεται με την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην οποία συμμετείχαν ΜΟΝΟ αριστεροί ! Η επέτειος σε όλη τη μεταπολίτευση παρουσιάζεται ως νίκη της αριστεράς ενάντια στον φασισμό (που εξ ορισμού είναι το κέντρο και η δεξιά).Lugozzi έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 03:59Προφανώς δεν πήγαινες δημοτικό στα πασοκικά 80ςBeria έγραψε: ↑
Δεν υπήρξε ποτέ μύθος ότι το τανκς σκότωσε φοιτητές
Από τον κώλο σας τα βγάζετε
Κάθε φορά και κάτι διαφορετικό
Τότε που παίζανε από τα ηχεία στα σχολεία τη Δαμανάκη και τον άλλον πριν μπει το τανκς μέσα και σκοτώσει τους φοιτητές
Τι ζήσαμε ρε φίλε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
όταν μιλαμε για 1968,68,70, με τα τοσα κοσμοιστορικα γινόντουσαν στην υπολοιπη δυση, και ποσα θεωρουσαν ως δεδομενα και τα φτυναν κανοντας πειραματα για μια άλλη ζωη περα από τον καταναλωτικο μικροαστισμό, να θεωρεις που χρειαζεσαι χουντα με διαφορους γελοίους στρατοκαβλους να σου οριζουν την καθημερινοτητα, και να χλευάζεις ανθρώπους που διακινδυνευσαν τη ζωη τους απλά για ένα δημοκρατικο καθεστώς, πρεπει να θεωρεις τον ελληνικο λαό πολύ τελειωμενο, αμορφωτο, ξεφτιλισμενο, στα 'ορια του πιθηκοειδούς. Κι αυτοι λεγονται πατριωτες κιολας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 17 Νοέμ 2018, 20:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 697 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
21 Οκτ 2024, 12:55
-